Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VAtta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan már eddig sem szimpatizáltak igazán az Opera javaslataival, még megrögzött Microsoft-ellenesek is sokszor úgy tartják, hogy a Microsoftnak igenis joga van olyan böngészőt tenni a saját operációs rendszerébe, amilyet csak akar. Ez természetesen így is van, viszont van egy…..
Itt az újabb alkalom, hogy beleszóljatok a fordításba. Ezúttal az új Visual Tabs funkció magyar nevét keresem, ehhez kellenének ötletek. Szavazni most nem kell, én fogok dönteni a javaslatok között hatalmi szóval :)..
Legutóbb a különböző böngészők felhasználóit hasonlítottuk össze, most pedig azt nézzük meg, hogy milyenek lennének a böngészők, ha lányok lennének! Firefox Ha találkozol vele, csak rá tudsz gondolni. Annyi mindent elraktározol róla a memóriádban! Bár néha az…..
Pár napja meghirdettünk egy szlogenversenyt, ahol javaslatokat kértünk a Magyar Opera honlapjának fejlécében olvasható üzenetre vonatkozólag. Felhívásunk értő fülekre talált, és el is halmoztatok minket az ötleteitekkel. Ígéretünkhöz híven számbavettük és…..
VAtta 2009.03.04 23:12:17
Mint azt valószínűleg többen is tudjátok, az Opera fordításába én úgy a 7-es verzió környékén szálltam be, de csak a 8.53-as verzióra sikerült újra hivatalos magyar változatot is kiadni. Így a fordítások egy jó részét egyrészt örököltem, egy másik részét közösen…..
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..