Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kibukott angyal

294 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már-már azt gondolhatták egyesek, hogy mi csak a gonoszság számbavételével foglalkozunk itt, pedig nem. Van valami, ami  a 90-es évek óta, sőt még sokkal régebben állandó, mégpedig az, hogy jó nőkkel vagyunk körülvéve. Ezúttal azonban nem csak magyar nők tűnnek fel a…..
kibukott angyal 2010.09.18 00:53:35
@elistvan: A Helene és a fiúkat én is de szerettem! Számomra az Első csók már nem is volt az igazi a komoly, egyetemistás történetekhez képest. Emlékszem, mindig percekig csókolóztak a párok. :D
Szélcsenden túl... Tavasz 2010.03.12 15:48:00
Remélem, hamarosan valóban érzékelhetővé válik, hogy tavasz van! A napsütéssel és a melegebb idővel csak könnyebben tér vissza az életkedv és a remény, szemben a néma fehérséggel vagy a hosszú sötétséggel.Család és angoltanfolyam. Ezek tartják bennem a lelket, feledtetik el…..
Szélcsenden túl... Lost 2010.02.06 19:56:00
E barátnőtől egy óceán választ el. Mindenki mástól még annál is több.De mi értelme jelet adnom magamról, ha még az a jel is több lenne nálam. Persze azért megtettem. D barátnőnek többször is írtam, de érthető, az utolsó év az egyetemen nem egyszerű és valóban fontos.…..
Nem tudom.Talán T volt a nagy blogtéma. Talán az egyetem időszaka, légköre. Talán az akkori énem.De most elfelejtek blogolni. Nem is jut eszembe, nem is hiányzik, nincs is mit írnom. Hiszen nem történik semmi. De persze történik, mert interjúk, egy barátnős összejövetel + videó…..
Szélcsenden túl... Idei utolsó 2009.12.30 02:09:00
    Majdnem meg is feledkeztem róla, még így szilveszter és az új év előtt meg akartam írni a szokásosnak mondható éves összefoglalót, hisz azt teszik ilyenkor mindenütt.Alapjában véve pozitívnak kell értékelnem az évet, hiszem minden megtörtént amit szerettem…..
kibukott angyal 2009.12.30 22:15:02
Szélcsenden túl... ElmúlT 2009.12.06 21:21:00
Ej, de rég írtam már! Persze nem is nagyon lett volna mit, hiszen események tekintetében semmi változás nem történt. Nincs munka, nincs pasi, jelöltek is csak pár napja bukkantak fel. De úgy egyébként kedv sincs nagyon.Mégis, ezúttal jó hírrel szolgálhatok. Emlékszünk még első…..
Szélcsenden túl... Ajtók 2009.11.19 00:49:00
Bezárulnak. Vagy én csukom be őket. A lényeg, hogy megszűnnek.Sokmindennel alakult így mostanában. Sok fontosabb mellett például sorozatok. Első rajongásom tárgyából, a House-ból távozott kedvenc (immár szinte egyetlen szerethető) szereplőm, s ezáltal a sorozat maga is megszűnt…..
Szélcsenden túl... ... 2009.11.12 21:06:00
- Úgy kapaszkodsz a fájdalomba, mintha érne valamit.  Hidd el, szart se ér. Dobd el! - Előtte az élet, és csak siránkozik.- Mit kellene tennem?- Bármit megtehetsz, te mázlista. Élsz.  Ahhoz képest mi egy kis fájdalom?- Ez nem lehet ilyen egyszerű...- És ha…..
Szélcsenden túl... Mi van, ha 2009.11.05 00:44:18
Írok ide dolgokat, ma egész sokat, aztán arra gondolok, jó-e ez így.Mi van, ha a blogírás mégsem a felszabadulást, hanem a kőbevésést jelenti?Mi van, ha amit ide leírok, az nem semmissé vagy aprósággá változik?Mi van, ha az mind felerősödik, belémivódik, és csak nő tovább,…..
"Amikor egy sérült ember (minden ember sérült) úgy tesz, mintha minden rendben lenne, s ő elég erős bármihez, miközben mérhetetlen fájdalom és keserűség emészti, s egyszer nem bírja már tovább, és kitör belőle a sírás, olyan fájdalmas és keserves sírás, amitől az…..
"Tegnap elértem a gödör mélyére, hogy ma szárnyakat kapjak és felrepüljek magasra, ha csak rövid időre is." - haha, micsoda szöveg. Pedig igaz!Tegnap fiúmentes napom volt, kellett, jól esett. Se jelölt, se blogtárs, se T, se senki. Csak én, meg a hülye gondolkodásom.…..
Szélcsenden túl... Igazán 2009.11.03 00:01:00
Hogy ki hiányzik még T-nél is jobban? D barátnő.Tudom, a legutóbbi találkozásunkat én mondtam le, de azóta írtam neki, és nem jelentkezett. Ilyenkor hasonló félelmek születnek bennem, mint T-vel kapcsolatban: talán megharagudott valamiért, és elveszítem. Hülyeség, igaz? De…..
