Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricsajok

156 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen még tabunak számított, ma már a legnagyobb divat –hogyan öltözködj a pasid ruhái közül? Hiába hord nálad hat számmal nagyobb ruhákat, hiába háromszor akkora a válla, mint a Tied, akkor is megtalálhatod a számodra tökéletes darabokat az ő szekrényében is.…..
RiCsajok Régi idők Lady Gagája 2010.08.14 17:27:29
Hol volt hol nem volt, még Lady Gagán, M.I.A-án és Wendy O. Willliams-en is túl , élt egyszer az egyéni stílus egy másik csillogó jeladója. Nina Hagen a régi idők német Gagája egy olyan országban nőtt föl, ahol úgy érezte, mindenki egyforma tartalmú ruhásszekrénnyel…..
RiCsajok Top 10 extrém ruha 2010.08.14 17:20:23
Atombomba, töviskoszorú, űrlény és minden, ami távol áll a divat fogalmától. Az előző hónapban már láthattátok a szezon 10 legextrémebb cipőjét és az érdeklődésre való tekintettel, most összeállítottuk Nektek legújabb listánkat, melyen ezúttal a 10 legbizarrabb ruhát…..
RiCsajok Légy színes egyéniség! 2010.08.14 16:56:14
A mesék kihagyhatatlan eleme, és állítólag ha egyszer valaki rálelne a végére, még egy kincsesládát is találna. A szivárvány színei nincsenek korhatárhoz kötve. Persze nem arról van szó, hogy tetőtől talpig színárban kell úszni, mert az már túlzás, de egy-egy…..
  Láthattunk már sokféle sminkkollekciót – nőieset, mesefigurásat, neves divatházak darabjait stb. A cél itt is, hogy valami különlegeset alkossanak a tervezők, amely ezúttal Sophie Albounak sikerült.űA Paul & Joe francia divatház tervezőnője…..
  Patrick Süskind, a Parfüm írója szerint "Az illatnak meggyőző ereje van, erősebb a szavaknál, pillantásoknál, érzelmeknél és akaratnál. Az illat meggyőző erejét nem is lehet elhárítani, mert az illat lélegzetünkkel együtt kerül a tüdőnkbe,…..
A Fear Factory turnéja kis híján tragédiával végződött: turnébuszuk lángra kapott, miközben Sheffield-ből London felé haladtak! Fear Factory Az eset hajnali 3:30-kor történt. A buszvezető a hátsó részéből áradó füstre figyelt fel, és egy ideig…..
Már a 8. évadot kezdik Amerikában, de már Ausztrália, Korea és Kanada is csatlakozott az őrülethez. Ennek a divat fergetegnek a neve Project Runway, amit a szemfülesek hazánkban is elkaphatnak, ugyanis nálunk is játsszák a tévében Leendő divatdiktátorok címen.  …..
Ahogy mindenki más, úgy a sztárok is fürdőruhára váltják a dizájner darabokat, ha beköszönt a 40 fokos kánikula. Az elmúlt néhány év legjobb és legrosszabb fürdőzős öltözékeit nézhetitek át. Már most le kell szögeznem, hogy nem a kárörvendőknek kedvezek, ugyanis egy…..
Ha Te is a világosabb bőrűek táborába tartozol, és nem barnulsz le egy-két napozás után, sőt még a szolit se bírod, akkor érdemes kísérletezned egy kicsit a különböző önbarnítókkal. Mi szétnéztünk egy kicsit a felhozatalban, és adunk néhány tippet is a hatékony…..
RiCsajok Visszamenni kislányba 2010.08.07 16:59:00
Észrevettétek, hogy az utóbbi időben megsokasodott azon divatcikkek száma, melyek különböző formában, de végső soron mégis a gyermekkora emlékeztetnek? Gondoljatok csak bele! Nektek melyek voltak a kedvenc viseleteitek 5 évesen? Igazi lányos lány létemre nekem például…..
Curious, Fantasy, Believe. A fanatikus rajongók, azt hiszem, e nevek alapján rögtön rávágják, melyik énekesnő parfümjeiről van szó. Britney Spears az elmúlt évek során már számos illattal örvendeztetett meg bennünket, és úgy tűnik, a pop hercegnője továbbra sem akar…..
