Regisztráció Blogot indítok
Adatok
natsak

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
natsak 2010.02.26 17:12:40
@Vfair: Lehet, hogy roki ügyében igazad van, de lehet hogy csak ő is olyan ember, akit a csapból is folyó lüke (vagy nagyon is végig gondolt) propaganda befolyásolja. Akár a hívői szintig. Márpedig a hívővel a hitéről nem érdemes tényleg vitázni. Mentsük föl szegényt (?).
natsak 2010.02.26 17:16:12
@Vfair: Lehet, hogy igazad van, de az is lehet, hogy csak a csapból is folyó lüke (vagy nagyon is tudatos) propaganda befolyásoltja. Akár hívői szintig. A hitről pedig felesleges vitatkozni. Mentsük föl szegényt(?).
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
natsak 2010.02.22 14:20:17
@burian: értelek. Szerinted ők lesznek a beáldozott pitik. Igazad lehet, mert ezek a pancserek valószínűleg csak bagót kaptak és nem tudnak semmi lényegest. Tehát ha ügy lesz belőle, valóban beáldozhatók. Megérdemlik!
Csak attól félek, hogy a minden oldali érdekeltség miatt nem lesz belőle nagy ügy. Azért bízzunk a nép erejében, legalább annyira, hogy csöndesen elhagyják a terepet.
natsak 2010.02.22 14:22:28
@kiss,erno: a szar az rendben van, csak a könyékigben kételkedem. Bocs!
natsak 2010.02.22 15:06:00
@burian: természetesen azért drukkolok, hogy igazad legyen! Mégis engedd meg: csak abban bízom igazán, hogy csendben el eszi őket a fene onnan. Legfeljebb beáldozva kicsit azt a néhány apró barmot (ha olcsók voltak, még ez sem kell). Kétségtelenül már ez is eredmény.
Bárcsak egyszer már ne a pesszimizmusomnak lenne igaza, és lenne egy végig vitt igazi bukovári, ami a mögöttes erőket is eléri! Sajnos erre eddig nem volt példa.
Ma végre kiderült, amit legkésőbb a karácsonyi interjú óta azért mindenki sejteni vélt: dr. Sólyom László Köztársasági Elnök Úr április 11-ére, illetve április 25-ére írta ki az idei Országgyűlési Választások két fordulóját. Ezzel tulajdonképpen folytatta azt a…..
natsak 2010.01.23 18:12:57
@1.szolo (B.A.):
1. Bár jó érzés egy jót vitatkozni, de azért az egyetértés sem késztet vinnyogásra. Köszi.

2. Na ugye! Bár Olajos egy jó szakembernek bizonyult (szerintem), de azért kajánkodom azzal a tudománytalan feltételezéssel, hogy mi lett volna, ha a kalapos lédi (így írva) megy ki. Tisztább lenne a levegő. Bocs!

3. Bevallom, hogy én pillanatnyilag O.V.-t tartom a legalkalmasabb me. jelöltnek, de ennek ellenére egyetértek veled "(talán "tetszettek volna" nem leszalámizni az összes lehetséges koalíciós(!) partnert").

Hasonló butaság a radikalizmus elleni küzdelme. Mert egy rendszerváltás, ha nem gyökeres (radikális) változás, akkor mi a fene más? El is vesztett egy csomó szavazót e miatt is.
Roppant kíváncsi vagyok a miniszter jelöltjeire is (pl. marad-e Pokorni; vagy az állampolgárság helyett csak igazolványt kínáló, mosoly képtelen külügyérek?). Jelzés értékű lesz! No, de ezt csak a választások után tudom meg.
natsak 2010.01.23 23:20:24
@1.szolo (B.A.): Ha a szívemre hallgatnék, nem őt választanám. Pillanatnyilag nem túl nagy a választék.
Úgy tűnik, itt kevés volt az anyázás, ezért nem túl népszerű a blog. Sajnos. Mű hőzöngés kéne, akkor talán vonzaná a legyeket. Persze akkor én eltűnnék. Nem kár értem. Agyő.