Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mad Dog

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
Fília Expressz Renault 5 6x6 2010.09.15 10:33:00
Önök szerint ez a Renault 5 gyári, vagy maszek? Nekem mindenesetre kéne! Instant get! Mondtam már, hogy építkezek?..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Fighter Húsz hiba utcai bunyóban 2010.01.29 12:03:00
Az Index-fórumra linkelte be ezt a videót KopaszÁllat, amiben húsz gyakori hibát mutatnak be, melyeket elkövethetünk, ha verekedésre kerül a sor. Az első és legfontosabb hiba természetesen eleve verekedésbe keveredni (mihelyst lesz egy kis időm, haladunk tovább Marc MacYounggal,…..
Mad Dog 2010.01.29 13:03:57
Nem olyan régen foglalkoztunk az eredetiségvizsgálat műszaki vizsgába integrálásával, András most megírta, hogy azért szerencsére van, aki ezzel a változtatással jól járt. Írtam pár sort az erdetevizsgálattal kapcsolatos anomáliákról, ha eléri a szintet publikálható…..
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..