Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gadget

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel tökéletes adaptáció. Röviden csak ennyit mondanék róla, de részletezem kicsit: A Gyilkosság az Orient expresszen nem nagyvászonra való alapanyag, viszont tökéletes tévéfilmes téma. Hogy miért? Kevés helyszínen játszódik, és relatíve nem történik benne más, mint hogy emberek beszélgetnek…..
Smoking Barrels Hair (1979) 2017.11.11 06:00:00
Milos Forman LSD-ben és katarzisban gazdag háborúellenes musical-je még mindig ugyanúgy üt, mint régen. Mondom ezt annak ellenére, hogy musicalfüggőként sohasem kedveltem ezt a darabot, mert pusztán ezen műfaji szempontból nézve nem túl acélos alkotás. De a rendező olyan…..
Atzél Mária írása Van az úgy, hogy az ember nem választ: megtörténnek vele dolgok. Engem nem érdekelt, mit él át egy olyan ember, aki rádöbben arra, hogy azonos nemű emberbe szeretett bele. De kétszer is akaratlan tanúja lettem. Két, teljesen átlagos emberről van szó.…..
Gadget 2014.05.30 14:10:49
@unionista:
Egy kis demagógiáért egyik fél sem megy messzire. Neked is jól megy. :)
Nem jó ha általános gazdasági, szegénységi, egzisztenciális problémákat összekeverünk alapvető emberi jogokkal.
A gyerekét eltartó "normális" asszonynak nem lesz jobb attól, hogy engem elfogad vagy kirekeszt a társadalom.
Az ő nyomorát nem oldja meg az én kirekesztettségem.
És félek az ő nyomorának össztársadalmi végeleges megoldása sem tenne engem elfogadottabbá.
Gadget 2014.05.30 18:56:15
@unionista:
Nem várom el tőled a kiállást, csak az elfogadást, ez részedről - ha jól értelemezem amit írtál - meg is van.
Ha mindenki "csak" elfogad engem ahogy vagyok, és nem akarja szabályozni, hogy nekem mit szabad, akkor már meg is oldódott az én problémám.
Ebben a pillanatban mindenki ráér a kukorica konzerváló anyák sorsának megjavításával foglalkozni. Megígérem segítek én is. :)
Meglepő húzással a rendőrség is beszállt a Jobbik és az izraeliták közt folyó köztéri installációversenybe. Mi az hogy beszállt! A legmeghökkentőbb ünnepi ajándékkal rukkolt elő, amit csak Budapesten láttam. Nem tudom, hogy máshol is van-e, én csak az Örs vezér terén…..
Tudtuk és tudjuk ma is, hogy Magyarország sikere, a magyar nemzet szárnyalása szálka az idegen erők szemében. Magyarország és az általunk vágott új ösvény, veszélyt jelent a globális elnyomó hatalmi berendezkedésre, nem véletlen hát, hogy országunk és hitvallásunk állandó…..
Pár napja teljesen rácsavarodtam a Requiem-re, igazából semmi mást nem is akarok hallgatni, csak ezt. Még Brahms-ot sem, pedig ma este jön a tekasztorik.blog.hu gazdája azzal a határozott céllal, hogy hallgassunk együtt Brahms-ot. És a Requiem hallgatása mellett az íráskényszer:…..
Most megmondjuk 690 ezer 2012.08.24 17:00:00
  Túlestünk ezen is. Megvolt az éppen aktuális nemzeti konzultáció, miközben már úton van - egyesekhez pedig már meg is érkezett - a miniszterelnök legújabb levele, ezúttal a munkahelyvédelmi akciótervről, amit pár nappal ezelőtt már kiveséztem itt a blogon. Több mint…..
A magyar nyelv nehéz, de gyönyörű, mi nagyon szeretjük és ragaszkodunk hozzá. Szeretjük a bonyolultságát, hogy több a kivétel, mint a szabály, szeretünk játszani vele, mert csodákra képes és elgondolkodtat. Fogalmunk sincs, honnan ered, és nincs bajunk a jövevényszavakkal, de ha…..
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
IDDQD Heti retro: Populous 2010.12.02 10:30:00
Aki rendszeresen követi a blogot, annak talán feltűnt már, hogy egyik kedvenc fejlesztőm a Monkey Islandek és a Day of the Tentacle révén elhíresült Tim Schafer. A másik pedig az ötletmilliomos Peter Molyneux, akiről most fogok bővebben megemlékezni, hiszen múlt héten a Populoust…..
Nem tűnik éppen véletlennek, hogy pont a szerdai Facebook bejelentést követően pattant ki, a Google a feltételek aprónak tűnő változtatásával lényegében megtiltotta a Facebook számára, hogy a Gmail felhasználók kontaktjai között matasson. A sértődöttség érthető,…..
