Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falconw

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karriervadász milyen lesz 2012? 2011.12.19 08:30:00
A 2008 okróberében hazánkban is beköszöntött gazdasági világválságnak már voltak korábban is előjelei, de azért a többség számára sokkoló volt az "érkezése". A vállalatok többsége létszámstop-ot hirdetett, majd sajnálatos módon beindultak az elbocsátások. A…..
Sokan tévedtetek a blogomra motivációs levél minta után kutakodva. Ezért itt van néhány ötlet arra, miket írhatunk egy motivációs levélbe. Hozzátenném, ahhoz hogy ne csak klisék halmaza legyen, saját illetve a potenciális munkaadó profiljához kell igazítani. Kommentbe nyugodtan…..
Elgondolkoztál már azon, hogy hogyan lehetséges, hogy a technika és a termelés hatásfoka hihetetlen tempóban fejlődik és mégis egyre rosszabbul élünk, hogy egyre nehezebb fenntartani megszokott életszínvonalunkat és egyre többet kell dolgoznunk? Ez a jelenség nem csak kis hazánk…..
Őszíntén megmondva, nem is tudtam, hogy akarok-e írni a Wikileaks új kiszivárogtatásáról – hiszen már minden média ezzel foglalkozik. Elvégre mi voltunk az elsők Magyarországon, akik pl. az iraki „Collateral Murder” -ről tudósítottunk, és más írásainkban is…..
falconw 2010.12.14 11:54:44
@Ébredj Fel: Nem minden mozgalom a hatalom által szervezett, viszont a hatalom megpróbál minden mozgalomba beépülni pontosan azért, hogy egy adott pillanatban felhasználja azt saját céljai eléréséhez. Ez minden a hatalom ellen szerveződött mozgalmat fenyeget. És ha én lennék a hatalom én is ezt csinálnám. Nem hagynám, hogy az irányítás kikerüljön a kezemből. Megvehető, megvesztegethető, megfélemlíthető emberek mindig voltak, vannak és lesznek.
Egyébként legtöbbször a hatalom maga hozza létre a saját maga elleni szerveződést - hiszen így a kontroll már a kezdetektől fogva a kezében van.

Már készülnek a listák a blogokról amiket "be kell majd zárni", le kell tiltani, ésatöbbi. Pont azért, hogy az igazság a nagy tömegekhez ne juthasson el. Ez a céljuk. ÉS ki fognak majd találni valamit amit hivatkozási alapnak használhatnak. Az internet nagyon betett a globalista céloknak. Sok turpisságra fény derült amit még titkolni szerettek volna. Ha megtehetnék már rég lekapcsolták volna. De a cenzúrázása már régóta téma.Ott a pedofília a kulcsszó. Arra hivatkozva korlátozzák az emberi szabadságjogokat...

en.wikipedia.org/wiki/Internet_censorship
falconw 2010.12.13 15:05:02
kuruc.info/r/26/70945/

Lám, lám ....

Információ terrorizmus. Nem ismerős ez valahonnan ? 9/11 ? nem dereng valami ?

Kell az információ terrorizmus - nagyon. Erre lehet ugyanis majd hivatkozni, mikor törvényeket hoznak az internet cenzúrázására (meret a pedofilos maszlagot már nem eszik az emberek)

Internet cenzúra. Ez a célja ennek a WikiLeaks-es botránynak... de ész érvekkel meggyőzhettek, hogy miért nem így van...
2001. 9/11 – a nap, amikor megváltozott a világ. Na nem mintha azelőtt ártatlan és angyali lett volna. De mégis, elrémisztő látni, ahogy beigazolódik a mondás: minél nagyobb a hazugság, annál több hivőre talál. 9/11 előtt is volt sok csalás, ferdítés és ámítás; de ezen…..
A Plastik.hu-n jelent meg Angelday (alias Sasvári Józsi) cikke az Apple új (állítólagosan lopásvédelmi célokra kigondolt) kémrendszeréről, melynek beépítését az iPhone-okba tervezik. Ide bemásolom a lényegét: Az Apple augusztus 19-én benyújtott egy szabadalmat, amivel a…..
falconw 2010.10.30 18:37:25
ECHELON-ról hallottatok már ? MINDEN telefonhívást lehallgatnak. vonalast és mobilt is. És egy nagy adattárházban elemzik a hívásokat kulcsszavak keresésével.

Bővebben erről itt :

www.titoktan.hu/_raktar/NagyTestver1.htm

Ez a szervezet kormányok fölött áll és minden kormány együttműködik velük.(kénytelenek)

Ennyit arról, hogy milyen indok kell ahhoz, hogy lehallgassanak. (semmilyen)