Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabomelinda

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
SF.blog 35 ikonikus űrsisak kép 2010.08.13 13:27:00
Ki tudja, melyik honnan van? 3tongallery..
Már nyilvánosságra került néhány fotó a BBC új produkciójából. Az Outcasts egy sci-fi sorozat lesz, Jamie Bamber főszereplésével. Sci-fiként valahol a Star Trek és a Battlestar Galactica között helyezkedik el. A történet 2040-ben játszódik, az emberiségnek el kellett…..
szabomelinda 2010.08.12 19:11:52
A múlt heti első részben röviden felvázoltuk a szabadkőművesek vélt (vagy valós?) genézisének több forgatókönyvét és megismerkedhettük a két nagy áramlattal (az angolszász és a kontinentális, vagyis a reguláris és az irreguláris közötti különbségekkel). Nézzük meg…..
A konteótudomány (művészet?) külön fejezetét képezik azok a rejtélyes földrajzi helyek, ahol a gonosz összeesküvők meghúzzák magukat, s fondorlataikat ezeken az eldugott, általában néptelen vidékeken szövögetik, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére rémületére. Mai…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
szabomelinda 2010.01.21 12:09:13
Látom nagy vihart kevernek a hozzászólások.Mondanék még ezt azt.Kezdjük 2 hónappal ezelőtt.Megszünt a Sláger.Bevallom nekem is fájt hiszen azon nőttem fel, de 1-2 nap után elkezdtem hallgatni a Neo-t és zeneileg télleg jobb,majd jött a Ganxta-Lovász féle Kamikáze amin tény többet nevettem.De sokan Bumeráng függők voltak így jöttek ők.12 évig rájuk ébredtem mert a szüleim azt hallgatták és hozzászoktam énis.1 éve reggelente 1,5 órát utazom van mikor azt hallgatom akad mikor nevetek akad mikor kikapcsolom vagy át tekerek a petőfire.De ennyi.És most nézzeteke magatokra szapuljátok a másikat mert kiáll mellette vagy épp ócsárolja a Bumerángot.Igaz inkább ócsároljátok, de azért a stílust nézzétek már meg némeik olyan mintha a Mónika showbol rángatták volna ki.Nah meg az és a Joshi.Inkább azokat kellene az ORTT-nek megszüntetni nem a kereskedelmi rádiókat.És ne is hasonlítsáok a reggeli műsorokat ahoz a 2 nem is tudom már mihez.Mert még a reggeli műsorokba legyen az a Balázséké a Boroséké vagy bármeiké azért a hülyeség melett komoly téma is fel fel üti a fejét addig abba csak az utcárol összeszedett jópénzért verekedő meg jajgó kisebbség van.De úgylátszik ez kell az átlag magyarnak.Jah és a humor kéne a magyarnak ezért hallgatja a Bumerángot vagy a másikat.De ha több és elérhetőbb rádiókabaré vagy Stand Up vagy ijen menne talán nem mindenki hallgatná.Bár még mindig aztmondom akinek nem tetszik tekerjen máshová vagy már minden autóba és háztartásba van cd lejátszó hallgasson azt.