Fashion Club néven, újabb weboldallal bővült a divatőrültek repertoárja, melyen prémium márkák kifutó termékeit tudod megvásárolni. Exkluzív e-shopping Az exkluzív, privát shopping clubot azok számára hozták létre, akik kedvelik a divatot, az igényes, prémium…..
RiCsajok Emma, mit tettel magaddal 2010.08.07 16:45:00
Sokkoló dizájnváltást hajtott végre magán a Harry Potter filmek Hemrionéja, Emma Watson. Sokkoló dizájnváltást hajtott végre magán a Harry Potter filmek Hemrionéja, Emma Watson. A színésznő csutkára levágatta messze földön híres, gyönyörű hosszú loknijait. A…..
Matt Bellamy már bevallotta, hogy valóban egy párt alkot Kate Hudsonnal, a hírek szerint pedig már az összeköltözést fontolgatják. A Muse frontembere Londonban egy díjátadó során beszélt először nyíltan a színésznővel való…..
Zac Efron bevallotta, hogy igaz a hír, miszerint pár napja egy sztriptíz bárba látogatott barátaival. Viszont arról szó sincsen, hogy megcsalta volna barátnőjét. A 23 éves színész a Jimmy Kimmel Live Show-ban vallotta be, hogy tényleg elment egy…..
RiCsajok Két anyagias lány 2010.07.31 17:44:50
A pop királynője, Madonna, és lánya, a fiatal kora ellenére nagy fashionistának kikiáltott Lourdes közös ruhakollekció kiadásán dolgoznak. Hamarosan a boltokba kerül az anya-lánya ruhamárka, amely elérhető áron kínálja darabjait a Madonna, Lourdes vagy épp a…..
Aisha egy gyönyörű 18 éves lány Afganisztánból: a füleit és az orrát egy bírósági tárgyalást követően vágták le a tálibok. Miért? Mert Aisha elszökött férje házából, ahol az egész család rabszolgaként bánt vele. Fotó: TIME magazin, Jodi Bieber Ha nem…..
Már ismerjük azokat a ruhadarabokat, melyek minden férfit lázba hoznak, ha megpillantják egy nőn. Ideje azonban azokat a trükköket is megtárgyalni, amik minket, a szebbik nem képviselőit késztetnek heves szempilla rebegtetésre egy macsó egyed láttán. Egyszóval, Uraim, most…..
Azt hiszem, a Calvin Klein márkát nem nagyon kell bemutatni egy divatőrült leányzónak sem. Mégis megpróbálunk átfogó képet adni arról, ki is a híres CK monogramos cég megálmodója, és arról, hogy mitől ilyen népszerű már a 80-as évek végétől ez a márka. Calvin…..
RiCsajok Sztárok és hajszíneik 2010.07.31 17:04:18
Nem tudjátok, milyen hajszínt válasszatok magatoknak, melyik szín állna a legjobban? A döntés mindenképpen nehéz, hiszen mindenki a neki legmegfelelőbbet akarja megtalálni. Nehogy azt higgyétek, ez csak nálatok van így, bemutatjuk azokat a sztárokat, akik szinte minden hajszínt…..
RiCsajok Befűzve 2010.07.31 16:54:00
Régen speciális kínzóeszköz volt, amit a kötelező használat miatt a nők annyira meggyűlöltek, hogy jó száz évre el is felejtették – most mégis visszatért és nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha. Hogy igen és hogy ne viseljük a fűzőnket? A fűző…..
Aki szemmel tartja a férfidivatot is, annak talán már feltűnt, hogy egyre több kézitáskával szaladgáló modell található a kifutón. Az igazi férfi, nem borotválja a lábát... „Mentsük meg a férfiakat!” jelszóval indított kampányt a német férfi életmód…..
Mivel manapság nagy népszerűségnek örvendenek a mesefigurás ruhák és kiegészítők, így a nagy kozmetikai cégek sem maradhatnak le az épp aktuális trendekről. Ennek köszönhetően az egyik legnépszerűbb márka, a MAC összeállt a Disney stúdióval, hogy megalkossák mesés…..
Az orosz Vogue legfrissebb számában egy nagyszerű anyagot szentelt az őszi szezon ékszertrendjének bemutatására. Gyöngy, strassz, vörös, fehér, fekete - címszavakban így lehetne összefoglalni a szezon fő divathullámait. Legnagyobb népszerűségnek az…..