Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pierre vallomásai

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pierre vallomásai 1%= Új esély 2010.04.29 13:24:00
Lassan a nyakunkba szakad a rég hőn áhított adóbevallás. Sokan nem is tudják, vagy csak nem szentelnek rá elég időt, de az adójuk 1%-át oda lehet adni bármilyen non-profit szervezetnek. Hogy miért is fontos ez? Talán azért, mert azokon az alapítványokon keresztül jut el a…..
 Most, hogy beköszöntött a tavasz mindenki újjong örömében köztük én is. Időnként eszembe jut, hogy kéne nekem egy saját kert, ahol kapírgálhatnék mint Kukori és Kotkoda, de mivel nincs elég pengőm egy telekvásárláshoz, így le kell hogy mondjak egyenlőre erről a…..
 Ime egy kis trailer arról amiről már lehetett hallani, hogy ismét lesz Russel Crowe film. Ime: ..
 A jó idő bejövetelével egy dolog szokott csak engem zavarni, hogy megjelennek a dongók. Hogy mik is azok? A dongók=motorosok. Most nem tisztem senkit se elitélni.DE.Legrosszabb ami történhet autóssal, hogy békésen vezet a főutvonalon, amikor is egyszer csak előtünik a semmiből…..
 Sok helyen lehet hallani, hogy teljesen leépülnek a magyar kisvállalkozók, közülük is leginkább a mezőgazdasági termelők. A nagy multik jönnek, látnak, és győznek?A kis termelő nem tudja felvenni a harcot a nagy tőkével, de esetleg Te segíthetsz neki!Hogy hogyan? A válasz…..
Pierre vallomásai 2010.04.23 11:01:23
Pierre vallomásai A T-com titkai! 2010.04.20 18:35:11
  Bizonyára feltűnt azoknak akik olvassák a blogomat, hogy nem nagyon kedvelem a mobilszolgáltatókat, mert egyszerűen nem lehet rendesen nyomon követni az ember havi kiadásait a szolgáltató felé, mivel nem egyértelműek a számlázási tételek.Gyakran előfordul velem, de…..
  Nem is olyan rég fedeztem fel ezt az új Honda csodát. Remek küllem mellet gyönyörű belső párosul. Szerintem mint minden autónál az elejére fókuszálnak a tervezők a végére azaz a farra már nem annyi figyelem jut. Sose értettem, hogy hogyan van ez. Azt tudom…..
  Sokan (köztük én is) azoknak az embereknek kicsiny vagy talán eléggé nagy csoportjába tartozom, akik Suzuki gyártmánnyal ropják eme kicsiny hazánk útjait. Mivel gyakran utazom sokszor megkapom, az alázásokat nagyobb testű, drágább értékű kocsival hajtó…..
 Bizonyára mindenki látta a ma lefutott reklám spotot, amiben egy fiatalember bizonygatja, hogy most jön egy új korszak a mobil iparágban. Azon belül a Pannon-ból kíválik a Djuice, és új életet kezd!A klip egyszerű, akár az egyszer egy bár olyan, mintha a legjobb cimborám…..
 Humorban gazdag családi film Jackie Chan főszereplésében.Régebben látható volt a tv-kben a Karate Kölyök című film. Nos ez annak egy adaptációja.A story szerint kínába költözik egy fekete kis srác az anyukájával. Semmi különös nincs ebben, de ha meg akarja védeni magát…..
 Ismét egy remek film mind azoknak, akik szeretik a kém filmeket, no és persze Jolie-t!Hamarosan a mozikban látható A.J. új filmje a "SALT". Ebben egy CIA ügynököt alakít, aki elfog egy rettegett orosz tagot, aki elárulja neki, hogy egy alvó ügynökük megfogja ölni az…..
 Ismételten újjabb magyar póker siker "Bélabácsi" után. Most Koroknai "Kori" András vihette el az idei  World Poker Tour L.A.Classic nyereményét a 1 788 040 dollárt!Mind emellett megkapta a bajnoknak járó karkötőt illetve egy trófeát és egy TAG…..
 Nem tudom, hogy ki milyen módon netezik, amikor lehetősége van rá, de nekem sajnos csak az a fránya mobilnet jutott. Mi ennek az oka ne kérdezzék, így alakult.Nem tudták megoldani a vezetékes elérést.Szóval már jó ideje tartozom a mobilnetesek táborába, mivel most T-Mobile-os…..
 Adott két barát, akik az üzleti életben sikeresek. Nincs is más dolguk mint, hogy megkössék életük naqy üzletét. Sok pénz, csillogás, mindenük megvan, ami kellhet. Charlie (John Travolta) a nőcsábászt, a Dan (Robin Williams) pedig egy kicsit ügyetlenebb karaktert alakít a…..
 Közel s távol immár bő 15 évvel ezelőtt találkoztam az első rap számmal. Azóta is töretlenül rajongója vagyok eme műfajnak. Véletlenül se gondolja az olvasó, hogy más zenéket teljesen kizártam az életemből, egyszerűen minden zenének meg van a maga hangzás világa,…..
Az elmúlt hetekben olvastam egy cikket Pimasz Úrról azaz alias Papp Gergelyről, hogy nem régen írt egy regényt. Még hozzá nem is akár milyet, hanem abból is a kalandos verziót részesítette előnyben. Nosza, gondoltam elmegyek és megveszem ezt a könyvet. A könyv címe nemes…..
 Bizonyára mindenki emlékszik egy régi nótára, amit Csonka András, alias Pici énekelt a rádiókban oly búzgon néhány évvel ezelőtt, még a csapból is szinte ez folyt. A refrénjében benne volt az a bizonyos din-ding-dong. Na most már szerintem biztos kezd rémleni néhány ember…..