Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KarmaHackeR

23 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A régi söpredék elszelel immár. Újak dorbézolnak hamarost. A Kis Herceg törlii iPhone-jából a földi mail címeket. "Éberling, a két ujjú hentes hangosan politizál..." "Csapat csak egy van, ő a Ferencváros!" H. Kovács fölváltja új hetvenöt forintosát,ha…..
 Synbad kapitánynak rossz napja volt. Már évek óta. Mióta Maymunka egy bolgár műlovarnővel folytatott viharos románc következtében kirakta a szűrét, csak árnyéka volt önmagának. Mindent elvesztett, amit csak elveszíthetett. Három hajója süllyedt el egy hold-sápadt…..
 Hát kérem, a pillanat mindernképpen kultúrtörténeti. 2010 április 23-án délután kettőtől négyig útjára indul a gyönyör. KarmaHackeR Radio Show a Fúzió Rádió hullámhosszán. Meglepő dolgok történnek majd,meg tetszenek látni. Élő egyenesben köröznek a stúdió…..
Talpra magyar, szív a haza! A nyilvánosság kizárásával Budapesten megalakult a Kender Gárda: a kannabiszban nem csupán gondolkodók, hanem azért tenni is hajlandó emberek szövetsége. Le az alkoholistabűnözéssel és a hamis józansággal! A gandzsagárdát a Joint…..
KarmaHackeR 2010.02.17 09:48:09
@arconfosom: Miért, kéne egy kis anyagi segítség az MNA-nak? Vagy a Blood and Honour nem kapta meg a jájemet az NSDAP/AO-tól? A blogot egyébként meg a Szivárványos Szűzmária, a Magyarok Nagyaszonya indította sezélyesen. menj táltoshoz, kérdezz rá. Lepődjél nagyot náci barom:)
KarmaHackeR 2010.02.17 09:57:16
@Jobb híján MDF-es: Előbb - utóbb emberi lény. Csak addig lesz rögös az út. Utána már csak hosszú :) Dehát ez még mindig istenes ahhoz képest, amit a második világháborúban műveltél előző életedben a Totenkopf SS soraiban... Kemény karmát termeltél magadnak Sturmbahnführer Jagerweiss! Ha emlékeznél rá, hogy lenézted te akkor ezt az ungarische schweinerei-t azzal a sok scheise schlummal a budapesti ostrom és a kitörés idején, talán még el is mosolyognád magad.
Hej, Kiss Ernő, hej Kiss Ernő! Ha te nem lennél, istenemre, unalomtól szürkélne a magyar ugar. Csupa ecetbe mártott hőse tündöklene a közrendnek. Se hal - se hús pofák, egyetlen árva móka napvilágra nem kerülne, csak csűrnék a csavart a kötelező kincstári derűlátás…..
NET & ROLL 3.0 5,4,4,3,2,1... 2010.02.05 22:10:17
Final Countdown: Tibetan New Year Party @ Tűzraktér (Buddhapest, Hegedű utca 3.) 02.06. 09.00 p.m. W.Caesar, Dhammapada, Choli Daróczi József, Dubstah Sound System, Dj Rames Hoppa, MC Kemon... And G-dess Saraswati and her dolphins squad.....
http://money.cnn.com/video/news/2010/01/29/n_bill_gates_bankers_davos.cnnmoney/..
  Sokan élvezzük a különféle hobbik, rajongók bemutatását - gondoljunk csak a makettező vérprofin kidolgozott alakjára. Ma visszatérünk a zenésztársakhoz Májkrémnek köszönhetően.   Gyakran olvasok különböző magyar és nemzetközi zenészfórumokat, és egy olyan…..
NET & ROLL 3.0 SAMBASAMBASAMBA 2010.01.27 05:19:00
Outro Mundo 26 - Feliz 2010 (Happy New Year) Brazilian sa... Other World ..
Sympathy for the Devil (KarmaHackeR Dubstah Mix) by hepepe..
Orbán Viktor, Magyarország egykori és jövendő miniszterelnöke, maga is alkalmi marijuana fogyasztó. Van az a budapesti klub, ahol egykor Deutsch Tamás későbbi sportminiszter társaságában alaposan megkóstolta hazánk egyik legjobb muzsikusának spangliját. Naná, hogy az Orbán -…..
http://borsa.hu/ambient-zene-20100115..
3 Tibet Silhouette (KarmaHackeR Bastard Mix) by hepepe..
Szavazz magadra. Csak az erotika a tisztességes politika. Követeld az orgazmushoz való alkotmányos jogot. Sokáig éljen a G - Pont! Kúrni soha, szeretkezni bármikor.A tantra a magyar jövő záloga. Káma Szútra 24/7. Adózz tisztelettel Aphroditének és papnőinek.Felláció…..
Készülj a harcra. Hagyd a szócséplést másra. Maradj autonóm. Társulj, szervezkedj, ne csatlakozz a hadhoz. Építs alternatív struktúrákat. Ne legyenek illúzióid: a paralmenti pártok már régen cserben hagytak. "A halál az állam szolgálatában áll." (Kontroll Csoport)…..