Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalap

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bubi, azaz a fővárosi kerékpárkölcsönző – ha nem csúszik újra – fél év múlva indul, a Budapesti Közlekedési Központ viszont már készül a növekvő biciklis forgalomra. A város több pontján új forgalmi rendet alakítottak ki, hogy megkönnyítsék a kerékpárosok…..
Kalap 2013.11.19 09:30:48
@glc: Ja, autópályán.. De ott is csak szembe, és gázpalackkal, mint annó (tavaly) az öreg az M1M7 közös szakaszán..? :):)
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
Kalap 2013.11.11 22:44:32
@Sákif za morro?: Nem elég öregnek levés, hogy 10 éve txt fájlban Volkov Commanderben nem olvasás? :)
Jegyesével sütkérezett Cristofel, írja szemérmesen a mai Blikk, aztán akkora luficsöcsöket tol az arcunkba, hogy meg kell kapaszkodnunk! A gondosan takargatott mellbimbók mellé persze béna szöveg is jár, pont mint a szépemlékű CKM-ben: "Menyasszonyával tölti az egész nyarat VV…..
Kalap 2013.07.25 13:25:49
@Hullamosó Papagáj:
Bháááááázz, bőee, ezt most miért kellett????? :):)
Főnökével szűrte össze a levet Szabó Zsófi, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap birtokába ugyanis leleplező erejű fotók kerültek (vajon járt értük a 10 ezer forint?), miszerint a Jóban Rosszban sztárja és a Tv2 sikersorozatának producere, Nagy Tamás Grande egymásba fonódva…..
Kalap 2013.07.22 16:15:43
Egy korszak lezárul, egy másik viszont elkezdődik: A Cydoniára, mint űrkutatási blogra egyre kevesebb időm maradt az utóbbi hónapokban. Halogattam kimondani, hogy itt a vége, de most megtehetem, mert azzal folytathatom, hogy várok vissza mindenkit a megújuló blogra. Az átalakulás nem…..
Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy nem indultunk a Meki "Az én hamburgerem" című versenyében, a Meki pedig elkövette azt a hibát, hogy nem hívott minket zsűrizni. Idén arra gondoltunk, megmutatjuk, hogy velünk nem lehet szórakozni. Mindent vagy semmit lesz. Vincent Vega. Egy…..
Belsőség Megríkatott minket 2012.10.27 13:39:40
1974. Az pontosan 38 évvel ezelőtt volt és ha tudnak, gondoljanak vissza, vajon milyen autók alkották az utcaképet akkoriban? Bárhol a világon, nem csak nálunk. Mi után fordultak meg az emberek? Mondjuk egy Mk.2-es Capri, egy-egy dobozforma izomautó vagy kólaüveg-Corvette? A Porsche 911…..
Kalap 2012.10.27 15:08:03
Az Audi S1 egy olyan raliautó, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Gyönyörű kasztni, brutális hang és bivalyerő. Már akkor csorog az ember nyála, ha meglátja. A Baranya Kupára Béres Josko elhozta az S1 Quattrot, amelyet gyönyörűen megtáncoltatott. Kötelező megnézni! ..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
    Három címlappal jelenik meg a francia Vogue szeptemberi száma. A borítókon olyan szupermodellek pózolnak, mint Kate Moss, Lara Stone és Daria Werbowy. A pláne a dologban, hogy mindhárman ugyanazt a fekete Dolce & Gabbana ruhát viselik, hasonló szolid frizurával és…..
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..
Teljesen el vagyok képedve. Annyira klassz ötlet, annyira aranyos kivitelezés és olyan önzetlen munka. Akárki is volt, köszönjük! VZs levele és további képei alant:     Helló! Hétfő reggel jöttünk haza a Déli pályaudvar felől, és az Avar utcában (Győri út - Avar…..
Kalap 2012.07.12 12:06:28
@anna_mari:
..eléggé egyszerű vagy. Legalább ne kürtölnéd szét..
      Kate Upton hírnevét (?)  a Sports Illustrated bikinis különszámának címlaplányaként szerezte, amelyet azóta pompásan ki is használ. Most a GQ magazin júliusi számában tekinthetőek meg formás idomai. Nem sajnált kipakolni azokat - igaz, ez nem Good Housekeeping és…..
A hétvégi tömegjelenetek után kialakult kisebb hírvihar után mára sűrű piktogramozás jelent meg a Margit híd úttestjén. A Kerékpárosklub áldozatos szakmai munkájának és a BKK-val való együttműködésének gyümölcseként végre sűrűn és jól láthatóan jelölték ki a…..
Kalap 2012.03.28 15:23:18
@dukeekud: Szerintem adják át mindkettőt. A déli oldalon is. Agyad-e van?
Mobilfizetésre is alkalmas, szuperkönnyű és szupervékony, vízálló androidos okostelefont mutatott be a Panasonic. Az Eluga névre hallgató mobilban tehát van NFC-chip, 1Ghz kétmagos TI a processzora, 1 GB RAM, 8 GB integrált memória van benne és ez mcroSD-vel bővíthető. Andorid…..
Kalap 2012.02.21 18:22:19
@phaszfej: Túl sok Mission Impossible és Knájtrájder epizódot láttál.. :)
Az FF fura egy jószág. A megrögzött Ferrari-hívők (akik jó eséllyel nem azonosak a célcsoporttal) legszívesebben helyben eltemették volna, hiszen nem elég, hogy négyszemélyes, de összkerekes is. Innen az FF-rövidítés (Ferrari Four) is. Persze Maranellóban tudják, mit csinálnak…..
Kalap 2012.02.03 10:36:50
@Don Marcus Hibiscus: Nem is gondoltam volna, hogy a hemi V12-es.... :D:D
Aki Karácsony előtt akar műszakit szerezni, annak rendesen össze kell hangolnia az államigazgatást! Pár hete kiderült hogy lejár dec. közepén az autó műszakija. Ez már egybe van vonva (végre-valahára) a környezetvédelmi vizsgával. El is mentem egay márkaszervízbe - kijelölt…..
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
269. § A kávés, vagy teáscsészében ne feledd benne a kanalat. A kanál egyesegyedül a cukor felkavarására szolgál. Másra nem. Ha felkavartad vele a cukrot, tedd a kanalat a tányérra. 270. § A csésze alja mindig az asztalon marad. 271. § Ha bóléiváskor a pohár alján…..
Egy iráni férfi, Madzsid Movahidi még 2004-ben öntött le savval egy lányt, aki nem akart feleségül menni hozzá. A súlyosan megcsonkított nő a tárgyaláson úgy vélekedett, a férfit meg kell büntetni, hogy a hozzá hasonlók is megtanulják: nem önthetnek savat a lányok…..
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
Amikor három legjobb barátnő elszabadul a Balcsin, annak nem szokott jó, vagyis inkább unalmas vége lenni! Két legjobb barátnőmmel ruccantunk le egy forró nyári szombaton a Siófoki Nagystrandra. Az ég ragyogó kék, a hangulat pezsgő, a homok fehér.. Hiába, a magyarok mindig is…..
Kalap 2010.07.23 14:03:27