Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miller66k

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép: Az Abbaye de Vauclaire romjai, s.k. Az utóbbi napokban pár meglepő hír került napvilágra. Először is, hogy a Fidesz átírni készül az egyháztörvényt. Ez még nem meglepő, hiszen az egyháztörvényük elbukott Srasbourgban. A meglepő dolog, hogy egyházi vezetők elkezdtek…..
A napokban a miniszterelnök-helyettesi észkombájn egy tévéműsorban elkezdett az evolúcióról okoskodni.   Először hat megjegyzés magáról a szituációról. 1) Általában én nem tartom helyesnek buta kreacionistákkal vitatkozni, és reklámozni őket, de itt egy olyan emberről…..
miller66k 2014.08.21 14:13:40
@miller66k: rosszul fogalmaztam az előző posztban, nem megvédték, hanem próbálják megvédeni...
Több évvel megelőzte Rubikot egy amerikai feltaláló Cameron Flanigen 1972. februárjában jelentett be amerikai szabadalmaztatásra a bűvös kockával azonos megjelenésű kirakós játékot. Rubik 1974-ben találta fel és 1975. januárjában tett magyar szabadalmi bejelenést. Az USA-ban…..
Ateista Klub Pom Pom, az isten 2013.11.03 07:51:45
Rájöttem, hogy Pom Pom az isten.:) Hogy kicsoda Isten? Hogy nem ismertek? Oh, igazán senki sem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan. Bámulatosan tudom változtatni az alakomat: ha akarom, olyan vagyok, mint a szeretet, vagy egy princípium, vagy öreg, szakállas bácsi, vagy…..
miller66k 2013.11.04 15:19:56
Ateista Klub Anyu, de miért...? 2013.10.04 16:14:19
Anya és lánya sétál a Margitszigeten. Anyu, miért van inkább valami, miért nincs inkább semmi? Isten miatt. És Anyu, ki az abszolút jó? Isten. De Anyu, mi az élet értelme? Isten szolgálata. Anyu, mi van a számegyenes végén? Isten. És Anyu, ki tudja a pi utolsó…..
1. Kép: Ezzel a képpel nem volt gondja sem a bigott keresztényeknek, sem a Facebooknak. A "Szárnyakat adunk vágyainak" c. postban használtam, és megosztottam a Facebookon.2. Kép: emiatt nyomtak fel a bigott keresztények, és ezért blokkolt a Facebook. Ebben a postban használtam, és ezt…..
Kedves gyerekek! Gondolkodjatok el az alábbi híren: "A zöldséget egy lelkész hátsójából kapták ki, aki állítólag meztelenül akasztotta fel a függönyt, ám a művelet közben a konyhaasztalra zuhant. (...) A pap az operáció után is azt állította, hogy a zöldség nem egy…..
miller66k 2013.09.16 21:15:31
@Koós István: és azt gondolom, sokkal jobban kifejezi az agressziót a feszület, mint mondjuk a vörös csillag vagy a szvasztika, amikhez ideológiák kötődnek. Ráadásul a szvasztika mint szimbólumot a nácizmus tette önkényuralmi jelképpé, eredetileg semmi köze nem volthozzá, hanem pozitív jellegű szimbólum volt
Amikor a vallások bűneiről beszélünk a történelem folyamán, akkor gyakran kapjuk vissza azt a reakciót vagy feleletet, amely a kommunizmust vagy a nácizmus bűneit kapcsolja az ateizmushoz. Ami a nácizmust illeti, az, hogy Hitler ateista lett volna, egyszerű tudatlanság és butaság. Ami kérdéses…..
miller66k 2013.09.15 10:16:54
@Brendel Mátyás: csak háttérben ment a rádió, pont erre az ostoba kijelentésre figyelen fel. Amúgy meg annyi hasonló ostobaság elhangzik a rádióban, hogy már szinte immunis vagyok rá, már milliomos lennék ha mindegyik után kapnék egy 100ast...
Richard Dawkins az Isteni téveszmében foglalkozik a vallással kapcsolatban a tekintély és a tisztelet témájával. A következőképpen fogalmaz: „Széles körben elterjedt feltevés, amelyet a társadalomban majdnem mindenki – a nem vallásos is – elfogad, hogy a vallásos hit olyan…..
miller66k 2013.08.09 09:46:51
miller66k 2013.08.09 11:10:34
@Brendel Mátyás: értem, köszi
A kétszeres Oscar-díjas színésznő Los Angeles-i házától szabadulna meg. Ami tulajdonképpen nem is meglepő, ha eláruljuk, hogy tavaly decemberben igencsak borsos árat fizetett egy másik ingatlanért, így van hova tenni a régi otthonból remélhetőleg befolyó milliókat. Még…..
miller66k 2013.06.16 19:07:13
@Sákif za morro?: biztos e-book-on vagy tableten olvassa a könyveket elektronikus formában :)
amúgy valóba jobb zárt szekrényben tárolni a könyveket a porosodás miatt, de a zárt szekrénynek lehet üveg ajtaja is, úgy esztétikusan látszódnak a könyvek és nem porosodnak.
miller66k 2013.06.16 19:25:58
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: elázik és megszárad, nem gond. amúgy a képen, ha jól látom egy rattan kerti bútor látható, valami hasonló mit ez: www.lotushome.hu/products/1891.jpg
egy kis eső nem árt neki :)
Ezt a postot az Index legnagyobb meglepetésemre kitette főketrecbe. A postot gyors reakcióként írtam, nem számoltam az Indexes főcímmel, mivel az Indexen régóta indexen vagyok. Sajnálom, hogy az Index nem a legjobb cikkeimet emeli ki, hanem az ilyen gyorshíreket. Akit ez zavar, az az…..
miller66k 2013.03.14 22:44:24
Gyakran megtörténik, hogy egy szobor úgy dönt, hogy mostantól elkezd sírni egy kicsit. Így döntött egy Krisztust ábrázoló szobor is az indiai Mumbaiban 2012 márciusában. Jöttek is a keresztények csodájára járni és nagy volt az áhítat. Az emberek gyűjtötték Jézus…..
A környezettudatosság ma kiváló marketingkifejezés. Ki ne lenne boldog, ha olyan terméket használhatna, amely egyrészt kíméli a környezetet, másrészt pénzt is megtakarít? Ha egyelőre vízzel hajtott autót még nem is láttunk, de már megvehető a vízzel működtetett ébresztőóra...
Nemrég jelent meg egy cikk az általam már hivatalosan is áltudományosnak és megbízhatatlannak nyilvánított oldalon a natúrszigeten a következő címmel: "Klinikai bizonyítékok: igenis vannak!". A cikk egy Dana Ullman nevű úriember könyvére (A Homeopátia Forradalma) hivatkozik, amelyben elvileg…..