Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XONEDJ Admin

50 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az Allen & Heath új firmware-t fog megjelentetni csúcskategóriás DJ keverő / audió interfész eszközeihez, a XONE:DB2 és DB4 modellekhez. Az új szoftver még részletesebb effektezést tesz majd lehetővé, illetve továbbfejlesztett formában kínálja majd a XONE:DB2/DB4…..
Sziasztok! Ha még nem tettétek volna, most igazán érdemes megtekinteni és bejelölni magatokat a Hangfoglalásról készült fotóalbumunkon az AudioZóna Facebook-oldalon, mert a megosztók és tagelők között ajándékokat sorsolunk ki! Nincs más hátra, mint előre - keressétek meg…..
Sziasztok! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is számos DJ-centrikus termékkel vártuk az érdeklődőket az AudioZóna standjánál. A KORG ide vonatkozó eszközei mellett az Allen & Heath DJ keverő / audió interfész csúcsmodellje, a XONE:DB4 is kipróbálható volt - az A&H…..
Sziasztok! Izgalmas három napnak nézünk elébe - Közép-Európa legrangosabb zenei találkozója és vására idén is a zeneipar és stúdiótechnika legérdekesebb újdonságaival, valamint fellépők hadával várja az érdeklődőket október 5-től 7-ig a SYMA Sport-és…..
Sziasztok! Pénteken, azaz október 5-én újra összegyűlnek a zeneipar, a stúdiótechnika prominens képviselői, zenészekkel, zenebarátokkal, érdeklődőkkel egyetemben, hogy az elkövetkezendő három napot a hangszereknek és az azokat övező technikai megoldásoknak szenteljék. Az…..
Sziasztok! Nemrég kaptuk a hírt, hogy a minimalista ütemek egyik legendás képviselője, Richie Hawtin (alias Plastikman) egy a XONE HQ által fejlesztett, kifejezetten az ő számára készített egyéni Allen & Heath XONE:92 segítségével osztotta ki a közönségnek a jól megérdemelt…..
Sziasztok! Nemrég kaptuk a hírt, hogy már az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő duó, a Pauke Schaumburg is Allen & Heath XONE eszközök segítségével szolgáltatja a talpalávaló digitális ütemeket! A német elektronikus zenei formáció mindkét tagja elkötelezett híve a…..
Sziasztok! Idén hetedszerre kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legjelentősebb hangszerkiállítása, mely színháztechnikai kiállítás, valamint zenei konferenciák helyszíne is egyben. Tavaly 47.000 látogatót számlált az esemény; zenekedvelők, zenészek, érdeklődők egész…..
Sziasztok! Már a német techno DJ, Frank Sonic is az Allen & Heath XONE szériás termékei mellett tette le voksát! A techno-multiaktivista Frank játszott már a Mayday-en és a Nature One-on is. Frank Sonic több, mint tíz éve űzi a szakmát, és amellett, hogy a neves Butan Club…..
Üdv mindenkinek! Íme pár kép, mely arról árulkodik, hogy a partiszigeten bizony nem állt meg az élet - az ottaniak köszönik szépen, jól vannak, és teljes erőbedobással élvezik a nyarat. Ebben nem más volt segítségükre, mint a legendás Radio 1 DJ, Pete Tong. A közönség…..
Sziasztok! Az Allen & Heath XONE szériájának termékei mellett már számos kiemelkedő előadó tette le a voksát. Olyan húzónevek kezei alatt láthattuk már az A & H csúcsminőségű pultjait, kontrollereit, mint Sasha, John Digweed, Magda, vagy Paul Oakenfold. Az Allen &…..
Az Allen & Heath professzionális keverőrendszer most akár 0 Ft kezdőrészlettel is megvásárolható! További részletekkel viszonteladóink tudnak szolgálni; keressétek őket bátran!…..
