Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spaeter83

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Spaeter83 2011.05.17 06:39:29
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
Lázár János cukisággal akarja feldobni Hódmezővásárhely önkormányzati portálját, ősztől hódokat nézhetünk online. A Hódmezővásárhely határában lévő, a Mártélyi-holtághoz közeli többágú csatornarendszerbe 2006-ban a Természetvédelmi Világalap (WWF) telepítette…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szilasligetnél tűnt el a Volánbusz járata vasárnap hajnali két órakor. A szemtanúk csak egy villanást láttak. Szakértők szerint a Gödöllőről Budapestre tartó járat az abroncsok rossz állapota miatt sodródhatott bele egy féreglyukba, ami az óraátállításkor keletkezett.…..
Spaeter83 2011.03.27 13:15:11
@ikiss68: a diszlexiásoknak az olvasás megy nehezen. A grafomán az, aki mindent aláír :)
Friss és ropogós: elkészült a Viasat3 romantikus realityjének első promója. Az indulás pontos dátumát, a szabályokat és a szereplőket szépen lassan fogják adagolni, de dagadó izmokat és telt kebleket már ebben az előzetesben is lehet bámulni. Annak, aki nem tudná, hogy mi az az…..
 Őszintén szólva baloldali létemre én nem tartozom a Gyurcsány „fanok” széles táborába, de most nagyon egyetértek a Ferenc blogjában található gondolatokkal. Az ex-kormányfő nem szarakszik, lopásnak nevezi, hogy "a kormány le akarja nyúlni a…..
Spaeter83 2010.10.14 17:00:09
@lolperec: egyetértek!
3 éve(egyetem vége óta) tisztességesen doglozom és ADÓT fizetek...
most jön a 16%-os SZJA, ami miatt kevesebbet fogok kézhez kapni, és még a nyugdíjamról sem gondoskodhatok tovább, mert OV szerint jobb lesz nekem az állami nyugdíj!
Nem megyek tüntetni, mert itt majd gumilövedék helyett éles lőszerrel tüzelnek, és én is szeretném élni az életem.
Asszem külföldön tényleg jobb lesz!
francia módraA TBWA\PARIS reklámügynökség által készített reklámfilm egyben merész és humoros is. Mivel a célközönség a francia fiatalság (a film milyenségét tekintve van egy tippem, hogy szélesebb körben is elterjed), szerintem teljes mértékben elfogadható a kivitelezés.…..