Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noár1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a férfiaknak tanítanák a csajozást, valószínűleg kudarcba fulladna a vállalkozás... Piaharcos: Pasi, aki azt gondolja, hogy a csajt egy megfelelően kevert koktéllal leveheti a lábáról. Intelligensebb fajtájuk a “Hello, mit kérsz inni?” kérdéssel kezdi…..
Tudtam, hogy csak meg akar dugni, jól is esett szédíteni kicsit... Elsős voltam a fősulin, és épp az edzőteremben izzasztottam magamat, amikor tekintetem találkozott a srác tekintetével. Sportos, jóképű, szinte csak a felirat hiányzott a homlokáról:”Kefélőgép.”…..
lose [lu:z] - (ang) 1. elvesz(í)t, 2. (el)veszteget loser ['lu:ze*] vesztes, szleng: pancser   Ma este baráti társaságban kávéztunk/sütiztünk/beszélgettünk egy fővárosi szórakoztató központ egyik franchise-típusú kávézójában. Az apropó egy objektív kipróbálása volt…..
playthegame Férfi - Nő barátság 2010.03.11 13:26:00
 "Lehetséges-e egy férfi és nő között barátság? Amikor egy férfi és nő egyedül vannak egy szobában, akkor a férfi azt érzi - ezt én mondom, mert én az vagyok -, ha nem mondja, hogy de jó lenne lefeküdni veled, akkor megsérti a nőt. Mert ha egy férfi és egy nő…..