Szélcsenden túl... Hiányzik 2009.11.02 21:48:56
Egy hónapja nem beszéltem vele. Mostanában nem látom msnen sem, ami kicsit megrémít, mert mi van, ha soha többet nem látom. És nem köszönhetek el tőle. Mert még mindig nem zártam le, még mindig eszembe jut, még mindig érzek valamit.Pedig ideje lenne hozzászokni. Egy hónap, majd…..
"az addig nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak látszó ember egyszerre apróságok miatt is kikel magából, sokkal érzékenyebben reagál mindenre, olyan zajok is zavaróvá válnak a számára, amit addig észre sem vett"Mióta is idegesít mindenféle? A család, a jelöltek, az…..
A Szubjektív tanácsadás post frissítve...
Le kell írnom, mert bosszantanak dolgok!A lényeg, hogy volt ugye már pár randim, pár "udvarlóm", tehát - ha másban nem is, de - ezügyben van kis kezdetleges tapasztalatom. És tudom, hogy mint nő mi nem jön be, mi idegesít. Az általam megismert férfiak egy része pedig nem…..
kibukott angyal 2009.10.24 18:50:02
@"k": akkor hajrá, simán van esély! :P

amúgy tényleg szomorú, hogy ilyen alapok nem mennek sokaknak... sokszor emiatt menekül el a lány
Szélcsenden túl... Elvárások 2009.10.21 01:27:00
Egyedül, mégis egyedül vagyok, Arccal a falnak fordulok és megyek tovább, De csak a semmi vár.Furcsa ez. Hiszen nem vagyok egyedül, itt van a családom, a barátaim, és a jelölt, aki valószínűleg szeretne közelebb kerülni hozzám. Én pedig mégis egyedül vagyok. Talán mert így…..
kibukott angyal 2009.10.22 00:38:25
@"k": szerintem neked sincs könnyebb dolgod :) a társkeresős projekt alapján ezt határozottan állíthatom.
de furcsa ez, mert 16 évesen még nem is volt igényem barátra/pasira/stb, aztán mikor rájöttem, hogy hopp, kéne!, addigra meg már le is maradtam. ennek ellenére néha még most is azt érzem, hogy jobb egyedül... könnyebb.
Nos, ahogy E barátnőm kissé túlozva megjegyezte: "4 különböző sráccal randiztam az elmúlt 4 napban". Az első igazából előbb volt, de a többi stimmel. Nagyüzem ez, mondom én. :)De lássuk az összefoglalást:A 4-ből 2-vel lesz további randi. Az elsővel, aki szimpatikus,…..
Beindult a nagyüzem, interjúk terén, társkereső téren.Két interjúm volt az elmúlt két napban, egyik sem marketing, hanem kontroller vagy elemző pozícióban.Eközben szinte egyszerre kezdtem levelezésbe hat jelölttel, s mondhatnám, hogy hurrá, milyen sokan vannak, még választhatok…..
kibukott angyal 2009.10.08 18:54:24
@Kamikaze bárány: ...áhh, csak feszültséglevezetés. remélem...
Az igazán "hasznos" iwiw adatlapomra a Magamról részre ennyit írtam: new beginning...Igen, elkezdődött valami új időszámítás. Nem lesz jobb, mint eddig, mondhatnám még rosszabbnak is akár, de persze a dolog csak nézőpont kérdése. Most kell tényleg elköszönnöm a…..
Újra belekezdtem. Harmadik alkalommal regisztrálok társkeresőn, ezúttal újra ott, ahol annak idején kezdtem, mellette viszont egy új helyen is. Most tehát nem a leglátogatottabb oldalt választottam, mert az fizetős, így ott a nagyon komolyan, vagy akár elkeseredetten társat…..
Ma megvolt az első állásinterjúm. Készültem rá, izgultam, féltem, hogy nem tudok válaszolni, hogy angolul kell beszélnem. Aztán nem volt semmi.10 perces csevegés egy csajjal (akinek a helyét átvenném), aki elmondta, hogy mi lesz a pozíció betöltőjének feladata. Kérdezett 1-2…..
...Embergép, aki győzni akar, hiába, ha szeretni sem mer, Kéri az Istent, hogy rajta segítsen, mert többé már nem hat a szer, Tönkremegy lassan, egy vírus az agyban, csak erre a napra vár, Lázas a teste, ölelni szeretne, de tudja, hogy ölni muszáj...Sajnálom, ha felkavartam Az…..
...kezdete, előszobája, bevezetője.Nem sok változást érzékelek, habár tudom, hogy azok nagyrészét nekem kell véghezvinnem. Álláskeresés egyelőre abból áll, hogy naponta végignyálazom a megfelelő honlapokat, ha találok valamit, elküldöm az önéletrajzot, egyébként pedig csak…..