Gadget 2010.11.06 21:20:45
@Elcseszett nick: Biztos nem olvastad figyelmesen: Én NEM regisztráltam egyik szolgáltatásra sem, így aztán nem is fogadtam el semmilyen szerződést, nem volt mit elfogadnom.
Ennek ellenére kaptam egy emailt amiben látszik, hogy kutakodtak az emailcímem után, ehhez én nem járultam hozzá.
Gadget 2010.11.06 21:57:02
@Doomhammer: "Köztük téged is".
Ez nagyon durva.
Nekem senki ne mondja, hogy emögött nem valami államok közötti, titkosszolgálati, gazdasági, vagy ki sem tudom találni milyen összeesküvés van.
És a sok hülye boldogan kiadja az egész magán életét, még hozzájárulását is adja, hogy azt jól feltérképezzék és összefüggéseket keressenek benne.
Biztos nekem van üldözési mániám. :)
Gulyásdemokrácia Ultrabal 2010.10.18 14:35:01
Nem akarok kommunistázni, de ilyen szélsőbalos beszéd a Parlamentben utoljára Kádár szájából hangozhatott el, mint amit most Orbán levágott. Nehéz tartalmilag minősíteni a miniszterelnöki beszédet, de valahol a sírnivaló és a botrányos szavak környékén találhatók a…..
Gadget 2010.10.18 18:25:13
@tolsztoj: Te hülyézel le bárkit is?!
Fogalmad nincs miről beszélsz.
Azt a 30 Milliárdot az APEH tőlem szedi be, és azért mert magánnyugdíj pénztári tag vagyok átutalja a magánnyugdíj pénztárnak az ÉN pénzemet amit TŐLEM szedett be. A TE pénzedet amit TŐLED szed be, az állami nyugdíj alapba utalja, mert te nem vagy magánnyugdíj pénztári tag.
Semmi közünk egymás megtakarításaihoz. ÉN nem a kapok a TE pénzedből és TE sem az ENYÉMBŐL.
Eddig, mert most valaki eldöntötte, hogy én vagyok a bűnöző, mert betartottam a törvényt amikor beléptem a pénztárba és az én megtakarításom mehet a levesbe.
"Magyarország én ezért szeretlek" :(
Ezt a repülőgépet azért nevezzük „repülő szárnynak”, mert sem géptörzse, sem farokrészfelületei nincsenek. Ennek a repülőnek a tervezésekor a légellenállás csökkentésére törekedtek, ezért rendkívül jól repül, ha ügyesen állítod be az egyensúlyi helyzetet. A…..
Hetti küldte a videót, aki szerint az igazi Tom és Jerry látható a videón. Aki kedveli az ázsiai hangalámondást, mindenképpen tekerje fel a hangszóróját! szólj hozzá: Az igazi Tom és Jerry..
Mindenekelőtt elnézést kérek lelkes olvasóimtól, hogy egy ideje nem volt új poszt, de hát a kampány lekötötte minden kapacitásomat és valójában most is csak egy percre ugrottam be tehát rövid leszek. Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt hetekben keresztül-kasul jártam az…..
Mandiner blog MÁV menni Csikágó? 2010.02.11 12:01:00
  Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz, és újra meg újra várom, hogy jöjjön a cáfolat, de nem. Hát brávó. Ez nagy dobás volt. Sok mindenki okozott kárt a magyar zsidóságnak 1990 óta, minden létező oldal, vallás és politikai párt színeiben, de annyit egyetlen…..
Gadget 2010.02.11 17:08:20
@12. Pausz: Te még fonákjáról sem ismered a tréfát.
Ha elvakult gyűlölet helyett, kicsit olvasni is megtanultál volna nem írnál ilyeneket.
Ja és nem vagyok se zsidó , se mszp szavazó, csak egy gondolkodni tudó MAGYAR
Az indavideón leltünk erre a macskára, aki a leírás szerint "mindennél jobban élvezi, ha vakargatják a hátsóját". Nekünk viszont van egy olyan halvány emlékünk, hogy a macskák nem kifejezetten szeretik, ha a farkuk fölötti részt vakargatják. Önök szerint örömében…..
Dan Martensen remek munkát végzett ezzel a fotósorozattal, a fekete-fehér képei igazán jól megmutatják a kikötözött modell (Shannan Click) szenvedését és a kiszolgáltatottságában rejlő szexuális vonzerőt is.A legerősebb hatást talán ez a kép éri el - Shannan…..
A dél-afrikai, pályáját éppen csak elkezdő rendező, Neill Blomkamp talán maga sem gondolta 2005-ben, hogy Alive in Joburg című rövidfilmje alapján egyszer egész estés filmet álmodhat a nagy vászonra. Szerencséjére, útjaik keresztezték egymást A Gyűrűk ura trilógia és a King…..