Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissBabun

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még egy autóvásárlós borzalom mára: két hónap alatt már majdnem sikerült átadnia a rendelt gépjárművet a Suzuki Ásznak, de még az első törlesztőrészlet is megelőzte őket: A Suzuki Ásznál megrendeltem az új autómat, amelyhez banki kölcsönt is igényeltem. A szerződésben…..
MissBabun 2007.12.08 09:45:28
Suzuki kereskedésben dolgozom, szerintem nem árulok el nagy titkot, de az autók rendelése úgy működik: hogy a kereskedés megrendeli a gyárból, leszámlázzák cc 45 napos fizetési határidővel, kiszállítják, majd a forgalomba helyezéshez szükséges papírjait visszatartják, az autó kifizetése nélkül 5 autó papírja lehet a kereskedésnél. Vagyis ha az Ásznál befizetsz egy autóra, vagy a Bank folyósította a hiteled, akkor kifizetik az előtted-előtti-előtti stb vásárló autóját, hogy megkapják a papírokat. Ha ott vásároltál és vársz az autódra, (ami nálunk készleten lévő autó esetében maximum egy hét ,de legutóbbi rekordunk szerint, reggel felvittük a hitelt, másnap reggel az üf névre írva elvitte az autóját), annál gyorsabban kapod meg, minél többen vásárolnak ott. A legrosszabb hír pedig az, ha a Bank folyósította a hiteledet nem tudsz semmilyen módon elállni a szerződéstől, ha esetleg nem fizetnéd és életbe lép az opciós adás-vételi szerződés (ezt tutira aláíratták Veled), akkor jön a peresítés, és mivel az autót nem tudják elvenni Tőled (hiszen nem kaptad meg az Ásztól), a teljes tartozást fogják rajtad követelni, BAR listára tesznek, és ez még csak nem is a Bank hibája, hiszen Ők kihelyezték ezt az összeget. Így csak egy dolgot tehetsz, megvárod az autót és többé nem mész a környékre sem. Legközelebbi autóvásárlásodkor pedig nagyon gyanúsnak találod, ha 50-100e Ft-nál több foglalót vagy előleget kérnek Tőled. Egyébként volt már olyan ügyfelünk, aki megrendelte az autót az Ásznál, és inkább veszni hagyta a foglalót és nálunk vette meg az autóját. (Még nem volt folyósítva a hitel, így el tudtuk intézni, hogy töröljék az ott elfogadott hitelkérelmét) Ő szerencsés volt.
Az előző részben oly sok minden nem történt, csapjunk rögvest a lecsóba! Teddel nyitunk, a Radioaktív Emberrel, aki a sivatagban bujdokol, egy kafa kis házban, laptoppal az asztalon, ami ugyan nem csatlakozik a netre, de mégis csetel valakivel. Újabb hírót lengetnek be nekünk, csaj,…..