Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dexter1981

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ezek a legviccesebbek..
Dexter1981 2011.02.11 12:03:53
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
Dexter1981 2010.11.01 21:47:26
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
És még a kék négyzet is eltűnt a borító közepéről! Hát ha ez nem kihagyhatatlan ajánlat! Képet küldte: Knight A teljes rettenetért, itt az Airborne Hero trilógiám1. rész2. rész3. rész ..
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
Sokan jelezték az utóbbi időben, hogy elkezdődött a nagy EVM raktárürítés, hiszen 300 forintért kiszórják az igazi klasszikusokat. Én is láttam már boltban War Traint, Airborne Hero-t és társait, azonban van remény, hiszen a Wanted Guns is kapható még!!! Meglepően ritka…..
Dexter1981 2010.08.04 21:36:01
bolthely.hu/pokershop/id/00607_Poharalatet_-II__

azért a 300 forintért sokkal dizájnosabb poháralátétet lehet kapni :D
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Ilyen nincs... Olyan már velem is volt egyszer, hogy üres volt a pálya, azaz senki sem tartózkodott ott, de hogy egy ez? Viktor írta a következőket Nemrég felraktam a mesterlövészt Vistára, hogy kipróbáljam „legendás” játékot. Ekkor jöttek a furcsaságok. Elindítom az…..
Küldte: Wenti5000  ..
Dexter1981 2010.06.30 07:54:19
@Elminainos:
"Ugyanígy a Prince of persia-val hogy az új részének amit csak simán Prince of persia-nak hívtak semmi köze nincs az előző részekhez. Ezt a gyártók csak azért csinálják mert tudják hogy nagy nevek mögé bújtatva bármit jól eltudnak adni"
pont mint a Resident Evil 4 = semmi köze a korábbi rezi gémekhez
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
Intrót köszönöm Lászlónak!   ..
Dexter1981 2010.06.26 16:18:59
@Dínósbácsi: FreddyD, egyél jó sok babot! XD
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.05.18 18:51:00
Akik olvasgatják twitter üzeneteimet, azoknak büszkélkedhettem azzal, hogy múlt hét óta munkavállaló lettem, méghozzá most már rendesen, teljes munkaidőben, helyenként majd 10 órázva. Úgyhogy nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ilyenkor kevés idő (de leginkább energia) jut egy-egy…..
Tudtad, hogy a Mortyr németországban betiltott játék? Az köztudott, hogy a németek mindig is már hisztérikusan óvatosak voltak azzal, ami a saját múltjukat illeti, de hogy ezt a nyamvadt játékot betiltották, az most engem is meglepett. Pedig azt hittem, hogy a horogkereszt…..
Dexter1981 2010.05.12 16:41:41
@kisstomesz: én jáccottam a Shadowman német verziójával... ami érdekes benne hogy néhol zöld a vér, viszont a legtöbb helyen piros... ami a legidegesitöbb a német verzióban hogy a livesideon az ellenfeleket NEM LEHET MEGÖLNI, csak legyengiteni ami eléggé unfer dolog (pl a börtönös pályán)

a németek hülyék
Régen többször téma volt, hogy a Media Markt PC Játékok Top 10 rangsorában a Mesterlövész (és más itten bemutatott játék) évekig jól szerepelt, sőt, az élen is volt. Onnan sajnos időközben kipottyant (ami vérlázítő!), de "VB1050" nevű kommentelőnk helyette az…..
A múltkori Beach Socceres videónak olyan jó fogadtatása volt, hogy kipróbáltuk ezt is  ..
Több mint 26 perces videóval tért vissza a mester! ..
Dexter1981 2010.05.03 14:28:06
@szoke herceg: kiprobáltam NES emun de amint bejönne az 1. pálya lefagyott. Bár szerintem nem vesztettem sokat.
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..