Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobb híján éjjel egykor készült a videó, olyankor esik igazán jól a hangos káromkodás a garázsban. Figyelem - az itt látható dolgokat otthon, sőt, az út szélén is kipróbálhatják! De egyszer nem árt gyakorolni. Csipszet, sört elő, gurul az Arany Medve-díjas videó. ..
Belsőség Árpolitikai bukfenc? 2008.11.04 00:54:00
Listaár. Örök témám és érdekes. Hagynám is a fenébe, de ezúttal nem fillérekről van szó. Érdekes módon a német és a szlovák piacon is a tesztelt 2.0 TDI drágább, mint az erősebb és karakteresebb 1.8 TSI. Németországban 475 euró a különbség a benzines javára (30 775…..
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..
Piit 2007.06.15 22:40:39
A bejáratós vagy nem bejáratos, kell-e vigyázni vagy nem kell vigyázni témához egy kis olvasni való az index.hu autós villanymediumáról:
totalcar.hu/magazin/technika/bejaratos/
Az Octavia pedig jó. Az első szériáról nem tudok nyilatkozni, meg persze egy 1,3 tonnás autóba 1,4l-es motort rakni is nevetséges, de még az 1,6-os is gyenge bele. Biztos ilyenben ült publius. A min. az 1,8-as benzines vagy az 1.9TD. Nekem az utóbbi van DSG automata váltóval. Ha kell, szépen, nyugisan megy, ha rálépek a gázra, gerinc préselődik az ülésbe. A beltere olyan, amilyen, ez ízlés kérdése. Kényelmes is, az ülés oldaltartása jobb, mint a kategóriatársaké (alsó közép). Focusokhoz, Astrákhoz hasonlítva sokkal jobb. (És ezt tapasztalatból írom, mintdkettő típust hajtom rendszeresen a cégnél.) A VW-csoport úgy bánik az Octaviával, mint egy mostoha gyerekkel, mert nem akarnak konkurenciát csinálni a Passatnak házon belül. A Superb is ezért lett 5cm-rel rövidebb, mint 5m.