Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MisiMisi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szigorúan titkos és persze baromi rejtélyes atomvonat haladt át az országon 2010. november 20-án. A vonatot egy szép szergej húzta, volt rajta sok-sok titkos konténer és pár rejtélyes személykocsi is. Az egész menet annyira kurvára titkos volt, hogy csak párezer rendőr és…..
MisiMisi 2010.11.26 13:44:08
Szia!

Ez nagyon tetszett: "pedig csak a hülyeség sugárzott belőlük, nem az urán". :D:D:D Ezt nagyon eltaláltad! Gratulálok! Szerintem azért kavartak ilyen nagy port neki, mert itt szerbiában a közlekedésért felelős államtitkárnak eljárt a szája hogy megy ez a vonat.. a belügyminiszter meg a haját tépte mérgében. Igazából nekem is van pár kérdésem ami kicsit nonszensz rejtély:
te is felvetetted, hogy miért pont Magyarorszaáon át viszik? Ennek esetleg annyi magyarázata lehet, hogy a környező országokban(bosznia, montenegro, románia, ukraina) még rosszabb a vasúti közlekedés mint ott(ezzel nem szeretném külföldiként a magyar vasutat kritizálni, lehet hogy még valaki pofátlanságnak venné...). A másik meg, hogy szerintem itt nem szállítottak olyan magas sugárzású és veszélyes hulladékot, mint mondjuk két hete Francia- és Németország között, mert ha megnézzük hogy ott milyen bomba biztos kocsikkal szállították az anyagot itt meg látszólag hétköznapi konténerekben volt a cucc, nem hinném, hogy ez annyira sugárzó volt. Ami még szintén érdekes, hogy mi a fenének teszik hajóra és miért Szlovéniában? A montenegróiaknál nem tudom hogy állnak a kikötők. a Horvátok lehet hogy szóba se akartak állni velük. Nekem erre egy "értelmes" tippem van. A hajón oroszország felé az óceánban a felét bedobják a tengerbe... balkániaknál bevett szokás, szinte természetes(ha már kiköt a hajó oroszországban ott már úgyse fogja senki megtudni, hogy útközben mennyi tűnt el). Az az egy dolog egyértelmű számomra, hogy itt nem voltak magukat odaláncolók és tiltakozók a vonat útján, mert egyrészt lehet hogy tényleg későn tudták meg, vagy ami még valószínűbb,hogy errefelé keleten az embereket nem igazán érdekli a környezetvédelem, esetleg csak a szenzációhajhászás.

Tetszik a blogod.

Üdv: Misi
Korunk kétségkívül egyik legnagyobb hatású zenekara a Pink Floyd, sokak szerint életművük csúcsát A fal című konceptlemez/rockopera jelenti (nekem a Meddle/Dark Side/Wish-trió jobban bejön, de legyen ez az én bajom), az a darab, amit Roger Waters, a zenekar egykori bőgőse most…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
MisiMisi 2010.01.22 19:37:51
Szerintem az alabbi cikkben a szinterv sokkal szebb:

index.hu/gazdasag/magyar/2009/11/23/fizethet_a_mav_az_uj_mozdonyaiert/

világosabb, nem olyan morcos, és nem olyan fantáziátlan mint a mostani... a máv trakció felirat, pedig felesleges.