Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TESZTPAD.HU

1186 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Mobile World Congress kapcsán cikkeztünk a világ első 10 hüvelykes, négymagos táblagépéről, a Huawei MediaPad 10 FHD-ről, sajnos az említett készülék még nem érhető el (tesztelésre sem). Ezért úgy gondoltuk kipróbáljuk a "kis tesót" a dupla magos Huawei…..
München/Budapest, 2012. március 22. – A Fujitsu nemrég bemutatott harmadik generációs SQ mainframe szervercsaládja a legújabb Intel Xeon E7 sorozatú x86-os processzorokkal dolgozik. A mainframe-ekre jellemző rendelkezésre állást és teljesítményt a mainstream…..
2012. április 7-én a Millenárison kerül megrendezésre a PlayIT, Magyarország kedvenc játékos rendezvénye. A „Budapest Game Show” utódja idén is nagyszerű játékokat, kedvezményes vásárlási lehetőségeket és programokat kínál, amelyek miatt mindenképp megéri…..
Az Evolve-t, mint gyártót már nem igazán kell bemutatnunk olvasóinknak. Nem rég teszteltük a tőlük kapott Evolve Sonix Android-os riasztó rendszert. Most az extrém sportok kedvelőinek kedveskedünk egy sportkamera teszttel. Ha valaki még sem olvasta az említett tesztünket, elmondjuk…..
Ma reggel egy sajtóreggeli keretében mutatta be legújabb (Magyarországra szánt) notebookjait (ultrabookjait) a Samsung. A helyszín a Dió Restaurant volt, a Sas utcában. A Samsung mindig megadja a módját egy-egy bejelentésének, főleg ha mérföldkő a cég életében. Ugyanis nem…..
Budapest/München, 2012. március 14. – A Fujitsu bemutatta a világ első, teljes körűen tanúsított, üzemkész célgépét az SAP HANA™-val támogatott SAP® Business One analitikai megoldáshoz. Ez a lépés is bizonyítja a Fujitsu elkötelezettségét a nagy…..
Budapest/München, 2012. március 13. – A Business Solutions Store megnyitására készülve a Fujitsu elindította a szoftverágazat eddigi legnagyobb felhőtámogató kezdeményezését. A CeBIT-en a 2-es csarnokban található SaaSification Factory segítségével a helyszínen, élő…..
München/Budapest, 2012. március – A Fujitsu bejelentette kétfoglalatos x86-os PRIMERGY szerverei következő generációjának globális bevezetését. A sokoldalúság, skálázhatóság és költséghatékonyság terén új mércét állító rendszerek sokféle jövőbeni…..
A Dr. Bubó, a Tenkes kapitánya és számos más régebbi és újabb mese, film, közvetítés, sportműsor, valamint híradó érhető el ingyenesen az MTVA alkalmazása segítségével   Budapest, 2012. március 13. – Már az MTVA alkalmazása is letölthető a Samsung Smart…..
Egy kérésnek teszünk eleget, a Picasion.com bemutatásával, ugyanis olvasónk animált GIF létrehozására adta a fejét amit feltölthet majd a Google+ fiókjába (a profil oldalon 5db képet tölthetünk fel). Az animált GIF létrehozására a legegyszerűbb mód, egy online szerkesztő.…..
Budapest, 2012. március – A Samsung és a Rovio pénteken mutatta be első alkalommal az Angry Birds Space-t, a játék folytatását egy Samsung GALAXY Note okoskészüléken. A Samsung segítségével a szerencsések már a játék hivatalos piacra dobása előtt is kipróbálhatták az…..
Hannover, 2012. március – A Fujitsu nemrég bemutatott PRIMERGY RX300 S7 szervergenerációja új világrekordot állított fel szerverhatékonyság terén, és elsőként lépte át az 5000 ssj_ops/watt álomhatárt a SPECpower_ssj2008 benchmark szerint az egynode-os szerverek…..
