Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sevven

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az autóépítés állítólag olyan, mint a háború, három dolog kell hozzá: Pénz, pénz, pénz. Persze aki benne van az ilyesmiben, az tudja, hogy ez egy baromság, a pénz a legkevesebbet teszi hozzá a boldoguláshoz. Ritka autók életben tartásához inkább kapcsolatok kellenek. Ezt még a magamfajta is…..
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
sevven 2018.08.07 21:07:09
Egy kézikönyv mind felett Már nagyon rég le szerettem volna ezt írni. - Egy Kézikönyv az Élethez. Ki ne gondolt volna már erre? Egy könnyű és hasznos "lépésről lépésre" útmutató a nőkhöz, a férfiakhoz, a gyerekekhez, a házassághoz...a boldogsághoz. Nem azt állítom, hogy a következő sorokban ezt…..
sevven 2016.08.21 21:06:20
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
sevven 2010.01.21 19:43:56
@HDani:
Ebben a blogban jelenleg észérvekkel nem kommentezhetsz!
sevven 2010.01.21 20:26:04
@sixx:
Szerettem volna a poszt témájával foglalkozni, de kimoderáltál!