Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NRG--> (törölt)

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kunio elindult, és mi vele tartottunk egy darabon. Szerencsénk volt az időjárással: alig néhány csepp áztatott minket, az út nagy részén nyugodtan motorozhattunk. Ma reggel a Red Baron udvarán mintegy ötven ember várta a japán utazót, hogy jószerencsét kívánjanak még fél évig…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
NRG--> (törölt) 2010.09.10 07:29:48
Egyre gyakrabban hívják fel figyelmünket a biztonságos vezetésre, újabb és újabb balesetmegelőző videók járják be a világot. Az amerikai Allstate Insurance biztosítótársaság anyaga annak ellenére sokkoló, hogy se vér, se motoros, csak a gép van meg a becsapódás. Az életben…..
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
NRG--> (törölt) 2010.05.31 21:34:48
NRG--> (törölt) 2010.05.31 21:47:04
NRG--> (törölt) 2010.05.31 23:52:27
A BMW raktárai nem csupán alkatrészeket, új és öreg motorokat rejtenek – a szekrényekben rengeteg prospektus, plakát és történelmi reklámanyag található. Az archívum őrei most betekintést engedtek a motorkerékpár-reklámok múltjába. 1925: a BMW R 37 hirdetése egy…..
 Nem tudom másnak a motor mit jelent, mert én még soha nem voltam más, azonban számomra sem mindig ugyanazt jelentette. Volt, amikor az egyik legjobban áhított tárgy volt a szobám ajtajának belső felére kiragasztott Honda CB, bármit megadtam volna érte. Volt, amikor szimplán egy…..
Augusztus utolsó heteiben összepakoltunk. Bedobozoltuk ezernyi vackunkat és átjöttünk a Flórián téri irodába. Már az első nap megakadt a szemem a szomszéd utcában lámpavashoz láncolt MZ ES 125-ön. Akkor a nyári nap szívta, hetekkel később már az őszi eső verte. Hónapok óta…..
A széria LEGO-motor   Olvasónk szeret játszani, mi pedig bólogatunk: Legózni jó. Leveléhez lépeket csatolt – így készül a kardános café racer az ebédlőasztalon. Szervusztok,egy alkotásomat szeretném megosztani Veletek, mint Totalbike szerkesztőkkel. Karácsonyra egy…..
A veronai Motor Bike Expón állt ez a Simson a sarokban. Jól elrejtették, pedig ennél izgalmasabb szoci-customot még nem látott a világ. Az AWO425-re épült egyhengeres negyedliteres motor stílusa meg sem határozható, igaz, fölösleges lenne belekezdeni is. A selyemfényű ezüst és…..
Mióta blogunk, A sebesség oltára beindult, sokan panaszkodtak, hogy nem bírják a fekete háttéren megjelenő szürke betűket. Az ő kedvükért grafikusunk, Etele új megjelenést tervezett. Mivel tartjuk magunkat az eredeti elképzeléshez, és hiszünk abban, hogy olvasóink tekintélyes…..