Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BECT Robb

19 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Űrkalandok SZÉNLEPKE (részlet) 2014.08.11 11:18:31
OFFTOPIC: Nem nyitok külön blogot arra, hogy regisztráció nélkül is elolvashassátok első regényem első oldalait, a tovább gomb után meg is találjátok a részletet. Keressétek a Szénlepkét a facebook-on, valamint a konyvaruhaz.info-n! I.   Rövid leszek, jó? Furcsa érzés…..
- Tudod, fiacskám – kezdte Vontokk kapitány álmos felsőbbrendűséggel – Ennél az űrkikötőnél mocskosabb helyet én bizisten nem ismerek! Oldalra sandított, hogy lássa a zaanai újonc arcát, és végtelen elégedettséggel nyugtázta, hogy a kis senkiházi, sápadtfejű mitugrász…..
A Tatoout bolygója hasonlít egy jó nagy darab, az űrben lebegő bélsárhoz. Barnás-rozsdaszínét a mindent elborító köveknek köszönheti. Ezek a napszítta kövek egyszerre három hőt ontó égitest támadása alatt nyögnek, de az évezredek során megtanulták, hogyan kell illeszkedni:…..
A mákszemnyi jövőképből, ahol is Karkasz, mint kapitány vezeti hírhedt űrhajóját, jogosan gondolhatnánk, hogy sikeres vizsgát tett a Szolárban, miután kiharcolta magának, hogy idő előtt megmérettessék. Jól gondolnánk, hiszen normál esetben egy kapitány rendelkezik a megfelelő…..
Karkasz Merroo de Auxio kapitány magas ember lett, szépen kidolgozott izomzattal, bronzbarna bőrrel, borostás képpel és villogó kék szemekkel. Kereken harmincöt éve, három hónapja és négy napja kormányozta monumentális csillagközi hajóját, a Goodnightfoya-t, a világegyetem kusza…..
Nem ment túl jól a pilótaiskola Karkasz úrfinak. Nem ment túl jól a pilótaiskola, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy az iskolában tanulni kellett volna. Volt egy rakat dolog, amit szívesen csinált a fiatal sheyonai, egy csomóféle elfoglaltság érdekelte, de ezen a…..
Űrkalandok Karkasz úrfi csajozik 2012.05.14 14:28:00
Ahogy teltek, múltak az évek, Karkasz úrfi rádöbbent, hogy bizony nem sok szebb dolog létezhet a világon a pucér, előttünk heverő női test látványától, legyen az a nő sheyonai örömlány, a Paok bolygóról származó rabszolga, négykezű fhaa, négyszemű gukkó, zöldbőrű…..
Néha az élet úgy dönt, hogy megszívat a világon mindenkit, és kreál valami förtelmeset, csak azért, hogy hosszú-hosszú éveken át hahotázhasson kedvére. Létrehoz valamit, amit aztán magyarázni kéne, de megmagyarázhatatlan, meg kéne érteni, de érthetetlen, el kéne fogadni, de…..
A reggel nyolcas indulásból lett reggel tíz is, a BKV-val pedig tizenegyre végeztünk. Ekkor álltunk ki az érdi felhajtónál a körforgalom elé, mert hát az autópályára csak ne gyalogoljunk fel. Kis Pécs táblácska, aztán okosabb ötletnek tűnt az M6 felirat, na erre már haraptak…..
BECT Robb 2011.08.26 08:25:43
@hoeter: A hely nevét nem tudom, az Árkádtól mentünk fel a főtér irányába, és bal kézre esett, a sok olcsó gyrosos után volt kb. :)
Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádom a statisztikákat, szóval álljon itt egy kis összegzés a nyaralásról:Teljesített táv: Kb. 1600 km, ebből stoppolás kb. 1250 km, tömegközlekedés kb. 350 km.Összes eltöltött idő: 9 éjszaka, ebből Magyarországon 3 éjszaka (2 Budapest, 1…..
Sok. Nem az ágy hiánya zavar. Nem is a fejem fölötti tetőé. A part menti zuhanyzókban tisztálkodni is lehet. Elvagyok én így, nincs gond, de az, hogy a cuccomat folyamatosan cipelni kell, az egy idő után sok. Először fordult elő, hogy couchsurfingen nem kaptunk semmiféle…..
