Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hírhozó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra az első női sportautó a Hondától a CRX volt, és minden generációja újat hozott. Most a japán gyár szeretne egy új lökést adni a hibridjeinek, és a Civic, az Insight és a Jazz után megalkotta a CRX utódját hibridben, ez a CR-Z. A neve egy rövidítés: "Compact…..
Hírhozó 2011.01.09 12:20:10
@MACSKANŐ: Kedves Macskanő, ha wikipedia nélkül megmondod, mi az a hidrotőke, akkor esetleg mondhatsz véleményt autókról, amúgy csak a levegőbe beszélsz. Persze nem kell tanúbizonyságot adnod, az írásodon látszik, hogy lövésed sincs, miről irkálsz. A CRX azért készült, hogy a sportautók után ácsingózók olcsón, komolyabb környezetszennyezés nélkül élvezhessék az NSX nyújtotta vezetési élményt, persze kevésbé durva menetteljesítmények mellett. Az egy dolog, hogy szép, és a csajoknak is bejön, de ilyet leírni, hogy női sportkocsi, szerintem irtózat badarság. Ha valóban úgy gondolod, hogy bizonyos nők hatszor levezetnek bármilyen pasit , akkor vélhetően nem igazán örülnél neki, ha bármiről kijelentenék, hogy csak férfiaknak való. Ne írj ilyeneket tehát...

Amúgy a nők egyenrangúságát a különféle autós világversenyek hölgy résztvevőinek száma is jelzi.
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..
 ...az utóbbi időben. Pedig én ugyanolyan szorgalmasan és pontosan dolgozok, mint az elmúlt húsz évben. Nem is értem mi változott - nyilatkozta ez az orosz származású vízvezetékszerelő.              Tényleg,…..
Hírhozó 2010.05.12 10:45:38
 Motorost gázolt egy türelmetlen autós a kaposvári vasúti átjáróban. Ekkor ijedtében visszarántotta a kormányt, és nekiment az előtte álló autónak is.A járművek az átjáró tilos jelzése miatt várakoztak, ám az egyik autó vezetője - egy kadarkúti nő - nem akarta…..
Hírhozó 2010.05.01 12:31:29