Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyrax (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg azt gondoljátok a fenti kép alapján, hogy teljesen rottyon vagyunk és elgurult a gyógyszer (ez amúgy nem áll messze a valóságtól), de még mielőtt rendes zenéket (black, death, stoner...)  kezdtünk volna hallgatni, bizony mi is voltunk fiatalok és bohók (meg…..
A múltkori vicces válogatásunk után újra komolyra fordítjuk a szót. Illetve most ez egy hülyén sikerült szófordulat lett, mert a mai válogatásunkban a szavaknak nincsen helyük, ugyanis olyan dalokat szedtünk össze a zenetörténelem keményebbik feléből, ahol a főszerep…..
Láttuk mi már Keith Caputón a 2009-es szigetes interjúnk alatt is, hogy nincs valami rendben vele, szóval annyira nem lepődtünk meg, mikor bejelentette, hogy nőként éli tovább az életét. Azóta hallottunk olyat is, hogy leszbikus lett, tehát igazából a nőkhöz vonzódik, de a fenti…..
A svéd/dán metálbandát mi magyarok is jól ismerhetjük már, mert legutóbb a Stratovarius-szal közös turnéjuk hozzánk is elért. Idén tavasszal jelent meg második lemezük, a The Nexus, amiről most van egy hivatalos klippünk, is Burn With Me, hajtás után ez található.  ..
Nagyon vártam ezt a lemezt. Két év telt el a Thirteen megjelenése óta, már éppen ideje volt. Dave Mustaine úgy harangozta be az új korongot, hogy "gyorsabb és sötétebb" mint az előzőek, és ez bizakodással töltött el. Bíztam benne, hogy a Super Collider folytatja a Megadeth…..
A nálunk Agymenők címen futó The Big Bang Theory kellemes évadot búcsúztatott. A nézőket rendesen berántotta az eleinte csak négyfős tudós, képregénybuzi, ízig-vérig de még annál is jobban geek társaság, ami az utóbbi években pár plusz állandó szereplővel is kibővült,…..
Június végén jelenik meg a Deap Vally, kétfős kaliforniai csajzenekar bemutatkozó nagylemeze és nekünk lehetőségünk nyílt egy rövid telefonbeszélgetésre Julie Edwards dobossal, aki végül zuhanyzás ürügyén lepasszolta az egészet Lindsey Troy énekes-gitárosnak. Az elbűvölő…..
Kyrax (törölt) 2013.05.11 21:43:23
Kyrax (törölt) 2013.05.11 21:45:37
Mivel a RockStation elvileg egy blog, talán szabad személyes történettel előhuzakodnom, amennyiben az a témához kapcsolódik. Egy dél-magyarországi fürdőhelyen nyaraltunk, olyan helyen, ahova az ember nem éppen rockzenei élményekért utazik, hanem relaxálni, madarak énekét…..
Amikor az ember elmegy egy castingra, azaz szereplőválogatásra, azt várja, amit általában ilyenkor szokott kapni, kis fejetlenséget, rengeteg jelentkezőt, skálázó és egymást méregető énekeseket és így tovább. A Voice azonban más típusú műsor, mint a többi hozzá hasonló,…..
Kyrax (törölt) 2012.07.12 21:08:23
@muszmusz: én meg abban a pillanatban lennék öngyilkos, ha ő azt még vállalná is. A kedvenc énekesnőm, hihetetlen tehetséges, de nem vállalna egy ilyen kommersz műsort. Más világ.

Jó kérdés, mi lesz ebből, az alapötlet nem rossz, de szinte biztos, hogy megint egy tucatelőadó fog kikerülni belőle. Mert nekünk az kell. Túl sok tehetségkutatónk van, és azokban sem az igazi tehetségeket találjuk meg.
Az, hogy már kicsit befutott embereket keresünk, elég jó ötlet, pl. American Idolban használták is (Carly Hennessy Smithson, például, bár róla kevesen tudják, ki), lehet, hogy így érdekes emberek kerülnek be.
Ha összehoznak egy jó mezőnyt, nézni fogom, ha nem, nem.
Jönnek szépen sorban a procedurális finálék, és az ABC idei egyik közepes durranása, a Revenge is befejeződik lassan. Vajon Emily mindenkit kicsinál?      ..
hogyvolt X-faktor 2x11 - 3. döntő 2011.10.31 09:00:00
Harmadik döntő, és rockest az előzetes ígéretek szerint, ez utóbbit fenntartásokkal kezelem a múlt heti „szerelmes dalok” után. DevilNóri mai külseje egyenesen sokkolja a teljes stúdióközönséget, zavart összesúgásokat és „húbazdmeg”-tekinteteket látok…..
(Eredeti cím: Flowers for your grave) Gyilkosság... Rejtélyek...  Kísértetiesség... - tagolja egy baljós női hang, miközben rózsaszirmok peregnek egy holttestre és valaki  napraforgót tesz a hulla szemeire. Mielőtt azonban valami Hitchcock-i félelemkeltés kerekedne a…..
Az Emilio Estevez által rendezett epizódban profi tolvajok látogatják meg a brazil konzulátust, és bár nem visznek el semmit az ott található temérdek kincs közül, a biztonsági őrt azért bezárják egy titkos szobába, ami csak Nespola konzul hangjára nyílik. A diplomata sajnos…..
Eszelős tekintetű ember sárkányt rajzol nagy átéléssel, majd Chinatownt mutatják, ahol a kínai újév alkalmából nagy buli zajlik éppen. Három lányka ballag az utcán, elhaladva egy eltűnt személyek képeivel megrakott fal előtt, ami előrevetíti a sorsukat, a következő…..
Egy átlagos egyetemi nap után Charlie-t egy régi ismerőse, Rachel Lawton lepi meg horrorfilmbe illő hirtelenséggel. A lány zaklatottabb már nem is lehetne, hangja remeg, szeme kigúvad, szóval nincs jól. Állapotáért az a tény tehető felelőssé, hogy kollégái közül már hárman…..
Kyrax (törölt) 2010.01.26 19:01:40
Egy csapat kölyök rendőrjelvényre bukkan egy építkezésen. Mielőtt ebbe jobban belemennénk, egy pillanatra ellátogatunk Eppes-ékhez. Charlie épp egy roppant látványos kísérletet végez édesapja és Amita társaságában, mikor betoppan a postás, és szép napot kívánva átadja az…..
Kyrax (törölt) 2010.01.24 19:36:11