Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perzekutor

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         ...avagy, mi is a zörög a kerületi polgárőr berkekben? Történt tegnap előtt, itt a Kőbánya Infó hasábjain, hogy kialakult egy igen komoly és pezsgő pengeváltás – ami egyébként az ilyen fórumok éltető eleme – a…..
 Üdvözlet,  Kőbányaiak  !Elképedten, de nem meglepődve olvastam a Kőbánya Infón, a ”Vigyázat ! Botrányos lejáratási kampány indul ” c. cikket a jelenlegi polgármester Verbai úr tollából. Mivel  tudomásom  és a híradások szerint…..
perzekutor 2010.09.30 14:07:12
Az alábbi írást egy olvasók küldte el nekünk:A következő szívszorító történetre hívnám fel a figyelmüket! Állatbarát ismerőseim hívták fel rá a figyelmet, hogy  van Kőbányán egy lumpenproli,  többszörösen büntetett előéletű család, - családfő egy hajdani…..
perzekutor 2010.09.10 12:01:58
Paradicsom Rendőralezredes !
Magát és a borzalmas családját ki nem ismeri itt Kőbányán?
Maguk munkakerülő, érdemtelenül önkormányzati segélyekből élősködő nagycsaládja(testvér,koma, sógor,sógornő...sorolhatnánk még hosszan)hozta össze a hírhedt Sibrik Polgárőrséget.
Maga mer itt felháborodni és becsületről beszélni?
Konkrétumot akar hallani...hát akkor tessék.
Magát a viselt dolgai miatt fegyelmi úton kirúgták a BRFK-tól.
Maga és a fia aktív sibriki polgárőrként életveszélyesen bántalmazott egy asszonyt, aki emiatt súlyos sérüléseket szenvedett. Tudomásom szerint emiatt lettek a fiával együtt börtönbüntetésre ítélve.
Maga családja egyik tagja évekig volt fent ( különösen veszélyes bűnözőként számon tartva )az országos Top 10-es körözési listán.
Miután a kőrözött rokon a maga fifikás tanácsára önként feladta magát a rendőrségen, jelenleg a tárgyalásig szigorú házi őrizetben van.
Tessék konkrétumokat akart, hát megkapta.
Maguk miatt nem kapnak a ténylegesen rászoruló családok segítséget és támogatást az Önkormányzattól, mert az ilyen hitvány férgeknek osztogatják szét az MSZP elvtársaik a pártban végzett szolgálatukért cserében.
Tűnjön innen el, de gyorsan, maga és a családja a társadalom szemete.
Új fejezet fog kezdődni hitvány életükben, véget fog érni a tejjel mézzel folyó kánaán és új fogalmat kell
megtanulniuk : A MUNKA FOGALMÁT !!!!!!
Az ajánlószelvény gyűjtés lázban ég az ország. Lépten-nyomon aktivistákba botlik az ember, pártok képviselői álnak nagy mosollyal ajtónk előtt várva, hogy átnyújtsuk nekik céduláinkat. Ha nem megy tisztességes úton, jönnek a földalatti módszerek. Fénymásolás,…..
A kerületi önkormányzat testületi munkája sok esetben családon belüli viszályhoz is vezethet. A döntéshozók rokonai, családdtagjai ugyanis nagy számban jelen vannak a Kőbányai Önkormányzatban. Ugyan olyan döntésekben vehetnek részt, nyilványíthatnak  véleményt mint…..
perzekutor 2010.02.06 13:17:00
@Lesley: Mi a baj vele,ez lenne törvényes?
Ilyen alapon az sem lenne meglepő ( és mulatságos...) - ha Csicsayné aki most kedves férje közbenjárására a Kozma utcai
fegyintézetben tölt be civilként felelős munkakört hamarosan a már akár a börtönigazgatói kinevezést kiérdemelné...
Bár amilyen gyorsan emelkedik Csicsayné Mariska asszony a ranglétrán - ellentétben a sok éve ott dolgozó hivatásosokkal szemben,nem is csodálkozna senki,ha ez az elsőre morbidnak tűnő ötlet megvalósításra kerülne.
Arra már ugye ( ?! )gondolni sem merünk,
hogy bármi összefüggés lenne a Kozma utcai fegyintézetnek adományozott kitüntetés ( amit Csicsay úr javaslata alapján szavazott meg a testület )
és a pont ott dolgozó feleség karrier építése között.
Mert talán véletlenek vannak,na de ekkora?
Újabb politikai szórólapok árasztották el a postaládákat, ezekből kiderül milyen Arató Gergely igazi arca és megnyugodhatunk mert nem kell tovább dolgoznunk kevesebbért! Az első reklámanyag Arató Gergely munkásságát öleli fel. Szerepel a listán a kórházi napidíj, vizitdíj,…..
A kerület újhegyi városrészében, a Sibrik Miklós úton található parkoló ügyében is fellángoltak az indulatok. A terület a múltban is hangos volt kétes ügyeiről (lásd: ITT), most felszínre került újabb ügy. A terület a Kőbánya-Gergely Kft. hatáskörébe tartozik, melynek…..
A BKV végkielégítési botrány óta kormányrendelet írja elő, hogy a köztulajdonban álló gazdasági társaságok vezetőinek fizetését bárki megtekinthesse. Kíváncsi voltam kerületünk vajon mennyire bőkezű vezetőivel. Fecske Károly a kerületi Vagyonkezelő Zrt. és a…..
perzekutor 2010.01.23 20:56:32
@loisz: ez csak a papíron kimutatott legális jövedelme Fecske úrnak.
És hol van még a különböző magán bizniszből származó egyéni haszon,ami ennek a többszöröse.
Arról is beszélhetnénk,hogy vajon mennyiért engedte át szemétlerakóként használni a Gergely bányát?
Kinek a felelőssége,hogy szerves bomló
fertőző anyagokat is tartalmaz a hatalmas szeméthalom?
Csak azért, mert pár konténer földdel eltakartatta,attól az még ott van és fertőzi a talajt és a környezetet is.
Gergely bányában lévő parkolóban helyi SZDSZ - es képviselő úrnak is jelentős
tulajdonrésze van és gondolom ezt sem önzetlenül nyújtotta részére Fecske Károly.