Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Revolver Deluxe

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a bizonyíték arra, hogy a TV-film önmagában nem feltétlenül jelent igénytelenebb kivitelezést, gyengébb színészi játékot, rövidebb műsoridőt, mint szélesvásznú társa. Pár évtizeddel ezelőtt - amikor az esti programot a közös tévézés jelentette - komoly, hatásos…..
Immár 10 hónapja az SZDSZ nélkül tengetjük napjainkat, érdemes számba venni azokat a pontokat, miért is jó ez nekünk, és miért nem sajnáljuk egyáltalán, hogy a történelem egy olyan helyére kerültek, ami igazán méltó hozzájuk. 1., A rendszerváltás elárulása. A 80-as évek…..
Revolver Deluxe 2011.03.08 14:27:19
@Rózsa Misi: A fantáziavilág megmaradt azért az SZDSZ követőinél úgy látom. :) Ne riogassunk kérem az SZDSZ-szel, meg masírozó liberálisokkal a Szent István parkban. Hát ez a módi a demokratikus Európában?
comment:com Gyönyörű zombik 2010.10.21 10:30:00
Tíz nappal a hivatalos premier előtt kiszivárgott/kiszivárogtatták a The Walking Dead pilotját, igaz, nem a legtökéletesebb minőségben, de bőven a nézhető küszöb fölött. Az AMC a sorozattól azt várja, hogy a Mad Men, a Breaking Bad és az idén bemutatott Rubicion mellé egy olyan…..
Revolver Deluxe 2010.10.21 20:16:44
@Beefboneknock: Senki sem immunis a vírus ellen a képregényben. Néha pedig az emberek jóval kegyetlenebb dolgokat követnek el egymás ellen a sztoriban, mint a zombik... :)
Revolver Deluxe 2010.10.22 11:22:44
@nabu: Nem említik a vírust a képregényben sem, bár a sztoriban később lesz olyan esemény amikor egy új karakter másfelé irányítja a főszereplőket, hogy eljussanak a fővárosba, ellenanyagot szerezni és megmenekülni. (ennyi spoiler még belefér :))

Különben pedig ha nem vírustól fertőződnek meg akkor mitől? :D Valaminek be kellett jutnia a szervezetükbe amitől "visszatérnek" a halálból.
Óhatatlan, hogy egy sorozat szereplőgárdája összebandázzon, (jó esetben) éveken át ugyanazok az arcokat látják, együtt dolgoznak ésatöbbi, a Lost stábja ugye le is költözött Hawaii-ra, ahol egy külön kis kolóniát alakítottak ki maguknak, de más sorozat esetében is…..
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
Revolver Deluxe 2010.08.27 12:40:14
@darkmirjam: Megoldják, a kreativitás határtalan a fegyintézetekben.
Revolver Deluxe 2010.08.27 13:56:17
@szerjóska: Nem tudom látod-e a különbséget a csoki/cigi/bor egyszeri ellopása és mondjuk egy utasokkal teli busz ablakának bedobása között. Az egyik nagy valószínűséggel 20 rugó alatti kár, a másik pedig potenciálisan súlyos sérülést is okozhat, ha mondjuk a kő miatt bezuhanó üvegdarabok, szilánkok valakit megsebesítenek a nyakán mert az ablak mellett ül pl, vagy maga a kő fejen találja.
Revolver Deluxe 2010.08.27 12:25:29
@antisystem: Ugyanezt mondtam, csak törvény idézése nélkül. :) Egy piti tolvaj -hiába sokadszor kerül be a rendszerbe, teszem azt 16. alkalommal- akkor sem fog életfogytot kapni.
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..