Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss me24

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
♥kikó♥ 2010.12.08 18:25:00
 Ma mikor haza jöttem a suliból első dolgom volt, hogy meghallgassam kedvenc dalomat,mert haza felé lemerült a telóm és nem tudtam meghallgatni.Szóval itthon kb.3-szor hallgattam végig.http://www.youtube.com/watch?v=kVWIaAmE1ioEz az a dal. ♥♥Olyan nehezen indult a napom,…..
 Ma olyan szép idővolt, hogy  mondt az egyik bnőm, hogy mennyünk el görkorizni              délután.  Ebédre borsó leves és hagymástört krumpli volt csirke saslikkal.  Nagyon finom volt...:D  Kb. úgy 15-30…..
♥kikó♥ .... 2010.03.06 15:18:18
 Jórég írtam már de mentségemre szplgáljon ,hogy azért nem írtam mert taultam. Anyuék most jöttek haza egy hétig Siófokon voltak nyaralni. Én meg itthon maradttam egyedül...:DTök jó volt, nagyon élveztem.Remélem még lesz sok ilyen......
♥kikó♥ ... 2010.02.02 18:33:06
 Ma kiderült ,hogy nem is volt olyan nagy baja a keresztlányomnak.Szernecsére tényéleg nem oylan nagy  a baj.Kevés a vörösvérsejt száma, és túl saok a fehérvérsjtje.De már nincsen kórházban otthon van.De viszont gyógyszert kell szednie.Nekem kellett haza kísérni az…..
♥kikó♥ :S 2010.02.01 19:00:36
 Ma kirderült ,hogy valami baja van a keresztlányomnak.Úgyhogy el ment a nővérem vele orvoshoz.Az orvosok azt mondtaák,hogy sűrősen kórházba kell vinn.A nővérem másik gyereke meg ott maradt volna egyedül szal. suli utána hozzájuk siettem.Aztán ott voltam eészen 18:00-ig.Utána…..
♥kikó♥ Tegnapi meccs♥ 2010.01.31 08:58:00
 Tegnap úgy volt,hogy elvileg foiedzsésre megyek. De inkább el mentem apukámmal kézilabdameccsre.Mikor mentem a spotcsarnokba találkoztam valami lánnyál aki megkérdezte mennyi az idő és utána el akart kísérni, mert nem rég kötölztek ide és nincsen sok barátja.Csak ,hogy…..
 Ma 15:00-kor van találkozó Rékáéknál.Hova lettek Morgen-énk? ezt néztük meg...Annyit nevettünk, a mozi után selmentünk a six-be. Vettem egy Ilove you feliratú nyakláncot...Meg egy fülbevalót, 1090-ért. ..
 A mai nap katasztrófa volt.Nem volt megtartva az első három órám vagyis nem kellett volna be menni,de a tanárok nem szóltak és ezért az egész osztály be ment..:SAztán nem volt az infó tanár sem.És két-két külön tanár jött be a két infónkra.Szal. elég durvaán laza nap…..
♥kikó♥ ♥♥ 2010.01.27 14:59:00
Ma bejelentette a tanár , hogy holnap tz angolból szal. ez a nap is jól kezdődött...:SAztán nem votl angol tanár és le mentünk  a könyvtárba. Ott a Réka , Dina meg én el bújtunk  fent a galériánál,a babzsákok mögé. :DMár csak holnap van tanítás és utána…..
 Ma tesivel kezdtünk.És  a gerendánjárást gyakoroltuk.Sikerült fejen állnom, pedi általánosba sose ment...:DNem volt angol tanár ezért a metek tanár jött be.És rögtön két matek órát tartott egymásután.Aztán az ofő. sem volt ezért a dráma tanár jött be.Az utolsó…..
♥kikó♥ Hétfői szar nap... 2010.01.25 16:49:00
 Ma el maradt a matekom.Nikitől  kaptam egy merci csokit. És kb. nem tom hányan felköszöntöttek...Pénteken nincsen suli:D Szal. megyek körmöshöz valószínűleg. Ja annyira sokan voltak a vonaton ,hogy az már kegyetlen...Annyira jó lenne ha már nyár lenne és…..
Szertár Szeszrakéta 2010.01.23 21:26:00
Alkohollal hajtott rakéta, de jóformán akár Szertár werkfilmnek is elmegy... Izgalmas kis szabadtéri kísérletfelvétel volt. Most először volt operatőröm* is, de mire sikerült beállítani mindent, besötétedett. Ami, ha úgy vesszük, jobb is, mert sehogyan sem akart repülni a…..
Kiss me24 2010.01.24 11:12:05
@CssaBee: nekem is lement végig..:D
 Ma van a születésnapom:D Fannival végülis tegnap megbeszéltük a talit. 14:30-kor találkozunk. És végülis sétálni megyünk,habár én görkorizni szerettem volna.Nővéremék ma jönnek haza Ausztriából sielni voltak.De azért a hugára is volt egy kis ideje,és…..
  Ma találkoztam egy régi osztálytársammal. Verával elmentünk biciklizni. Találkoztunk két régi ismerőssel, Viviennel és Timivel. Majd tovább mentünk. Veráékhoz átmentem filmet néztünk aztán Vivien is átjött és ki mentünk focizni. De nem voltunk kint sokat, mert…..