Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áprilisbolondja

9 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos tehát, pénteken reggel 10 órakor átvettem a HTC Desire-t az MGSM-nél. Gondoltam, leírom az első benyomásokat, és majd jövő hét elején jön egy átfogó teszt. Akár több postban. Nem fogok köntörfalazni: a HTC Desire minden bizonnyal az egyik legjobb, ha nem a legjobb…..
Áprilisbolondja 2010.04.12 15:30:50
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Áprilisbolondja 2010.04.11 19:55:46
@ubul2000: "Ezt valahol már leírtam, ott lehet csalni, hogy több embert vesznek fel a listára, mint ahány ténylegesen van. Ezt nagyvárosban - ahol a döntő szavazások vannak - szinte lehetetlen ellenőrizni."

Ezt ki tudod fejteni kicsit? Mert szerintem ez csak a részvételi adatokat befolyásolja, a százalékokat, már az érvényes szavazatokhoz számolják. Vagy?
Két - ezen a blogon már korábban részletesen tárgyalt - ügyben is érdekes mondatok hangzottak el a mai napon. Mindkettő slágertémát érintett: valóban visszalép-e az MSZP a Fidesz javára, illetve tényleg olyan rosszak-e az MDF kilátásai a jelöltállítási folyamatban?Mesterházy…..
Áprilisbolondja 2010.03.03 23:17:28
@Taktikai Atompingvin: Szerintem március 15-re ha bemutatják céduláikat, bôven van idõ egy sikerkampányra.
Áprilisbolondja 2010.03.03 23:29:19
@török gábor: Szerintem ne aggódj egyikért sem. :) Pláne épp az MDFért ne. Lehet h elemzõnek érdekes Herényi vagy Dávid Ibolya pályája, szerintem kelet-európai szemmel is gáz amit elõadnak.
Az MSZP és a Fidesz is lépett Jobbik ügyben:Az MSZP kockázatos lépésekre szánta el magát. A Jobbiktól való félelem ürügyén ügyesen magamellé rántaná a Fideszt, a mérsékelt, antifa, liberális szavazók visszaszerzését remélhetik ettől. Ugyanakkor az összefogástól…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
Gyurcsány kudarc korszaka után, furcsa kampányba csöppentünk. Az MSZP ezután a 8 év után nem tud, a Fidesz nem akar kampányolni. Az MDF-SZDSZ megdöbbentően amatőr, az LMP-nek nincs ereje. Úgy tűnik minden az agilis Jobbik kezére játszik.A korábbi választási eredményeket…..
A nagy népszerűségre való tekintettel, az előző posztot megzenésítettük. ..
Megmutatjuk mennyi nap/óra/perc/másodperc telt el a ballib hatalomra kerülése óta és mennyi van még hátra. ..
Áprilisbolondja 2010.02.16 00:00:23
@kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook!:

Milyen elfogultságot érzel? Azt hiszem szebben írtam, mint Horn Gábor.

Ez a tény, mégha így elolvasni, egyeseknek fájdalmas is.
SOKKÖZNAPOK NYAKATÖRT PANNON PUMA 2010.02.14 16:57:00
Lassan befékez az MSZP - SZDSZ (MDF) "sikervonat". Egyre - másra derülnek ki a pénzsíbolásos ügyek. Ki emlékszik már a kormányzati központnál kukába került milliós tervrajzokra, a 2008 -ban 3,5 milliárdért eltapsolt moszkvai ingatlanügyre? (Az ÁSZ időben…..
A Lehetmás párti magyarinfo blogon írtak arról, hogy a Fidesz miként akarja letarolni a kopogtatócédulák "piacát" megakadályozva kispártok indulását. Ekkor érkezett gadget kommentje arról, hogy miként gyűjt a Fidesz:Tegnap esti tapasztalatom, hogy nem elegánsan gyűjtik…..
Amióta Gyurcsány lett a nagyfőnök, ez a portál is lezüllött.Nem kicsit, nagyon. A Kapcsolat. hu címlapján az alábbi kérdést bocsátották kiemelt(!) szavazásra az elmúlt pénteken. Szöveghűen idézem. „Szerinted Demszki nem tudot a BKV-és buliról?még a fideszes Orbán…..
    Sokat gondolkoztunk rajta, hogy az operabálba vagy az ellen-operabálba menjünk szombat este, de aztán úrrá lett rajtunk a szokás hatalma, és csak a Hollán Ernő utcában rendezett antifasiszta tüntetésen kötöttünk ki. A demonstrációt egy csomó antifasiszta szervezet…..
Áprilisbolondja 2010.02.14 19:36:05
Egyre kevesebb idő van hátra a ballib hatalomból.
Érdemes néha ellátogatni a visszaszámlálóra:
aprilisbolondja.blog.hu
Megtudhatod mennyi nap/óra/perc/másodperc telt el a 2002-es hatalomra jutás óta, s mennyi van még hátra.
Tisztelt Emberek, Hölgyeim és Uraim! Nemzeti helyett józan Magyarországot! Közös országot a szükség képes gazdasági politika! Józan ész, erős ember Magyarországon! Magyar barátaim elmúlt világ őket! - foglalhatók össze Orbán évértékelőjének kulcsszavai. Avagy a szavak…..
Tegnap újra gyönyörű szép napra ébredt Budapest, újra tüntetésnap volt. Lehetett menni nyugdíjasokat nézni a szebb napokat látott Hollán Ernő utcába, és mocskos burzsujozni az operabállal szembe. Én mindkettőt megtettem. Délután 5-kor érkeztem a Jászai mari térre ahol, a nap…..
A Fidesz elnökének évértékelő beszédét bizonyára sokan írják majd le  lelkesen  jövőképet kínáló (itt talán elhangzik a szép magyar vízió szó is), emelkedett, pozitív üzenetek tartalmazó szónoklatnak, míg mások, kevésbé lelkesen, csapnivaló beszédről…..
Áprilisbolondja Megy a habverés 2010.02.05 20:18:00
Az MSZP-MDF-SZDSZ triplex (akiknek ez eddig nem volt világos az Debreczenitől megtudhatta) a folyamatos (BKV, MÁV, stb.) letartóztatások (Készül Gábor is.) következtében visszafordíthatatlanul bukópályára került. Érdekes módon Gyurcsány 4. helye minden kudarc ellenére stabil.…..
Áprilisbolondja Lassan fokozódik 2010.01.30 22:28:00
Orbán Viktor amerikai és francia tanácsadóban bízik ismét. Kampánytechnikailag úgy tűnik ismét előre lép a Fidesz. A 2002-es vereséget a mozgósítás hiányának tudták be, ezért Kubatov Gábor azóta megszervezte a narancskabátosokat. A 2006-os, Rogán Antal és Habony Árpád…..
A naptárra nézve elkezdődött a kampány, de igazán nem történik semmi. Mintha a pártok nem tudnák, hogy mit is akarnak ezzel az országgal. Félnek a másiktól, szeretnének parlamenti helyeket, pénzt, audit, mobiltelefont, de még mindig a jelöltállítással, a székek, fotelok…..
Két nap után leszedte az Index a főhírét (Index: Gyeneseivel is megállapodott az MDF), amely szerint megegyezett egymással az MDF és a gyurcsánykormánytag Gyenesei István. A helyzet ezzel szemben az, hogy továbbra is megy a kavarás Somogyban. (Hírszerző: Az MDF nem jutott…..
Áprilisbolondja Start 2010.01.23 21:18:00
2010. január 22-én a Köztársasági Elnök kitűzte a parlamenti választás időpontját: 2010. április 11-én választunk.Bolond idők jönnek. ..