Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorál

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A külön bejáratú űrállomásokat felépítő német masztodonok nyüzsgő standjai után olyan érzés volt felmászni a hatos csarnok másodosztálynak számító első emeletére, mintha egy féregjáraton át a Hungexpóra keveredtünk volna. Néhány szemüveges lézengő alkalmazott, pár…..
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Idén április 14-én volt a londoni Pure Evil Gallery-ben a német graffiti művésznő MadC szóló kiállítása MadABC címmel. MadC a betűk szerelmese, a kiállítási anyaga is a saját maga tervezett betűtípusokra és betűstílusokra épült, de teret kaptak a klasszikus graffiti…..
zorál 2011.09.09 22:38:56
„Így odafönn, a híd kapujában, az ég, a folyó és a hegyek között nemzedék nemzedék után megtanulta, hogy ne sajnálja túlságosan azt, amit a zavaros víz elragad magával. Itt költözött beléjük a kasaba tudat alatti bölcsessége: hogy az élet fölfoghatatlan csoda, mert…..
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Két fiatal srác Windows logót rakott a megnyitás előtt álló berlini Apple bolt építési paravanjára. Íme hogyan.Via Geeks Are Sexy..
Még novemberben dobta piacra a MIC Gadget az élethű Steve Jobs-figurát. Ahogy kell, fekete garbóban, farmerben, futócipőben, levehető szemüveggel és felcsatolható szövegbuborékkal árulták a kis kópét. Az eredeti ára 80 dollár, 16 ezer forint volt. Lehet, hogy az évszázad üzlete…..
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..
Appleblog Jönnek az új Mac minik 2010.06.04 07:13:00
Az Appleinsidernek négy különböző forrás is megerősítette, hogy nem nagyon érkeznek a Mac mini rendelések, kitolják a szállítási időket, ami akkor szokott előfordulni, ha új termék várható.Úgy tűnik tehát, hogy a kis halk szavút is kibelezik hétfőn, a korábbi hírek…..
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..