Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C:\>

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van a transz láthatóság világnapja, jönnek a mindenféle csoportfelhívások, hogy fotózz magadról egy rajzlappal, állj ki, vállald, stb. - Vay Blanka írása...
C:\> 2017.04.01 13:18:14
Jaj már, Bian, legalább magadnak ne hazudj. Ha láthatatlan akarnál lenni, akkor nem posztolnál magadról, a sajnálatra méltó külsődről állandóan fotókat, az önkritika totális hiányával.

Bian, legyél egy kicsit őszinte magadhoz: mielőtt kitaláltad magadnak ezt a jó kis transzidentitást (egy éve?), hogy a kapuzárási pánikodban elmenekülj a problémáid elől, te is furcsának találtál volna egy ilyen embert, amilyen te most vagy.
Te most azzal szembesülsz, hogy hoztál egy baromi rossz döntést, amiről előre látható volt hogy hülyeség (negyven fölött, kopaszodva, kitalálod hogy KISLÁNY vagy, BianKA néven) aztán most hisztizel, hogy a TE saját rossz döntésedet miért nem tudod lenyomni az élet torkán.

Az értelmes döntés a részedről az lenne most, hogy megvonod az egyenleget, levonod a tanulságot, és ha még nem fordíttattad be műtétileg a farokbőrödet, akkor szépen visszajössz faszi identitásba.
De persze ezt nem vagy képes meglépni, mert ahhoz be kéne látnod, hogy tévedtél.

Van az úgy, hogy valaki azt képzeli hogy mindenki más hülye ő meg helikopter, csak nem sokra mész ezzel a hozzáállással.
Mindenki érti, hogy a problémáid elől akartál elmenekülni egy szivárványos disney-barbie műanyag mesevilágba, ahol te óvodás miniszoknyás kislány leszel majd minden felelősség nélkül, de ez hülyeség volt: a problémáid nem szűntek meg, viszont kaptál egy csomó nagyon súlyos újat is.

Ideje belátni, hogy erről nem a világ tehet, hanem te, aki ezt a rossz döntést hoztad, és korrigálni magadat.
Beszéljünk kicsit az okosórákról. Tim Cook is ezt tette nemrégiben a Goldman Sachs Internet és Technológia konferenciáján, ahol egy hosszú exkluzív interjú keretében sok minden más mellett végre beszélt kicsit az Apple Watchról is, hiszen tavaly szeptember eleje óta még mindig…..
C:\> 2015.02.27 11:27:46
@Giggsy: "Egy hagyományos karóra mindig stílusosabb és szebb lesz"

Hahaha. Ez pont az esszenciája az annyira elítélt Apple-fanboyságnak.

A "hagyományos" karóra ugyanúgy az időt mutatja, mint a filléres kvarcóra, csak egy tök felesleges parasztvakító dizájnnal meg egy idejétmúlt technológiájú szerkezettel megoldva (MMECHANIKUSAN mozgatunk alkatrészeket bmeg az információ feldolgozásához meg kijelzéséhez).
Az Applenél legalább van értelme is általában a dizájnnak, és a legprogresszívebb technológiával van megtámogatva. Az okosóra meg szintén az új technológiát kapcsolja össze új funkciókkal.

A "hagyományos karóra" meg csak a te fejedben stílusoskodik, meg csak a te agyadban gerjeszt pozitív érzéseket.
C:\> 2015.02.27 11:32:53
@LoveKills: elhiszem, hogy van, akinek ilyen pótlékra van szüksége, hogy helyettesítse a személyisége meg a belső értékei hiányát.
C:\> 2015.02.27 11:51:29
@LoveKills: "értekelem azt, ha egy órában bizonyos civilizációs, technológiai, művészeti tudás és érték ötvöződik"

Egy Casioban vagy egy okosórában miért nem sikerül értékelned a még néhány száz évvel fejlettebb civilizációs, technológiai tudást, meg az indusztriális dizájn művészeti értékét?

Ugyan már.

Egyszerűen csak sznob vagy, és az árcédula értékével próbálod felértékelni saját magadat mások szemében. (Az más kérdés, hogy egy drága okosórát is lehet ilyen célból hordani. De például egy Pebble tökéletes megoldás: nem drága, sokáig bírja akksival, viszonylag sok a funkciója, és kevés benne a felesleges parasztvakítás. Ha vennék okosórát, talán olyat vennék.)