Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oferi1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádok táncolni.   Olyan férfivel, aki vezet. Mert a valódi tánc titka: a férfi vezet – a nő követi. Nálam ez külön élvezet. Hogy követhetem.   Amikor megszólal a zene, már gyorsabban dobog a szívem. Várom, hogy odalépjen hozzám a férfi, és felkérjen. Mindenképp…..
Just Be Free Orbán és a melegek 2016.05.02 08:34:42
Amíg a kormánypártok a melegtémát leginkább agyonhallgatják, a miniszterelnök valamiért úgy érzi, hogy évről évre meg kell szólalnia a kérdésben - legutóbb pont tegnap. E megnyilvánulások esetén tartalmi újdonságról nem beszélhetünk, kirekesztésről annál inkább. Tavaly a homofóbia elleni világnap…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..