Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nanette

11 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenötödik ...és az alvás 2021.04.24 10:20:00
Ő maga kiválóan alszik. Mindig, minden körülmények között. Amikor csak úgy dönt, hogy ideje aludni, 8-9 órára álomba merül. Érezhető lenézéssel viseltet aziránt, akinek a hétköznapi  stressz vagy valamilyen átmeneti nehézség okán nehezen megy az alvás, esetleg alaphelyzetben is valamilyen enyhébb…..
A közösségi média arra való, hogy megmutassuk a világnak, rendben van az életünk. Mindenáron. Akkor is, ha nincs. Illetve van a másik véglet, amikor ő áldozattá válik, vagy legalábbis úgy érzi. Akkor titokzatos és szenvedő posztokat oszt meg, talányos verseket, képeket; várva, hogy érdeklődő…..
Július kilencedike, kedd. Remények nélkül térek vele haza. Kipakoljuk az autót, nekifogok a mosásnak és rendrakásnak, hogy minél hamarabb felszámoljam a "rendetlenséget" ami a három heti utazás után szükségszerűen létrejön az előszobában és biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz hajlandó csendben…..
Mindenötödik Nászút, III. 2021.04.24 10:05:00
Az út harmadik hetébe fordulunk. Már nem nagyon beszélek, voltaképp semmit nem csinálok. Emlékszem, régen ha utaztam, akár egyedül, akár másokkal, szabadnak éreztem magam. És sokat, sokat beszéltem, apróságokról, komoly dolgokról, szinte bármiről, de felszabadultan és bizalommal fejeztem ki magam.…..
Mindenötödik Nászút, II. 2021.04.24 10:00:00
Nyugodtabb napok jöttek. Bejártuk a környéket, mentem engedelmesen, hallgattam a magyarázatokat. Sokat tud, én pedig szívesen tanulok, így kellemesen telt az idő. Komoly magyarázatai a felfedezések gyermeki örömével vegyültek. Megható volt hallgatni, látni az örömét, ha találtunk valami újabb…..
Mindenötödik Nászút, I. 2021.04.24 09:55:00
Szombaton esküdtünk, a vasárnapot otthon töltjük. Boldog vagyok. A polgári szertartás egy héttel korábban volt, igazából már azután is nagyon boldog voltam. Amikor hazaértünk és megöleltem, a fülébe súgtam, hogy mostmár a kis felesége vagyok. Komolyan válaszolt "még csak félig, majd jövő héten...",…..
Az esküvő? vágytam rá és vártam, persze. Csodálatos volt az éjszaka, amikor megkérte a kezem. Tökéletes. Tényleg az. Csikorgóan hideg február eleje, ódon falak a Budai Várban, üres utcák, áhítatos téli csend. Ilyen csend csak télen tud lenni... Reggeli a kis sarki szálloda emeletén, nézzük a…..
Mindenötödik Április 2021.04.24 09:45:00
Úgy hat hét lehet hátra az esküvőig. Április vége, végre beköltöztünk. Április 25-én este érek haza. Ölelés, csók, lepakolok. Ő visszarobog a nappaliba a gépe elé. Közben a nővérem ír, anyák napi ajándékot egyeztetünk egy gyors üzenetváltásban. Egyszer csak ott áll előttem megint. Komoran mered rám,…..
Mindenötödik Tökéletes kirakat 2021.04.24 09:40:00
Először magad nézel be vágyakozva. Annyira, de annyira jól néz ki! Gyerekkorod óta minden romantikus filmben pontosan ilyen volt a főhősnő által vágyott és általában előbb-utóbb a forgatókönyv szerint a reményeket beváltó Nagy Ő, az Igazi Férfi. Nagyvonalú. Elegánsan jelenik meg, kifogástalanul…..
Mindenötödik Ahogyan elkezdődik 2021.04.24 09:35:00
Pontosan az a csendes, szemüveges, nyugodt és szelíd férfi, amilyet tizenéves koromban elképzeltem. Mondjuk akkoriban a 14-18 éves kiadást, de ugyanez az alapszabás. Csecsemőkék szemek, finom bőr, általában lágyan felívelő mosoly. Komolyság és derű. Harmincegypár év alatt felgyűlt tapasztalatok és…..
Párkapcsolat, házasság. Hagyományok. A social network hírfolyamaiban reneszánszát élő ősi intézmény. Tetszik, imádom. Nem is tudtam, gratulálok! Kevés dolog esetében élnek olyan erős sztereotípiák bennünk, mint az esküvő és a házasság témájában. Rózsák, fehér galambok. Filmek. Happy end. Gügyögő…..