 A Zágrábban töltött harmadik napunk annyira gagyi volt, annyira semmilyen, hogy meg sem érdemelné, hogy bekerüljön a blogba. Viszont a racionális és jól áttekinthető blogvezetés híve vagyok, és nem viselném el, ha a hiányos matematikatudásomnak tulajdonítanátok, hogy a…..
Nem vagyok túl jó alvó. Felkelek a legkisebb neszre is, egy regimentnyi szúnyog pedig bőven túl van a legkisebb nesz fogalmán. Vérszívó szörnyetegek, okosan, támadásaikat előre felépítve jöttek, hangtalanul, mint a lopakodók, és gyorsan, mint a sugárhajtású gépek. Annyit…..
 Filip egy állat. Biztos, hogy BZCT tag. A profiljából már láttuk, hogy nem lesz vele gond, aztán mikor agymásnaposan, az ágyából fekve és magyarázva köszöntött minket, majd bevallotta, hogy reggel fél nyolcig ittak, már tudtam, hogy unatkozni nem fogunk. Kért még délután…..
Mármint a stoppolás. Na most volt szerencsénk kipróbálni a kellemetlenebb részét is. Miután Pécsett megittunk két sört a Bor és Grillnapokon, reggel korán keltünk pénzt váltani, meg tömegközlekedni a városhatárig, így mire kijutottunk, csakúgy, mint előző nap, tizenegykor…..
Reggel van és nem fog az agyam. Nemsokára útnak indulunk, csak a hová és a hogyan kérdéses. Az alapkoncepció: stoppal, couchsurfingelve (www.couchsurfing.org), így spórolván a két legdrágább tényezőn, a benzinen és a szálláson. Na meg ki tudná jobban bemutatni az adott városra…..
KEDVENC KETTŐNÉGY SZTÁRcustomer surveys LEGRÉSZEGEBB ZENEKARonline survey LEGJOBB ZENEKAR 2010customer surveys LEGJOBB ÚJ FELFEDEZETTonline surveys KEDVENC FESZTIVÁL (ahol forgattunk 2010-ben)Market Research  ..
BECT Robb 2010.10.28 11:17:37
Kettőnégy Csipa - Eladó, kiadó 2010.10.23 17:41:00
BECT Robb 2010.10.24 14:03:29
mocskoshudini (P)artifact 2010.07.27 15:19:00
Artifact = tárgyi lelet. Milyen érdekes a bódult állapotban lévő ember gondolkodása, mikor egy teljesen hétköznapi tárggyal találkozik. Ránéz,  és valami teljesen mást lát benne. Elkapja a birtoklási vágy, ez a kegyetlen belső késztetés szinte szétfeszíti a testét, amíg…..
Fekszem az elsötétített szobám közepén, a ventilátor az arcomra irányítva keveri a hűsítő levegőt. Az épület belsejében is elviselhetetlen a forróság, kimenni eszemben sincs. Kövér izzadságcsepp folyik végig a halántékomon. Pedig volt már idén melegebb is. Akkor mégsem…..
Fekszem az elsötétített szobám közepén, a ventilátor az arcomra irányítva keveri a hűsítő levegőt. Az épület belsejében is elviselhetetlen a forróság, kimenni eszemben sincs. Kövér izzadságcsepp folyik végig a halántékomon. Pedig volt már idén melegebb is. Akkor mégsem…..
Holnapi Újság 2053: Sporthírek 2010.05.04 16:33:00
Még idén rajthoz állhat Overdose, a korosodó, ám még mindig jó karban lévő magyar csodaló. Mikóczy Zoltán ma kiadott közleménye szerint a menedzsment a ló utolsó felkészítő munkáját kiértékelve úgy döntött, hogy sem a hétvégi Buenos Aires-i futamon, sem a két hónap…..
BECT Robb 2010.06.03 11:35:44
@Füredi 2.0: Egy igazi barom vagy.
Hali mindenki! NA ezt biszbaszt azé hoztam létre mert, 1. másnapos vagyok és unatkozok, 2. mindenki írkálhatna, hogy mivan vele, meg megbeszélhetnénk buzis találkozókat meg ilyenek! :D   Szóval kommentbe legyen szíves mindenki leírni az épp aktuális e-mail címét, mert akkor ő…..
BECT Robb 2010.03.24 12:46:49
BECT Robb 2010.06.01 13:21:22
@Titu: Mármint ma?