Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preeti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laura három éve költözött az Egyesült Királyságba, ennek az időnek a nagy részét Londonban töltötte, míg most Dublinban él, de már tervben van egy következő költözés. Nem Magyarországra, mert mint írja, az egyelőre nem jut az eszébe…(A képeket köszönöm szépen.) Mi az…..
preeti 2019.05.03 16:03:52
@Kispangit:
Abszolut nem. Tok normalisak voltunk es nem is a hivatali ugyintezessel volt a gond, legalabbis nem azzal, hogy ne sikerult volna elintezni barmit is. Mindent elinteztunk, amit kellett, csak melle kaptunk egy csomo pofahuzast, kioktatast, "minek jottel haza" mentalitast. Ha ugy erted, hogy elvarom, hogy normalisan, emberkent kezeljenek, akkor igen, mar tul angol vagyok. Ez Magyarorszagon az embereknek termeszetes, nekem nem. Hozzateszem, NEM mindenki volt ilyen! Csak tul sokszor fordult elo ahhoz, hogy a kivetel lett volna, nem a szabaly.
Amit viszont a fiammal tettek, arra nincs mentseg, az elfogadhatatlan. Nincs olyan kontextus, ami barmilyen szinten megmagyarazhatova tenne, hogy miert kell egy kamasz gyereket kicsinalni a tanaroknak.
preeti 2019.05.03 16:04:11
@szakasz2:
En itt jartam egyetemre, maximalis tamogatast kaptam, de ez lehet, hogy egyetemtol is fugg.
Egyetemre nem mindenki megy, viszont az, hogy hogyan elik meg a gyerekek az altalanos meg kozepiskolas eveket, nagyon nem mindegy! 3 gyerekem jarta vegig az angol oktatast, szerettek iskolaba jarni. Mi az ertelme kiskortol nyuzni a gyerekeket irrelevans tenyekkel teletomni a fejuket, 100 kilos iskolataska alatt gorbedni? Miert nem lehetnek gyerekek amig lehet? Amig otthon voltunk, minden ismerosom gyerekenek volt minimum egy tantargy, ami nem ment annyira jol es allandosult egy retteges, hogy "jaj, mi lesz holnap is lesz matek/kemia stb". Mire jo ez? Egy csomo idegbeteg, komplexusos felnottet nevelnek igy ki. En azt latom, hogy az itteni gyerekek orommel jarnak iskolaba. Szerintem ez fontosabb, meg foleg az, hogy itt problemamegoldasra nevelik oket, nem haszontalan adatok magolasara, aminek nagy reszere az erettsegi utani heten mar nem is emlekeznek.
preeti 2019.05.03 19:32:48
@Pöffetegecske:
Hat igy valahogy. A tortenelemtanar talalkozni sem volt hajlando velunk, viszont a felevi buktatas utan kozolte a fiammal, hogy akarmit is csinal, ev vegen meghuzza. Na akkor a ferjem felhivta az iskolat es kozolte, hogy a k...a anyjukat fogjak megbuktatni es hogy jovunk vissza Angliaba, de a gyerek mar tobbet be nem megy.
A magyartanar elottunk jatszotta a jofejet, aztan sunyin bevagott neki 5 db egyest! Szep ugye? Hat ezek utan nincs az az isten, hogy nekem barki be tudja bizonyitani, hogy Magyarorszag mennyire jo hely.
Akinek meg az a velemenye, hogy csak a luzerek mennek kulfoldre, annak azt uzenem, hogy nem tartom luzernek magam az itteni diplomaval, sajat lakassal es azzal, hogy becsuletesen, mutyizas meg seggnyalas nelkul felneveltunk 3 gyereket, ahogy azok sem, akik ahelyett, hogy valami zsakfaluban kilatastalanul tengodnenek elhagyjak az orszagot es itt nyugodtan, biztos egzisztenciaban elnek.
Mások mellett az Arcade Fire, Bobby McFerrin, Roger Waters, Rod Stewart, Lenny Kravitz, a Depeche Mode, Enrique Iglesias, Tricky, az Iron Maiden, a Judas Priest, Billy Idol, a Body Count és Jan Garbarek is fellép 2018-ban Magyarországon...
preeti 2017.12.31 12:56:14