Sziasztok! Átfogó tesztnek vetette alá az Allen&Heath XONE:K2 DJ kontrollerét a DJWORX munkatársa, Chris Cartledge. Az Oh Drat oldalt is üzemeltető, házi stúdiósok számára remek tippeket adó DJ mintegy tizenöt éve bűvöli a dekkeket. Főként turntablist megközelítésben…..
Sziasztok! Számos Allen & Heath felhasználó kérésére a gyártó YouTube-csatornájára felkerült a múlt heti, Dave McDonald-dal készült webes előadás rögzített videóanyaga.     Dave olyan neves előadók koncertjein dolgozott keverési hangmérnökként, mint Adele, az…..
Kedves szülők! Íme egy kiváló lehetőség arra, hogy gyermekeikkel megszerettessék a zene világát! Egy remek kezdeményezés részeként az idei Nagy Sportválasztóval egybekötve kerül megrendezésre a Nagy Hangszerválasztó, melynek keretében június elsején és másodikán az…..
Sziasztok! Ne feledjétek: idén is várunk mindenkit szeretettel a 2012-es HangFesztiválon! Aki már jelen volt az elmúlt években tartott események valamelyikén, bizonyára tudja, hogy szakmai tartalom mellett rendezvényünkön igen családias hangulat vár a látogatókra, így mindenképpen…..
Üdv minden kedves olvasónknak! Az Allen & Heath XONE széria két legutóbb bemutatott tagja joggal tartja lázban a DJ-zés iránt érdeklődőket. Míg a kompakt kialakítású K2 a modern, számítógép-alapú DJ-zéshez nyújt kiváló segítséget, az Allen & Heath kifogástalan…..
Sziasztok! A professzionális audio keverőket gyártó cég, az Allen@Heath megkapta a Queen’s Award for Enterprise díjat a Nemzetközi Kereskedelmi kategóriában. Az Allen@Heath azzal érdemelte ki ezt a megtisztelő címet, hogy 2008 és 2011 között, a tengerentúli forgalma 64%-kal…..
Üdv minden kedves olvasónknak! Újabb DJ-legenda tette le voksát az Allen & Heath professzionális DJ-keverőpult/audió interfésze mellett - John Digweed, korunk egyik legnevesebb lemezlovasa, producere, az elektronikus zene egyik prominens kiadójának alapítója tért át a DB4…..
Sziasztok! Vélhetően sokatok csorgatta már a nyálát az Allen & Heath minden DJ-igényt lefedő digitális keverőpult/audió interfész modelljére, a XONE:DB4-re. Nos, ez a keverő olyan funkciókkal bír, melyek a legösszetettebb mixelési stílusok gyakorlására is alkalmasak, nem is…..
Sziasztok! Blogunkon már szó esett a XONE:K2-ről - az Allen & Heath-től már megszokhattunk, hogy sorra impozáns DJ-eszközökkel állnak elő. Nem történt ez másként a K2 esetében sem. A nagy sikerű XONE:1D, 2D, illetve 4D modellek után itt egy újabb számítógép-alapú DJ-zést…..
Sziasztok! A fokozott érdeklődésre való tekintettel az Allen&Heath DJ-centrikus termékeivel foglalkozó blogunk hasábjain is beszámolunk a gyártó legújabb, remekbe szabott digitális keverő rendszerének részleteiről, munkatársunk által a premier helyszínén készített, friss…..
Sziasztok! Újdonságok szele fúj az Allen&Heath háza táján is: a népszerű ZED keverőpult/integrált audió interfész sorozat két új taggal bővült. A ZED16-FX és a ZED-18 tíz teljes értékű monó csatornával, valamint három, illetve négy sztereó csatornával rendelkezik.…..
Mindenkinek önfeledt muzsikálásban és örömökben gazdag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!    ..
Sziasztok! A nagy áttörés a küszöbön áll! Az Allen@Heath 2012-ben dobja piacra az új professzionális digitális keverő rendszerét analóg áron! A kiszivárogtatott néhány kép letisztult formavilágról árulkodik, de persze csak gondosan kiválasztott részletek látszódnak a…..