Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirinwara

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harminc évet lehúzni egy munkahelyen marha sok idő. Egy zenekarban ennyit lehúzni sem kutya, és tutira megviseli az embert, akármennyire is szereti. Tizennégy albumot összehozni, amiből jó pár darab klasszikussá válik az évek alatt, szintén nem semmi dolog. Az új Tankcsapda album, a Liliput…..
A salgótarjáni emberek többségének már azért elismerés jár, hogy tarjáni maradt. Azt a pusztulást, kilátástalanságot, ami ott a rendszerváltozás óta van, nehéz lehet elviselni. Gyönyörű vidék közepén egy hihetetlenül elhanyagolt, mély válságban levő város. Eddig igazából senki sem tudott ezen…..
Sirinwara 2016.03.01 21:24:02
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Jézus is mondotta, attól hogy tudsz írni, lehetsz fejben csecsemő szintjén. Jó szórakozást.
Sirinwara 2016.03.01 22:41:21
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a nagyszüleim Szablocsból jöttek ide dolgozni, meg élni. Az hogy valaki szabolcsi, nem mentség vagy válasz semmire.
Az, hogy egy település vezetői értenek a dolgukhoz, nem csak városokban jellemző (mint nálunk). Ott van a néhány aprófalu lelkes polgármestereivel a Dél-Dunántúlon, akik lekvárt főznek, tejet termelnek, vagy Szabolcs környékén mintha lenne egy, ahol működne még a téesz.
Egyébként nem vagyok szoci szavazó. Ha megnézed Salgótarjánt, a számok alapján egy rakás Jobbikos átszavazott rájuk, csak hogy ne a Fidesz és az általa képviselt vonal legyen a következő években (még a nyílt fenyegetés ellenére, amit többek között Kövér László biztosított). A mi súlyunk itt a városban nem ekkora, de óriási volt a meglepetés a Fidesz megyei gyűlésén, hogy ezt az egyet hatalmas aránnyal bebukták.
Sirinwara 2016.03.01 23:41:05
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a helyi szintet nem szabad összekeverni az országos politikával. Teljesen világos, hogy a szocik mostani formában nem lehetnek kormányváltó erők, Tóbiás urat már egy népesebb szüreti bálon is kiröhögik, akkora a karizmája.
A Jobbik viszont legalább ekkora lufi: a szociknak legalább megvan a sorra leváltott szakembergárdája tartalékban valahol (a Fidesz alatt mindet kirúgták, még azt is aki véletlenül értette a dolgát (lásd Külügyminisztérium) - a Jobbiknak nem igazán van ilyen szakemberi háttere. A hangos hőzöngést vagy a ködös lázálmokat veszélyesebbnek tartom, mint a szimpla töketlenkedést.
 2016-ban lesz 25 éve, hogy felbomlott a Szovjetunió. Jó magam 2008 és 2015 között az egykori Szovjetunió 15 tagköztársaságából 14-ben jártam (Azerbajdzsán a kivétel), innen jött az ötlet, hogy képes posztok sorozatában mutassam be, hogy mi az, ami 25 év után is emlékeztet a közös múltra. Ezekben a…..
A Muse koncertklippel állt elő, a Finntroll meg fekszik az avarban lekaszabolva. A Lacuna Colilban még mindig szép az énekesnő, a Torche meg nagyon morcos. Az Air pedig csak filmet rak a filmzenéje alá. Klipösszeállítás. Muse - Resistance A Muse új klipjében a koncertek mai napig…..
Sirinwara 2010.01.21 18:49:25
@inDIEkiller!: Pont ezert nem ertem, az utolso albumukat miert csesztek el.
Az MK kivetelevel majd` mindegyik hallgathatatlan.
Melypont: Undisclosed Desires.
A Thirty Seconds To Mars megpróbál új lemezével is az érzelmekre hatni. A Little Dragon ért a fogós dallamokhoz és a csípő hipnotikus táncba rántásához. A Baby Bone második lemezével sem fog áttörést összehozni. Az Animal Collective EP-je pont jó azoknak, akik hosszú távon…..