Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gregasz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, mintha mostanában ismét hot topic lenne az internetpenetráció. Több helyről – ügyféltől, újságírótól – is kaptam kérdéseket azzal kapcsolatban, mi a helyzet most, de főleg arról kérdezték a véleményem, mi várható a jövőben: számítok-e komolyabb…..
A múlt hét végén eltemették az iWiW-et. Bár nem halt meg, sőt, várhatóan az elkövetkezendő módosítások kicsit több életet is fognak belé lehelni, de egy eddig nem igazán ismert statisztikai szolgáltatáson hirtelen nagyot zuhant a grafikon, és azt a hatást keltette, mintha az…..
gregasz 2011.02.02 16:20:44
Itt az év vége, és ilyenkor jönnek az unalmas és semmitmondó "ez történt 2010-ben" jelegű írások, és persze jönnek a még unalmasabb és még általánosabb "mi lesz 2011-ben" írások is.Hiszen aki kicsit is a piacon van, az pontosan látja, mi történik: látja,…..
A háziállat.hu oldal készítői voltak olyan kedvesek, és gondoltak azokra is, akik esetleg kutyával mennének túrázni, utazni. Összegyűjtöttek egy oldalra 32 ilyen belföldi szállást, és 3 külföldit is.http://www.haziallat.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=808..
Az online hirdetések egyik legnagyobb előnye a pontos célozhatóság, ami többek között a hatékony célcsoportelérés ígéretét is magában foglalja. Kérdés azonban, hogy a megvalósult kampány ténylegesen milyen arányban fedte le a célcsoportunkat, s ők mennyi alkalommal…..