Összegyűjtöttük, mi a tíz legnyilvánvalóbb ismérve a vizsgaidőszak közeledtének és – ó, ne! – eljöttének. Hogy felkészülhessetek, vagy ha már késő, legalább nevethessetek rajta.   Gyakorlatilag teljesen mindegy, mi van rajtad, és hogy nézel ki, akár otthon vagy,…..
Nanette 2014.12.15 14:25:11
@Túrós: Az önirónia jót tesz. Önnek is jót tenne.
Hello!Jó egy éve már küldtem egy írást nektek, A modoros culágert. Itt a következő, ha kell :)Az lenne a kérésem, hogy mindenképpen yenoee-ként tüntessetek fel mint szerzőt, ezért a szösszenetért nem leszek túl közkedvelt szakmai berkekben, ha jól sejtem :)Üdv!  Az…..
Ki ne majszolta volna átszellemülten gyermekkorunk egyik, ma már kultikussá ikonizálódott csokoládéját, a Macskanyelvet? A boldog gyerekkor hangulatát idéző édesség most egy alapos vérfrissítésen esett át a Tshirt reklámügynökség jóvoltából.....
Nanette 2010.12.02 13:56:11
@matermuter: Szerintem meg már annyira rossz, hogy jó. :D
Amikor megláttuk ezt a képet, még fogalmunk sem volt, kiről-miről is küldött nekünk fotókat Nóri. Talán egy fél papucsról? De nem, ő itt Zserbó, a 4 hónapos yorkie kutyus. Kattintás után millió fotó és videó a klasszikusan cuki kölyökkutyáról! "Zserbó 2009…..
Nanette 2010.04.23 13:31:58
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker:
"A 19. században már nélkülözhetetlen patkányfogó eb volt a yorkshire-i malmokban."

Nem tenyésztették ki, tanyasi keverékkutyának indult ez is.
Amúgy meg cuki.
"Szeretném Nektek bemutatni egy új faj képviselőjét, Fáncsit. Fáncsi denevérkutya. Igazából - bár nem vizsla, hanem egy hosszú lábú tacskó keverék - irtózatos pozíciókban szeret aludni, amit sajna nem mindig sikerül elkapni, de néha azért igen" - írta nekünk az…..
Nanette 2010.04.23 13:29:28
Kérem szépen, Lemmy macska sem lesz asszony már sose, miután a legutóbbi tüzelése után úgy gondoltam, ebből a fajta szórakozásból kettő bőven elég. Volt ugye Mötley násztánca egy évvel ezelőtt, amikor egy héten át úgy ébredtem, hogy egy baszatlan macska ül a mellemen, farok…..
Nanette 2010.04.19 11:34:52
@sixx: És csacsacsa valószínűleg nem szarik a lakásban. Kérdés, neki hol a wécéje, illetve hogy vajon ibolyaillatú-e a fekáliája. :))) Bocsánat.
Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál…..
Nanette 2010.04.19 11:27:31
@Gamma Leonis: Szeretjük az általánosítást. Vagyis aki fiatal, párkapcsolatban él, az kizárólag németjuhászt tarthat? Gamma, muszáj ekkora baromságokat beírni ide???
Anikó három videót töltött föl az Indavideóra Diegoról, a kölyökmopszról. Nem tudtunk választani, úgyhogy tessenek parancsolni: az elsőn megcsodálhatjuk, ahogy a 6 hetes kis vakarcs esetlenkedik, a másodikon viszont már kezd belőle előbújni a vadállat. És mivel ezek mind nagyon…..
Moszkvai őrkutya papa és puli mama, ennyit tudunk a képen látható hóimádó kölykökről. a fenti képen jobb oldalt látható kutya melső mancstartására külön fel szeretnénk hívni a figyelmet! ..
"Gyönyörű racka bárányok Békéscsabán a Jókai Színház előtt, az Aska és a Farkas című zenés-táncos mesejáték reklámjaként" - írta nekünk Tímea.Nem tudtuk nem észrevenni, hogy a fenti bárány Mona Lisa mosolyát igyekszik utánozni, feltűnően nagy sikerrel.…..
Nanette 2010.02.07 11:37:26
Yewande hat hónapos, a hátán fekszik, a feje alá kulcsolja karjait, és egyszerűen jól van. Lent - hasonló jó kedvben - Zuri nevű anyjával látható. ..