Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.d

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig nem hiszek a fülemnek! Az év egyik legvalószerűtlenebb együttese! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még soha nem képzeltem el azt, hogy milyen lenne, ha Paul Bankset, az Interpol énekesét megszabadítanánk a szomorú fekete ruháitól, kizavarnánk a koszos…..
A hamarosan nálunk is fellépő Roxette visszatérésén sem csinál semmit, amit korábban ne csinált volna. A szintén visszatérő Social Distortion megöregedett, de ami nagyobb gond, hogy a zenéjük is velük együtt. Gil Scott-Heron és Jamie xx közös lemezén kevés kapaszkodó van,…..
Music Is My Radar Sebzett tinik 2010.05.16 18:58:00
Vajon szüksége van-e a világnak egy újabb fehér indie zenekarra, amelyben sebzett tinik énekelnek arról, hogy nem akarnak meghalni, bár a szívüket baltával szelték ketté? Hát amíg elhiszem minden szavukat, és teljesen őszintének tűnik az érzelmi kitárulkozás, addig felőlem…..
Hú, de szupi, a sok Beach Boys-klón után kezdik ellepni a blogot a cuki Paul Simon-imitátorok. Szóval Josh Rouse-nak új lemeze van, így végre írok róla pár sort, mert ennyit (ha nem többet) bőven megérdemel. Ugyanis a lassan 40 éves kort elérő amerikai dalszerző-énekes 1998 óta…..
Music Is My Radar BREAKING NEWS! 2010.01.21 11:00:00
A Vampire Weekend második lemeze, a Contra első helyen nyitott a hivatalos amerikai albumlistán, a Billboard 200-on, 124 ezer eladott példánnyal, kiütve az OKÁDÉK Susan Boyle-t, és a RIBI Lady Gagát! Ezra, Rostam, Chris és a másik Chris: SZERETLEK TITEKET!!!..