Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panki1983

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
„Villa havi 13 ezer dollárért, kisebb hiányosságokkal kiadó" – akár így is szólhatna Matt LeBlanc szlogenje, mellyel a Jóbarátok című kultsorozat egyik főszereplője megpróbálhatná bérbe adni a Pacific Palisadesben található házát. A Jóbarátok Joeyja, Matt LeBlanc…..
Impozáns az idei lista, és az összeg azért némileg magyarázza, miért nem szokás visszautasítani a Kossuth-díjat, még akkor sem, ha a csapat, akikkel közösen kapja valaki, mondjuk úgy, erősen véleményes. 13 millió forint az pestiesen szólva nem semmi, Csoóri Sándor ennek…..
panki1983 2012.03.15 08:41:55
  Eddig inkább csak sci-fi mozikban láttunk hasonlót, pedig ma már nem kunszt a környezetbe olvadni.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sajnáljuk, hogy a Pénzcsináló nem nyert aranyszobrot, de Oscar-díj ide vagy oda,  Stallone marad a legnagyobb. TOP10 sportfilm.Már előre jelezzük, a mostani listánk egy összeállítás második része! Korábban összehoztuk a csapatsportokkal foglalkozó filmek tízes listáját…..
panki1983 2012.02.27 19:01:09
Amióta az okostelefonok elkezdtek kilépni a "mobiltelefon mindenféle bizarr, bővíthető extra alkalmazással" kezdeti kategóriájából, egyre gyakrabban felmerül a gondolat, hogy valahogyan ki kellene, hogy váltsák az asztali számítógépeket. A gépet alapvetően médiafogyasztásra…..
panki1983 2012.02.22 13:05:20
@Zabalint: Nem rossz az, először utáltam, egy hét után már egészen kellemes a használata, kicsit változtatni kell az ember berögzült gondolkodásmódján.
A Sport1 a szombat esti - botrányoktól nem mentes - Vitalij Klicsko-Dereck Chisora összecsapás élő közvetítésére majd 400 ezren voltak kíváncsiak. Az AGB Nielsen adatai alapján a 23 órakor kezdődő mérkőzéssel a fogyasztói szempontból kiemelten fontos 18-49 éves férfiak…..
panki1983 2012.02.21 13:05:11
Fair play Újvidéken a szerb szurkoló-huligánok a kézilabda Európa-bajnokság apropóján horvát rendszámú autók felgyújtásával "melegítettek be" az igazi megmérettetésre, a ma este Belgrádban negyed kilenckor kezdődő Szerbia-Horvátország elődöntőre. Horvát autók…..
Fotó: sky1.sky.com A Válaszcsapás jófiúja az életben is jófiú, állapíthattuk meg rögtön a beszélgetés elején. Az HBO-n futó sikeres akciósorozatban Winchester keresi mindig a normális megoldást, ő az, aki átgondolja a dolgok rendjét, aki a szabályok szerint játszik. Londonban…..
panki1983 2012.01.23 20:21:22
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
panki1983 2012.01.14 10:14:46
@mh1973: Én még emlékszem rá, amikor az osztrákok jártak ide a kilencvenes években vásárolni a méregdrága áfész boltokba, most meg mi járunk hozzájuk, még a szar forint árfolyam mellett is, akkor hogy is van ez?
(megjegyezném van náluk billa,hofer,merkur de nincs minden sarkon tescó)
Már csak alig több mint kétszázat kell aludni, és bemutatják a Premium Rush című filmet, amely a hollywoodi hősök közé emeli a nagyvárosi biciklis futárt. A cool figurához cool járgány dukál. Ezt a rendező nem kis késéssel a fixiben találta meg. Az amerikai biciklis szájtok…..
Tudjátok, ha az ember felad egy álláshirdetést, s megjelenik, utána elkezd várni. Nagyon számít egy hívásra. Vagy többre. És jönnek is ugyan ezek a megkeresések, csak nem onnan, ahonnan kéne, és nyilván a leglehetetlenebb, legvalószínűtlenebb emberek találnak meg. Amikor…..
Vastagbőr Jók a számok, Gyuri! 2011.10.06 09:01:00
Lassan beérik az elmúlt másfél év alaposan átgondolt és az utolsó lépésig kisakkozott gazdaságpolitikája, a gyümölcs kezd végre zamatosodni, szépen jönnek a számok, jönnek az eredmények, nő a jólét és továbbra sincs adóemelés. -Hanyas vagy, Gyuri? -Harmincas! 30% az…..
A 90 szerverből álló, és a Jeopardy műveltségi vetélkedőben győztes Watsont most thaiboxolni és pörgő fejrúgásra tanítják az IBM szakemberei. Bob Sapp következő kihívója a műveltségi vetélkedő-győztes Watson szuperszámítógép lehet. Agyban már megveri az embert, most…..
comment:com Harminc nő, egy faszi 2010.12.18 11:00:00
Az USA-ban még mindig népszerű a nálunk rövid úton a földbe állított Nagy Ő című reality (The Bachelor/Bachelorette), megmutatjuk, a következő évadban milyen csajok versengenek a díszhím kegyeiért. ..
Egyik olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a Tv2 vasárnapi Napló című műsorához sikerült elég morbid aláfestő zenét találnia az ügyeletes zenei szerkesztőnek. Miközben a képernyőn a nemesbikki gázolásról szóló riport ment, amiben megrendült helybéliek és zokogó…..
Zsíír Blog Igyál, hogy fogyj! 2010.10.27 16:54:00
Mostohán kezelt témakör a fogyással kapcsolatban a napi folyadékbevitel. Általában csak mellékesen említik meg a különböző diéták kapcsán, hogy igyál napi több liter folyadékot. Pedig a szervezet egészséges működésének és a fogyásnak is kulcsfontosságú eleme a helyes…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..