Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QUAESTOR

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tájékoztató jelleg minősített esete, amikor az utazási iroda oldalán látható, amúgy napra foglalható helyek köszönőviszonyban nincsenek a valós adatokkal. Miért lennének, amikor "az oldalukon feltüntetett utak nem saját szervezésűek"? Külön vicc, hogy interneten…..
QUAESTOR 2010.01.21 09:58:47
Tudjuk, hogy a rendszerhiba nem varázsszó, ettől még nem lesz jobb az utasnak. A rendszerhiba valójában magánügy, a saját problémánk. Meg az egész utazási piacé, akik a mai napig nem tudták megoldani azt, hogy az összes iroda, összes jelenleg foglalható utazását egy nagy közös „mindent tudó” rendszerben kezelik, ahol real-time jelenik meg minden menetrendszerinti és charter repülőjárat valamint közösen értékesített hotel telítettsége. Érthetetlen. Egyszer biztos elkészül és akkor soha többet nem ér egy utast sem ilyen kellemetlenség. Addig azonban, amíg e nélkül a rendszer nélkül kell élnünk és utazást közvetítenünk, megteszünk mindent annak érdekében, hogy az utast hozzásegítsük az egy hét pihenéshez és kis esernyős koktélokhoz a legjobb tudásunk szerint. Ha pedig ilyen kellemetlenség éri, akkor adunk nekik 8 % kedvezményt, csak úgy, hogy jobban érezze magát! (még akkor is, ha ki volt írva az oldalra, hogy az árak tájékoztató jellegűek és a visszaigazolás után válik érvényessé a foglalás.) És keresünk neki a 4*-os hotel helyett egy 5*-osat majdnem azonos áron. És megnézzük, hogy melyik járatra van hely, hogy ne érje esetleg máshol hasonló „csalódás”: Mert a partnereink oldalán úgyszintén fent vannak az ajánlatok, amikre már betelt minden hely. Hogy lehet? Tudják…a rendszer. A nagy közös. Ami még nincs.

Az a célunk és létjogosultságunk a piacon, hogy több utazásszervező ajánlatait egy helyen végig lehet nézegetni az oldalunkon, összehasonlítva az árakat, hoteleket, szolgáltatásokat. Lehet, hogy a jövőben is elő fog fordulni, hogy lesznek hotelek, időpontok, amiket nem tudunk abban a pillanatban levenni az oldalról, ahogy beteltek. Viszont az biztos, hogy ha ilyen utat talál az utas, kompenzálni fogjuk. És végül amiben egyetértünk: Gabi a Duna Plazában tényleg egy kincs. :)