Budapest, 2012. március – A 2012-es Mobil Világkongresszuson (MWC) bemutatott LG Optimus L3 március elején debütál az európai piacokon. Az időtlen stílusú, kompakt okostelefon az idei év új, L-Style sorozatának első modellje.…..
A Panda Security szóvivője szerint a PandaLabs elleni támadás nem érintette a cég belső hálózatát. A hacktivisták a LulzSec tagjainak letartóztatása miatt ütöttek rajta a cég weboldalán.  Az Anonymus csoporthoz tartozó hackerek szerda reggelre alaposan átfazonírozták a…..
A SonicWall a határvédelmi eszközeit olyan fejlesztéssel bővítette ki, melynek segítségével az informatikai rendszerek Android alapú mobil készülékekkel történő elérésére nyílik lehetőség. A biztonsági cégek sorban jelennek meg a piacon azon megoldásaikkal, amelyek…..
Egy mobil kártékony program kifejlesztése akár több ezer dollárjába is kerülhet a kiberbűnözőknek, azonban később busás haszonra tehetnek szert.  Az RSA Conference 2012 rendezvényen a mobilbiztonsági előadások is fontos szerephez jutottak. Ez nem is meglepő, hiszen az…..
Az Armageddon botnet kiszolgálók megbénítására specializálódott. Elsősorban a nem megfelelően frissített webszerverekre jelent veszélyt a kártékony hálózat egyre jelentősebb térhódítása.  A fertőzött számítógépekből felépülő botnetek az esetek többségében…..
Az Adobe a héten a Flash Player kapcsán egy fontos biztonsági frissítést tett elérhetővé. Emellett azonban hivatalosan is beszámolt arról, hogy mostantól miként fogja elősegíteni a hibajavítások értékelését.  Az Adobe a széles körben alkalmazott Flash Player…..
A Virus Bulletin a legutóbbi tesztje során a Linux kompatibilis vírusvédelmi megoldásokat vette górcső alá.  A Virus Bulletin úgy határozott, hogy a Red Hat Enterprise Linux esetében is lehetőséget ad arra, hogy a víruskeresőket fejlesztő cégek megmutathassák termékeik…..
Tegnap megígértük hogy bővebben is beszámolunk az Apple március 7.-én rendezett sajtó tájékoztatójáról, ahol végre bejelentették a várva várt, iPad 3-at és az új Apple TV-t. A helyszín, Kalifornia, Yerba Buena Center for Arts. USA idő szerint reggel 9 órakor már…..
Budapest, 2012. március 8. – A Novell bejelentette, hogy elérhetővé vált a Sentinel 7, amely a biztonsági előírások és a megfelelési szabályok betartásának hatékony követését és ellenőrzését teszi lehetővé. A teljes körű szolgáltatásokat nyújtó biztonsági…..
CeBIT, Hannover / München, 2012. március 8. – A Fujitsu FlexFrame on Windows for SAP® megoldásai a népszerű adaptív számítástechnikai környezetet kiterjesztve lehetővé teszik az SAP megoldásaikat Microsoft Windows-alapú szervereken futtató ügyfelek számára a…..
A hír most már hivatalos: Az új iPad 3 2012. március 16.-án érkezik!            Az árak: 499 dollár a 16GB-os, 599 dollár a 32 GB-os, és 699 dollár a 64 GB-os változat. A 4G-s változatok 629, 729 és 829 dollárba kerülnek majd. Az…..
Budapest, 2012. március 8. – Az LG Electronics Magic Remote és Magic Motion mozgásérzékelős távirányítói elsőként kapták meg a németországi székhelyű universal design© GmbH tanúsítványát, amellyel a Smart TV-k felhasználó felületének egyszerűbb és…..
Az Apple Kaliforniában, a Yerba Buena Centerben bejelentette az iPad 3-at. Viszont továbbra is titkok övezik a készüléket.           Az almás cég stílusos meghívót küldött a sajtónak, a meghívó szövege a következő volt: "Van…..