Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McCartman

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
McCartman 2011.09.08 01:30:45
A Született feleségek újabb nemzetközi mutációt kapott, ezúttal a törököktől, ahol a sorozat a sokat mondó Umutsuz Ev Kadinlari címen megy majd, és ha van isten, meg tudjuk majd szerezni eredetiben is. A mutáció azt jelenti, hogy a törökök a Szülfel sztoriját átültetik helyi…..
Ember legyen a talpán, aki követni tudja, milyen szerepek vannak még szabadon a Trónok harcában, most például hét újabb karakter kapott színészt, öt kisebb, és egy jelentősebb. A legfontosabb, hogy megvan Theon apja, azaz Balon Greyjoy, Patrick Malhaide alakítja majd, akit egy James…..
Momoával volt szerencsém élőben is találkozni, és méretei ellenére egy iszonyú kedves, vicces fazon, aki csak a filmekben viselkedik úgy, mint aki kész leszakítani az ember fejét, és belehányni a tüdejébe (copyright by Zámbó Jimmy). Conannál is jót viccelődött. ..
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
Jó, ezzel még nem mondtunk túl sok újat, hiszen aki követendő példának tekinti az MTV történetének legsikeresebb valóságshow-jában rutinszerűen talajrészeg, saját hányásában fetrengő és egymással üvöltöző szereplőket, azzal eleve nagy bajok vannak, de most egy ruhamárka,…..
McCartman 2011.08.17 14:54:35
Pénteken kezdődnek a Két pasi meg egy kicsi új évadának felvételei, immáron Ashton Kutcherrel a főszerepben, de egyelőre szinte semmi nem szivárgott ki az első epizód történetéről - ez lesz az, amiben a készítő Chuck Lorre átvezeti az eddigi Charlie Sheen-korszakot az újba, és…..
McCartman 2011.08.01 17:13:06
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
Júliusban kerülhet a könyvesboltokba VV Olivér memoárja, amiben nemcsak rövidre sikerült villabeli életét meséli el, hanem receptet is ad a Való Világ5-be jelentkezőknek arra, hogyan kell bent maradni és győzni - írja a Bors.Az időzítés nyilván nem véletlen, az RTL Klub…..
A Fox megelőzte vetélytársait, és szépen elkezdte csepegtetni az infókat, pedig az Upfronts csak jövő héten kezdődik. Aki először hall erről az eseménysorozatról, annak mondjuk, hogy egy hét múlva jelentik be a network tévék az őszi menetrendet, mondják el, melyik újoncból…..
Mindig örömteli látni, ha egy tévében sűrűn előforduló arc rácsodálkozik valamire, mint a szörpgyáros Zsanett annak idején a Big Brother kameráira, jé, engem egész nap kukkolnak? Most éppen Damu Roland barátnőjének története hozta elő a naiv kisfiút Hajdú Péterből, aki az…..
McCartman 2011.04.27 01:47:15
@atlagjancsiba:
hát te igazán sötét paraszt vagy látom.
Stohl András az RTL Klub Fókusz című műsorában bejelentette, úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a pere, nem vállal több televíziós szereplést."Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem…..
McCartman 2011.04.12 13:44:30
@Hertelendi: nézz utána mielőtt hülyeségeket beszélsz.
épp most váltotta le azt az ügyvédet.
asdaniel A Nokia Fail 2011.04.08 12:39:00
McCartman 2011.04.11 17:15:07
bv
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
McCartman 2011.04.08 12:08:15
@Kanyecc1st: maradjunk annyiban , hogy értelmes ember nem csinál magából bolondot az ország előtt egy ilyen műsorban.
"Bár már beállítottuk a műsorvándorlás világcsúcsát, reméljük végre otthont találunk a Viasat3-on, amelynek szellemisége közel áll hozzánk"- nyilatkozta Kapitány Iván, az improvizációs műsor producere azon a sajtóreggelin, amin bejelentették, tavasztól az MTV, a…..
A Kapj el, ha tudsz című filmre emlékeztető esetről számot be a Daily Mail múlt héten, olyanról, amiről az ember azt hinné, hogy nem nagyon fordulhat elő egy olyan, meglehetősen szigorú szabályok alapján működő rendszerben, mint az igazságszolgáltatás. Arról nem is beszélve,…..
Fura közjáték vezette fel a ma reggeli Mokkában az összenőtt női szemöldök világbajnoka, azaz Kiszel Tünde legújabb fellépését. Vujity Tvrtko, aki most éppen a Tv2 reggeli műsorában haknizik, már a felkonfban elküldte az anyjába a naptárjaiból és kvázi celebstátuszából…..
Mandiner blog Fehérbűnözés 2009.07.24 08:41:00
  A Szélsőközép krú ajánlotta figyelmünkbe a következő felvételt, amin egy, a médiában agyonhallgatott témát feszegetnek. Indzsoj! ..
McCartman 2009.07.24 12:23:06
B-oldal TOP20 öldöklés EVÖR 2009.06.25 11:30:00
KILL FRENZY - TOP20 body count, vagyis a vásznon meghalt/megölt emberek száma. A szó eredetileg azokat a katonákat jelenti, akik egy-egy ütközet után megszámolták a halottakat a harcmezőn. 1949-ben vezették be a személyi igazolójegyet, azaz a dögcédulát, amiből kettő volt: egy a…..
McCartman 2009.06.28 11:23:24
@idiotapocs: csatlakozom.:)
Elment az egyik legellentmondásosabb világsztár: 50 évesen meghalt Michael Jackson. Ha az abszolút korát nézzük, nem volt öreg. Ha viszont azt, hogy kevesen töltöttek el annyi időt a színpadon, mint ő... Végül is egy lezárt életművet hagyott maga után, ami már évek óta nem…..
Merem állítani, hogy a Crunchball 3000 jelenleg az egyik (ha nem a) legjobb sportjáték az interneten. Maga a háttértörténet (ami ebben a műfajban egy kicsit szokatlan) is érdekes: a harmadik évezred végére betiltották az összes sportot a Földön, de az embereknek hiányzott ez a…..
comment:com A trutymó titka 2009.05.19 14:05:00
Miből készül az igazi halászlé? Mélyhűtött halból, paradicsomból, hagymából, meg fűszerpaprikából, de nagyon fontos, hogy a paprikát csak a legvégén rakjuk bele, mert ha főzés közben keverjük bele, akkor megkeseredik (!!!!). Kedves kommentelők, a sokszor és rítusszerűen…..
McCartman 2009.05.19 15:08:43
@Mr.paksimogyoró: ebben egyetértünk.:)
Biztosan sokan emlékeznek a Nano War című remekműre, amelyben két szín harcolt egymás ellen. A Phage Wars nagyban hasonlít hozzá, viszont több fejlesztéssel is találkozhatunk a játékban. Mielőtt nekikezdenénk a játéknak, nyolc különböző szín közül kell választanunk,…..