Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norberto Sarto

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Norberto Sarto 2011.06.02 21:36:03
Sajtóközleményt adott ki a főváros a Budapest Szíve projekt folytatásáról. A Ferenciek terét és a Kossuth utcát érintő ütem tájékoztatójában kevés konkrétum hangzik ugyan el, de vannak érdekes elemei (még akkor is, ha a zömét már évekkel ezelőtt emlegették - nem azért…..
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
A CM-es feliratozó csapat újabb vidót magyarított. Ebben Mikael Colville Andersen, a copenhagenize.com és a copenhagencyclechic.com bloggere, dán "biciklis nagykövet" mutatja be városa bringaközlekedését. Egy város, ahol az ingázók 37%-a jár kerékpárral, egy bringasáv…..
Norberto Sarto 2010.06.19 19:29:05
@kispista:
Arra járok kocsival minden nap te nagy okos, sőt amikor kerékpárral közlekedem, mindíg a kerékpár utat használtam (tatai úton) is, és egyszer sem gázoltak el...
A szarházi kerékpárosok egyáltalán nem tartják be a kresz szabályait. Piros lámpán átmennek, karjelzéssel nem jelzik ha kanyarodni akarnak, nem néznek körül..
Azt hiszik ők az utak királyai...
Nem lepődnék meg ha valaki elgázolna egy kerékpárost mert nem tudja betartani a kresz szabályait...
Norberto Sarto 2010.06.21 16:34:21
@Nzoltan:
Az okos kerékpáros mi a francért nem tudja használni a nyamvatt kerékpárutat, hamár elkészítették neki?
Hogyha nem akarják használni, akkor pl. a Vámház körúton szüntessék meg, és az ott lakók újra le tudnak parkolni, vagy az Andrássy úton..
Egyébként a kerékpár használatot is alapszintű kresz vizsga elvégzéséhez kötném...
Az egyetlen közlekedési eszköz amivel minden hülye közlekedhet a közúton anélkül, hogy a kresz szabályait ismerné...
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
Norberto Sarto 2010.06.08 18:21:41
@Silent Bob:
Pl. Tatai út! A járdán ki van építve a kerékpár út, de ő az út közepén cammog!
Üllői úton is a sáv közepén cammog, átmegy minden piroson!
Rendszeresen elkövetik, hogy a BKV buszok mögül jelzés nélkül kivágnak, majd vissza!
Szarnak a kerékpárosok a kresz szabályaira...
Szeretném végre látni egyszer, hogy a rendőrök kőkeményen megbüntetik a kerékpárosokat...
Kihirdették a győztest az új debreceni villamospálya tenderén, írja a Haon. A munkát legolcsóbban, nettó 7,5 milliárd forintért elvállaló ATK-Debrecen konzorcium nyert. Öten pályáztak, a helyi internetes portál úgy tudja, akadt nettó 10 milliárd fölötti ajánlat is. Debreceni…..
Norberto Sarto 2010.02.23 15:36:56
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
Norberto Sarto 2010.02.17 18:51:45
Robbant az adrenalinbomba Jánosban pénteken, amikor egy - minden bizonnyal alkoholtól - bátor ember nekiállt őt és sógorát ütni-verni, egy nappal a gipszlevételt követően. A mai sztoriban lesz minden, telefonos segítség, megfélemlítés, verekedés, rendőrség, ami kell! A tegnapi…..
Norberto Sarto 2010.02.01 18:58:01
Subba Norbit megverték! 2010.01.29 20:33:00
A fitneszkirályon egy állítása szerint nem létező tartozást akartak behajtani, amit ő megtagadott, majd egy nagyobb ütés és rövid eszméletvesztés után kihívta a rendőröket és a mentőt, majd a kórházból közepes agyrázkódással saját felelősségre hazament. Az ügy a…..