Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iemdzsi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Activision Blizzard ma kiadta az első igazi screenshotokat a Dreamworks stúdió Kung Fu Panda című animációs filmje alapján készített játékából. A Kung Fu Panda 2008. májusában érkezik, a játékot a következő csapatok készítik: Luxoflux (PS3, Xbox 360) Xpec (Wii, PS2)…..
Bevezetés Hollywood gyakran nyúl más művészeti, vagy szórakoztatóipari ágak alkotásaihoz, ha inspirációra van szüksége. Számtalan regény- és képregény adaptáció mellett a ’90-es évek elejétől/közepétől fogva pedig már a videó játékok is táptalajt szolgáltattak…..
Steve Jobs mindenképp sokat tett le az asztalra azzal, hogy létrehozta a talán legizgalmasabb számítógépes céget és animációs stúdiót: az Apple mindenképp kiemelkedik a mezőnyből, függetlenül attól, hogy mennyien ismerik el vagy tagadják érdemeit, a Pixar viszont a többség…..
Filmdroid Új Toy Story 3 előzetes 2010.02.11 17:59:00
Befutott a Toy Story harmadik részének az előzetese. Andy főiskolára megy, a játékait nem viszi magával, azok újra helyre kerülnek, ahol hozzájuk hasonló rengeteg figura található. Köztük ott van Ken, és akkor már Barbie sem hiányozhat. Aztán megjelennek a gyerekek is, ők pedig…..
  Jerry Bruckheimer a kaland-és akció producerfélisten sorra szállította az évtizedek alatt az élvezhető, szórakoztató popcornfilmeket. Tudja mi kell népnek, a népnek pedig általában az kell, amihez Bruckheimer a nevét adja. A tisztelt közönség is megkapja a magáét és a…..
M. Night Shyamalan a természetbeli thriller (Az esemény)  után egy fantasyval támad. Az utolsó léghajlító angol nyelvű teaserét pár nappal korábban már láthattátok, most pedig a szinkronos változatot is megtekinthetitek...
Az OVB bearanyozta mind az elmúlt 8 évet, mind a unalmas kampányt. Köszönjük! Én azt hittem, ha már majdnem mindent elkúrtak ebben az országban, legalább a választási rendszerünk rendben működik. Nos, rohad ez is ... Szigeti Péter, az OVB elnöke természetesen nem tehet…..
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..