Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lujzika

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen tudják, hogy a 9kerben működik egy csokoládégyár a Vágóhíd utcában. Több ismert márka is itt készül a mai napig, így a márkákhoz köthető idény csoki nyuszik és tojások is bizony Ferencvárosból kerülnek a boltok polcaira.Magyarország egyik legnagyobb…..
A Jobbik és a neki segítő médiumok, valamint a nemzeti radikális szervezetek jövőbeli jó viszonyának egyik kulcskérdése lehet, hogy a parlamenti párttá vált Jobbik támogatja-e majd pénzzel őket. A radikális oldal egyik vezetője szerint a Jobbik erre is ígéretet tett, tehát a…..
lujzika 2010.05.04 12:59:02
@dupla vé: ugyan már te sem gondolod komolyan, hogy ennyire drasztikusan vissza eset volna a politikai érdeklődés... nem tudom nem arról van szó, hogy eltűnt a fele vagy tudod mit a 3/4-e hanem csupán egy-egy maradt... feltételezem ők tényleg tiszta szívből azok... vagy lehet kiábrándult a többi a jobbikból...
lujzika 2010.05.04 13:09:30
@longlife: jó én meg tök nyíltan MSZP-s vagyok szerinted nálunk nem áll fen ez a veszély?? Sőt ti még minket lámpavasra is kötnétek nem de? Nyugi mi Titeket nem... csak nem értem hova tűnt az a régi bátorság!

@na__most__akkor: szerintem mind a 2 féle képen értelmes, nem?
A mai nappal egy netes vitasorozatot indítunk „Vegyél részt az MSZP megújításában” címmel. Ennek az első posztját olvasod. De a részleteket itt olvashatod el! Még egy hét sem telt el azóta, hogy az MSZP elvesztette a választásokat. A párt egy izgalmas nyüzsgő…..
lujzika 2010.04.30 09:54:25
@zotyo13: Igen én is attól tartok, hogy nem képesek belátni azt sem az MSZPben sem a fideszben, hogy a politikai elit hozzá állásának gyökeresen változnia kell...

SZOLIDARITÁS az emberekért nem teszem meg pedig meg tehetném
lujzika 2010.04.30 09:58:46
@vagyok59: szerintem a durva az, hogy az Jobbikban is vannak volt MSZMP-sek a Fideszről ne is beszéljünk...
lujzika 2010.04.30 10:10:22
@ÁkiBáki: igazad van!