Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemnormális

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Virtuális Projekt ExpoKis összegű (üzleti angyal típusú) befektetések ösztönzésére 2010. szeptember 30-án, 17 órától 19.30-ig, első alkalommal (majd 2 heti rendszerességgel) kerül megrendezésre az innovatív Virtuális Projekt Expo, a Magyar Innovációs Szövetség tagvállalata,…..
nemnormális 2010.09.22 11:09:30
@Üzletfejlesztés: persze csinálnak a nagyok dealeket, csak egy éve rendelkezésre áll sok tízmilliárd ilyen intenzitással nem fogják kihelyezni 2014-ig...
az angyal dolog viszont azért sem rossz mert kiváló beszállási lehetőség lesz az alapoknak a 3-4 évet túlélő és már kockázati tőkét befogadó cégek tekintetében..
megy valaki erre az expora?
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
nemnormális 2010.02.17 13:15:15
Felvesszük a mobilt, felhívjuk külföldön élő ismerősünket, mi magyarul beszélünk, ő flamandul hallja. Nos, erre készül a Google. Olyan szoftvert fejleszenek, mellyel sikeresen lehet felismerni az előbeszédet és automatikusan lefordítani egy idegen nyelvre. A már létező…..
Pocok története már-már szürreális a számomra is, bár sok beküldött levelet olvastam már, olyanra nem emlékszem, hogy valakit egy zebrán elgázoljanak és még az autós üsse meg mindezek után. Volna egy-két ötletem, hogy mit tudnék csinálni az ilyen emberrel, de valószínűleg…..
nemnormális 2010.02.08 00:19:22
@kolbászoszsömle: látom igazi magyar vagy! és nem rendőr vagyok nagyokos bár rosszul fogalmaztam valóban. lekérdeztettem..
nemnormális 2010.02.08 00:20:27
@LHA: jelentsen, hajrá
nemnormális 2010.02.08 00:30:28
@Poll: Szerintem az, hogy kinek mennyi esze van hagyjuk, de ha gondolod én is belemegyek személyeskedésbe..okos..ha meg akarja keresni az exét akkor nem itt fogja..
Kedves Blogtagok!   Tanácsot szeretnék kérni Tőletek. Közel 1,5 év munkanélküliség után végre sikerült elhelyezkednem egy nagyvállalathoz alkalmazottként, nem is rossz fizetésért (nettó 200, de nincs semmi más juttatás). Úgy volt, hogy a munkaidő 8-17 óráig van mindennap,…..
nemnormális 2010.02.07 23:38:21
@kirbor: na hagyjuk a tanárok munkarendjét szerintem. hol pihenek én fizetett hónapokat ?
nemnormális 2010.02.08 00:25:04
@glinolid: nem akarok vitába futni, semmiképp, csak tényleg nyugdíjas állás sok millió ember minden napi küzdelméhez képest..nem kedvelem, ha ők sírnak
Hétvégén volt egy Arsenal-Manchester United rangadó az angol élvonalban. Ennek felvezetésére mégse figyeltek annyira, mert John Terry pikánsabb hírnek számított azzal, hogy lekúrta válogatott csapattársának, Wayne Bridge-nek a nőjét. Elég aljas húzás ez azután, hogy egyébként…..
Luxus kéró A márványbunker 2010.02.01 15:28:00
Meg kell mutatnod az erőt, hogy te képes vagy magad alá gyűrni a világot. Miattad létezik a föld és a levegő. Az anyag akaratod szerint formálódik és a lehetetlen a lényedtől haldoklik. Feleljen meg, tehát a hajlékod is ezen törvényeknek. Lássa a világ, hogy te nem a tömegek…..
Az elmúlt tíz esztendőből melyik sikerült a legjobban a bohócliga dicső reprezentánsainak a nemzetközi porondon? A Debrecen BL-szereplése automatikusan az évtized legjobb periódusává varázsolta 2009-et vagy többre értékelhető a dekád első fele, mikor ugyancsak a Hajdúság…..
Bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy 2006-ban a két választási forduló között a Fidesz még tett egy halovány kísérletet. Orbán Viktor bejelentette: kész lemondani a miniszterelnök-jelöltségről, s hogy az MDF-fel való választási együttműködést segítse, a régi fórumos Bod…..
nemnormális 2010.01.24 17:51:56
@mirrmurrkandúr: akkor se orbán..nem vágod úgy látom..mit szerettek benne ennyire? az éjszakai életben nem vagyok ismeretlen, a kommentelésben igen
Sziasztok!   Tavaly áprilisban kezdtem az új munkahelyemen. Olyan kolléganővel kerültem egy szobába, akire rábízták a betanításomat is. Egy rendkívül durva, agresszív nőről van szó. Csak hogy egy példát említsek: nem volt mindegy neki, hogy melyik tollal írok, olyan…..
nemnormális 2010.01.24 17:14:52
@miriamele: ok, de látod a cég kirugta..ez meg ki tudja mióta csinálja a baromságait..de engem nem érdekel, a blog író sorsa sem, csak az, hogy ezt az idiótát Te meg én fizetem..na ez a gáz..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Valószínűleg a francia Balmain márka az egyetlen, aki a világgazdasági válság közepén piacra dob egy 74 000 dolláros krokodilbőr kabátot. A marketinges a meglepett és kissé felháborodott újságírói kérdésekre szemrebbenés nélkül felelt: "Minden piaci igényt ki kell…..