Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázske

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangyányit csüggedtek vagyunk már a műszaki és adminisztrációs problémák valamint a nem várt horrorisztikus költségek miatt, de sebaj, vasárnap igazi vasárnapot tartunk, strandolással, piknikkel, heverészéssel. Délig lustálkodunk, majd megindulunk a plázs felé, hogy végre…..
 Január 29., Dakar – Kayes 800 km Reggel pénzváltással és tankolással kezdünk, de egyszerűen képtelenek vagyunk haladni, mert kettőszáz méterenként félre állítanak minket, s a tegnapihoz hasonló ürügyekkel, a létező legarrogánsabb stílusban húznak le minket,…..
Nouakchott előtt kicsit benézünk a nemzeti parkba. Marasztaló hely – maradunk.   Hajnal fél tízkor kiosztjuk a kenőpénzeket, és minden rendben. Nyilván nem véletlenül fogyott ki az a bizonyos nyomtatvány, helyi viszonylatban elég jelentős pénzt hagytunk itt. Igaz, minden…..
Sietünk, ma messzire mennénk, ezért a rosszabb utat választjuk.  A Bamako Rallyt bebukó utastársainkkal reggelinél megbeszéljük, hogy Agadirban találkozunk, valamiért mégis a Tata felé vezető úton indulunk el. Titkon él bennünk a remény, hogy estére a Planet Tatooine-on…..