Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Real Kicsimakk

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1945. augusztus 17-én Sukarno elnök és Hatta alelnök vezetésével alakult meg a független Indonézia. Innen ered a főváros repterének neve: a Sukarno-Hatta Nemzetközi Reptér. Ennek ma 74 éve. Az egész ország ünnepi díszben, piros-fehér lobogóktól színesek az utcák, a cégek és bevásárló központok…..
A világ tíz legnagyobb légitársaságainak egyike, a China Eastern Airlines heti háromszori közvetlen járatot indított Budapest és Sanghai között. Ottjártunk az ünnepélyes járatnyitáson, képes-videós beszámoló róla...
The Real Kicsimakk 2019.06.12 03:11:37
@teéjesenmindegy: Vasárnap, szerdán és pénteken közlekedik a járat és a China Eastern oldalán biztosan tudsz rá jegyet venni. Az imént próbáltam, működik.
Pierre Hermét talán nem nagyon kell már bemutatni senkinek sem, aki kicsit is érdeklődik a desszertek iránt. (Ha mégis, akkor ide kattints.) Idén végre összejött, ami eddig még egy magyar újságírónak vagy bloggernek sem, fogadott a világ leghíresebb cukrásza. És a beígért 30…..
A híres szupermodellről készült fotósorozat egy teljesen átlagos címlapfotó lenne, ha nem két hónappal Gisele Bündchen lánya Vivian születése után készült volna. A brazil szépség a világ legjobban fizetett modellje, valószínűleg megérezte a nyomást, és az elvárásokat,…..
Nesze!szer Natalia 2013.02.22 10:11:42
Az egyik legszebb modell, Natalia Vodianova szerepel a L'Officiel Paris anyagában. Benoit Peverelli kamerája előtt pózol az orosz szépség, Etam, Gucci darabokban például, Dior stílusban. Alexandra Elbim volt a stylist. Mesés. ..
Jajjj, jajjj és talán még egy jajjj...! Így, sok j-vel. Hát, itt a kevesebb tényleg több lett volna. Az egyik külföldi fórumon következőképpen definiálták SJP és a kínai Harper's Bazaar esetét: "When bad photoshop happens to good people." A márciusi lapszám címlapján szinte…..
Nesze!szer Metálos fény! 2013.01.02 10:37:18
A Sephora kínálatában nem is olyan régen jelent meg ez a Prisma Chrome Metallic Eyeshadow - Goldean Taupe árnyalatban. Szerintünk mesés. Nagyon szép fényt ad, csodás. Nyolc árnyalat van egyébként, eléggé rendben vannak mind.  Még szerencse, hogy neten is lehet rendelni... bár…..