Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AgySandor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Bár szabály, hogy ugyanarról a filmről, könyvről, stb., két írást nem közlünk, a Doktor ellenkritikáját (amely korábbi, pozitív Skyfall-recenziónkkal megy szembe), úgy érzem, hiba lett volna megtagadni olvasóinktól. A cikk egyben a Zárt osztály elnevezésű sorozatunk első…..
AgySandor 2012.12.03 13:05:13
Magyarországon extrém szárazság van, ettől a problémától napokon belül hangos lesz a sajtó. Elnézve a három legnagyobb természetes vizünk állapotát, az adatok lehangolóak. Balaton: Májusban a Vízgazdálkodási Kutató Intézet tudományos főmunkatársa azt nyilatkozta, hogy az…..
  Megjött a Tiszakürti Arborétum emailes riasztása: a napokban virágzik a Tisza, a kérészek rajzása vasárnap, hétfőn és kedden a legintenzívebb. Vasárnap este Cserkeszőlőn szálltunk meg, hogy másnap a helyi fürdő (és a nagyszerű vízöntő óriásdézsa) felfedezése után…..
AgySandor 2011.06.14 21:10:50
@harmincas:
Ez nagyon zsírpárna kép! Jövőre megnézem őket! Bár nekem mindig azt tanították, hogy ezek csak 1 napig élnek...
Aucs!Tibek!..
AgySandor 2011.06.14 20:58:08
 Az angol fogadók töretlenül bíznak Overdose-ban - olvasom a hírt. Jó nekik. Én már nem tudok.    Overdose léte és eddigi pályafutása tökéletesen megtestesíti a magyar néplélek minden sajátosságát. Óriási tehetség, rendkívül nagy reményekkel indult,…..
AgySandor 2011.06.14 20:17:18
A pwned experiments egy olyan blog, aholaz elrontott kísérletek, a felrobbant/elégett laborberendezések kerülnek terítékre. A szerzők örömmel várják az olvasók beküldött sztorijait és képeit is. Az egyik kedvenc:(Hat tip: in and around the lab)..
Ennek az egészen kicsi nyúlnak az édesanyját nem sokkal kölyke születése után sajnos megette egy kutya. A Northfoto leírása szerint a képeken az látható, amint a nyuszi éppen anyja után sír.Nem tudjuk, hogy ez a megállapítás helytálló-e, mert fogalmunk sincs, hogy néz ki egy…..
Új klipet készített a Hangmás, most éppen a második lemezről, a Katonák voltunk című számhoz. A forgatás a Pannónia Filmstúdióban zajlott május közepén, népes stábbal és nagyon különleges technika bevetésével, egy 1980-as rövidfilmből merítve ötletet. A videóról és a…..