Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nibiki

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dezsőmail Subject: Könyvem 2010.02.09 08:42:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/01 Subject: Könyvem To: Brigosz Szia Brigosz! Nincs véletlenül nálad az Al-Kaidás könyvem? Amúgy mi van veled? Dezske   From: Brigitta Mikes-Tóth Date: 2010/02/01 Subject: RE: Könyvem To: Dezsőrégi Szia Dezső! Megnéztem, de nem találom.…..
nibiki 2010.02.09 09:49:40
@a_mark: És attól még nem szórakoztató? Mert szerintem nagyon:)
Nem mennék bele a részletekbe hogy miért érdekelnek a színek, a lényeg hogy a ciki 90es években jártunk anyámmal Patandzsáli jógára mert ő még babamama jógára oda járt és mivel a fizikoterapeutám kisebb koromba azt mondta hogy amíg növök kell valamit mozogni ami a gerincemet…..
Mivel az én asztalom ezen a stílusblogon kicsit érettebb fejjel olyan lehetőségeket összehasonlítani amik közül a választáshoz fontos a személyes tapasztalat és bizonyosfokú hozzá értés, most is egy sokakat talán érdeklő témát szeretnék kibontani, amit Erik már kétszer is…..
BtheBest A Beckhames-frizura 2010.01.28 07:44:00
Múltkor egy olvasó kérdezte, hogy szerintem trendi-e a Bechkames-frizura, és hogy adjam meg rá a választ. Szóval akkor most szeretném megválaszolni ezt a kérdést, mert úgy gondolom hogy az ember az igényességét mások számára a ruháján kívül a hajviseletével tudja mutatni,…..
BtheBest Kaja delivery 2010.01.27 08:25:00
Erikkel elég sokat e-maileztünk a blogról, a stílusról és a színvonalas életvitelről, aminek az lett a vége, hogy meghívott társ-szerzőnek, amit ezúton is köszönök Neki. Nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni Vele vagy akár Danny-vel, márcsak azért sem mert van köztünk…..
nibiki 2010.01.27 11:27:27
@lilly.alien: ezzel most egy kicsit sarkitottál. Nem gondolom, hogy az egészségtelen étkezés elutasítása azt jelenti, hogy hihetetlenül magas igényeim vannak, de az tény hogy sosem ennék egy főzelékbárban. Jobban szeretem a kifinomult jól elkészitett ételeket, amik gasztronomiai és esztétikai élvezetet is nyújtanak. De egy össze aszott ráncos virsli a szomorú tökfőzelék tetején engem nagyon elszomorít...
nibiki 2010.01.27 11:48:46
@stinging_nettle: "nagy százalékban egy rakat fos" Látod engem az tesz mássá (decsak egy kicsit:) hogy én mindig pontosan tudom mi az a "kis" százalék és messze elkerülöm a "nagy százalékokat".
nibiki 2010.01.27 17:10:52
@Virgogirl: szerintem elég egyértelmü voltam.Elmondtam, hogy mi cool és mi nem. Ahogy én csinálom az cool, ahogy te az nem. Szerintem. De neked ettől még lehet más véleményed és teljesen megoszthatod velem hosszú mondatokban ha gondolod. Mivel nekem nagyon pörgös munkám van ezért nem engedhetem meg magamnak hogy hosszasan írogassak megpróbálom a lényeget leírni. Ja és ha szerinted titokzatos vagyok annak örülök, mert szerintem az is nagyon cool!
Stevie (nagyon menő modell) egyből teljesítette a kérésem, és leírta hogy milyen kemény a modell-világ, és legalább láthatják mások is, hogy az esztétikailag szép embereknek is mennyi kell kűzdeniük a mai világban. Szóval az irigység nem megoldás, hanem meg kell érteni, hogy…..
nibiki 2010.01.25 17:07:00
@Steve Chronicle: Teljesen igazad van!!! Mivel bennevagyok a divatszakmában, ezért én is többet tudok, mint egy átlagos ember, de ezt most hagyjuk. Igen nagyon megfogalmaztad az igazságot, teljesen más életforma és sokkal több lemondás, szenvedés és egyáltalán nem olyan könnyű mint aminek látszik! Nagyon jó, hogy végre valaki leírja ezeket és az átlag ember is betekinthet ebbe a nehéz világba!!!
BtheBest Hétvége! 2010.01.22 13:09:00
Be kell vallanom nektek, hogy ilyenkor már teljesen izgibe vagyok, de gondolom ti is, mert itt a hétvége! Én ezt már akkor elkezdem érezni, mikor ilyenkor felkelek és megiszom az első kakaóm, szinte egészen más íze van, mint mondjuk csütörtökön. A hétvége a legkedvencebb az egész…..
nibiki 2010.01.23 18:38:19
@szuperszégyen: Ezzel egyáltalán nem értek egyet! Mondjuk, ha azt vesszük én pl. a Guess tasimat, pont tavaly ilyenkor a legnagyobb leárazásban vettem és mindenki el volt ájúlva tőle. Szóval egyáltalán nem volt gagyi!!!

És egyébként hétvégén valóban érdemes inkább beülni valahova, ha nem akarsz másnap a hülye haverod által shakelt "koktéltól" fetrengeni. Mondjuk én a Creolt ajánlanám mindenkinek!!!