Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coffeeandcapote

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeállítottam egy szubjektív top10-es listát azokról a filmes enteriôrökrôl, amelyeket eddigi életem során a legijesztôbbeknek találtam.(nem rangsor, csak egy felsorolás) Persze a lényeg a cselekmény meg a profi színészi alakítás, de azt gondolom a díszlettervezôk…..
Share | "Mi lehet itt a padláson, ha már a szalon is tele van egy padlásra való kinccsel! Ha már ott is sejti az ember: elég kihúzni egy fiókot, és elsárgult levélkötegek ömlenek ki belôle, a dédapa nyugtái, és több kulcs, mint ahány zár van a házban, s amelyek nem…..
Share | Sok természetes fény és fehér vs rusztikus naturfa, de nem hányásig vs kreatív, rafinált, modern megoldások vs bolhapiaci, örökségbôl megmaradt jóságok. Azta. De akkor mégis miért nem tetszik MARADÉKTALANUL? Fotók innen...
Share | ... mert volt már miniszterelnökös, irodistás, dj-s... És most jöjjön valami teljesen más: Hol alkot/alkotott a mûvész, aki képével, regényével, versével, színészi játékával a magasba emel/megríkat/sorsfordulót hoz/megnyugtat/felszabadít/megnevettet...…..