Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lordb

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Csütörtöki vegyes 2011.06.16 11:45:00
Nna. Csendesülünk. Az elmúlt pár nap ismét kiváló bizonyítékát adta annak, hogy miért lesz jó kicsit visszavonulni. Mert baszki, az, hogy beözönlik a sok fogalmatlan troll, és lehetetlenné tesz bármilyen értelmes párbeszédet, az már kell a faszomnak, de őszintén.Engem ugyanis…..
lordb 2011.06.16 15:09:28
@zoli vagyok: Nem, de a Margit-sziget kb. a város közepén van, többen laknak hozzá közel, mint a Róma-parthoz a város északi-csücskében. Aki ott lakik nyilván odamegy, viszont akkor valszeg az is fontosabb neki, hogy ne vigye el az ár a házát, mint hogy megmaradjon a kedvenc lángosozója.
lordb 2011.06.16 15:27:25
@zoli vagyok: A kérdésem lényege nem az volt, hogy kijár oda, hanem hogy miért. Elég hosszan írtál róla, hogy milyen rossz lesz, ha ezt meg azt építenek oda. Viszont arról nem írtál hogy most mi van ott, mi fog hiányozni. Gondoltam lehet kimaradtam valamiből és akkor meg kéne nézni, amíg még ott van. Nem leszólni akartam.
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
Kocsis István BKV elnök tartott egy prezentációt hétfőn a BKV helyzetéről, ebből szedtem ki pár kockát. (A teljes anyag a BKV honlapjáról letölthető). Vannak benne érdekességek ... nem tudom hogy fogja ezt megoldani Tarlós és Vitézy Dávid, mert itt már édeskevés, hogy…..
Természetesen mindenki azt enged be az udvarába, akit akar - még akkor is, ha az a ház egy irodaház. Viszont előbb közparknak kikiáltani, majd elzavarni azokat, akik egy doboz kólával próbálnak besétálni oda - na az azért csúnya dolog. Először Urbanczyk Tamás riasztott Twitteren,…..
lordb 2010.07.12 13:03:46
@alexed: Úgy néz ki nem sikerült megérteni a problémát. Nem az volt a főbaj, hogy nem engedték be az ásványvizet, az csak furcsa volt. Még soha nem volt olyan, hogy nyáron a 30 fokban, ne engedtek volna be pl. egy étterembe kezemben 3 dl vízzel, mert nyilvánvaló hogy nem azért megyek be, hogy azt kortyolgassam ott. Vizet valójában bárhova beengednek, sőt, kapaszkodj meg, ha bent vagyok és kérek csap vizet, azt kötelező ingyen adnod.
lordb 2010.07.12 13:10:37
@Álmos: jah, hát ZP-be sem járok, és oda sem elsősorban emiatt. :)
Na, itt már nem arról van szó, hogy vicces-e ez, hanem valami sokkal mélyebb és drámaibb dologról, amit képtelen lennék megnevezni, de vadul szorongatja a torkomat. Nem akarok össze-vissza hadoválni, tessék itt a levél klasszikus szerzőnktől: Minden kedves olvasót üdvözöl a Feri.…..